Ne kadar moral dolu bir mesaj sağolun belli ki sporcu kocanız sizden tiksinmiş ki kendinizden biliyosunuz

ama biliyordum böyle bi iki tipin çıkacağını. İnan’ın hiç de korkmuyorum çünkü evlenince aksine vereceğimi biliyorum çünkü zamanında sevgilimle aynı evde yaşıyorduk ve her gün beraber spor yapıyorduk 55tim ama aşırı sıkı ve kas oranım yüksekti. Sonra ailemle yaşamaya başlayınca kilo aldım ama evlendiğimde yine o düzene geçicez ve bunu emin olun nişanlım da ben de takmıyoruz

kafaya takma sebebimin çevre ve akrabalarımın kusur arayıcı tavırları olduğunu söylememe rağmen bu sitede her şeyi erkekler için yapan bi tayfa olduğunu unutmuşum. Siz hayatı kocanıza göre şekillendirmeye devam edin benim hayatımda öncelik her zaman kendim olmaya devam edicek

yardımcı olmak isteyenlere çok teşekkür ederim istediğim pozitif enerjiyi aldım ❤Çok sağolun. Kötü kalpli moral bozucu yorumlara da hiç bozulmadım çünkü sanal dünyada birilerini üzdükçe rahatlayacak zevk alacak kadar kendi hayatlarında mutsuzlar