son aylarda kafamız rahat olsun istedik boya badana ıvır zıvır çok zaman alıyo biliyosun..en iyisini yapmışız bence zeynelim...mobilyaları çok beğendim gerçekten işte budur dedim gördüğümde.
sence hangi renk daha güzel duruyor?
Merhaba arkadaşlar..tüm ev mobilyamızı aldık şimdiden..hatta 30 aralıkta aldık zamlı fiyatlardan etkilenmeyelim diye..2 gün sonra mobilya kumaşlarının seçimi için gittiğimizde 200 lira zamlandığını gördük..ortalama 1.000 lira karımız var sayılır
yatak odasını istikbalden aldım fakat renk konusunda hala çok kararsızım..beyazı çok seviyorum hatta öyle alırım diye düşünüyorum evlenen arkadaşlar beyaz gece hayalet gibi duruyo sakın alma diyolar:) kahverengide çok toz belli eder diye düşünüyorum malum çalışan bayanlar için bu önemli bi detay..ama farkettim ki kahverengi daha romantik daha ağır bi hava veriyo sankiii.. sizin fikriniz nedir merak ediyorum?
Eki Görüntüle 320872 Eki Görüntüle 320873 Eki Görüntüle 320874 Eki Görüntüle 320875 Eki Görüntüle 320876 Eki Görüntüle 320877 Eki Görüntüle 320878
yatak odası çok güzel cnm kesinlikle beyaz almalısın dediğin gibi benim ahşap mobilyalarım kahve yani sil arkanı dön tozlar tepesinde yine asla alma 9 yıl önce bunlkar modaydı tabi ama şimdi beyaz görümcemde kardeşimde kuzenimde beyaz aldılar yeni evliler bide yatak örtüsü ve perdelerini siyah gri gümüş gibi alırsan mükemmel olur hayırlı olsun...
hayırlı olsun, benimkiler beyaz hiç de hayalet gibi durmuyor
Canım öncelikle Allah ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin.Canım ben kahverengiye bayıldım yaaa Eğer 2 sene sonra evlenecek olmasaydım gidip şimdi alırdım yemin ederim.Çok şık duruyor ya.Tabi sen beyazı beğenmişsin,o zaman ikna etmeye çalış nişanlını.Ama yani ne bileyim beyaza karşı bir önyargım var benim,bakınca hiç hoş gelmiyor gözüme,basit gibi.Yani yanlış anlaşılmasın herkesin zevki farklıdır.Ama evimi modern döşemek istediğim halde ne yemek odasını,ne yatak odasını ne oturma grubunu falan beyaz düşünmüyorum.Tamam kahverengi biraz annelerimizin zamanından kalma diye düşünülüyor,ama ben bu takımı öyle eski zamandan kalma görmedim,çok şık buldum gerçekten.Yine de canım eğer gönlünden beyaz geçiyorsa ikna edersin mutlaka merak etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?