düğün hazırlıkları ve nişanlımla sorun...

math27

hoşgeldin dünyama miniğim:)
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2014
6.446
5.313
198
İyi geceler kızlar... canım çok sıkkın gece gece ve ağlamaktan bi hal oldum. Durumu şöyle aktarayım nişanlımla 10ekimde nişanımız oldu. 28 ocakta düğünümüz var. Yaza tayin isticez o yüzden görev yaptığımz yerde ev kurmayacaz. Yapacağımız tek şey düğün ve 3buçuk ay var. Bulunduğumuz yer küçük bi yer ve elimizde düğün hazırlığı için imkan yok. Bugün merkeze gitcektik benim 3te randevum vardı epiladyon için.dedim ki erken gidelim gelinlik bakalım fikir edineyim dedim saat 12 gibi çıkarız dedi. ve ben en erken 1de merkezde olacam kaç gelinlikci bakabilecem o sürede dedim erken gidelim dedim tamm dedi sabah yine bildiğini yaptı ve ben gelinlikcilere bakmadım. Kaç gündür bubu düşündüğümü biliyo. Dedim yavaş yavaş internetten davetiye balayı oteli araştıralım dedim davetiyelere bakmadı otellere yorum yapmadı.bugünde dedim ki gidelim aralıkta memlekete 1hafta düğün hazırlıkları için dedim. Ne gerek var dedi. ben sürekli bişeler için uğraştıkca beyefendi herşey nasıl olsa olur diye düşünüp oralı olmuyo. Benim heyecanımı bile paylaşmıyo. Şimdi tartıştık ve ben ağzıma geleni saydım. Sizce bende mi onun davrandığı gibi mi davranayım yani herşeyi son ana mı bırakayım. Yoksa kafama göre araştırma yapıp ona yorum yapma fırsatı vermemeli miyim?

O bence "nasıl olsa nişanlım her şeyi hallediyor" havasına girmiş. Kendi haline bırakın bakalım yumurta kapıya sıkışınca nasıl oluyor

Erkekler bu tip şeylere heves etmez ki. Umurlarında değil onların.

Sen ona neden seninle gelmesini söylüyorsun ki git bak gelinliğine. Davetiyeleri seç mesela, 2,3 seçenek sun hangisi diye. Olsun bitsin.

Tabi başka sıkıntınız varsa bilemem de her şey yolunda ise, tek sorun hazırlıklara hevesli olmamasıysa, evlilikle ilgili ondan eminsen, kafana takma bence.

Yaslariniz kac canim?

maalesef ki erkekler ve kadınlar arasında ki fark bu.. fark ise RUH..

Doğudayız ve ben tek başıma gidemem malesef hiç bi şekilde yorum yapmıyo her şey olur dyip orda bırakıyo. Başka sorunumuz yok

maalesef ki erkekler ve kadınlar arasında ki fark bu.. fark ise RUH..
En azından heyecanımı paylaşıp benim stresimi o yönde rahatlatsın. Bu evliliğin erken olmasını en çok o istedi..

Tam bir erkek

Bence ondan bekleme, kendi işini kendin gör, en son almadan önce sor bunu beğendim alayım mı diye. Başka türlü çıkamassın işin içinden, benimki de böyle. Kısmetse yılbaşından önce sözümüz olacak, bununla ilgili ağzından tek çıkan şey hallederiz

canım ya seninki odunluğa erkenden başlamış aslında ona ders olması için son güne bırak dicem sende ama olan gene sana olur o yüzden sen kendin bak bence sonra ona fiyat listesini sun bak o zaman daha uygununu bulmak için nasıl araştırıyo,şahsen ben öyle yapmıştım

En azından heyecanımı paylaşıp benim stresimi o yönde rahatlatsın. Bu evliliğin erken olmasını en çok o istedi..

Bu şekilde söyle o zaman. Tartışacak bir şey yok inan. Erkekler sonuca odaklı, biz sürece. Onlar için detaylar önemli değil, o yüzden kendini üzme. Sen beğen gelinliği, davetiyelerden de beğen mesela, eleme yap, gerisini o seçsin.

Düğün salonu içinde bak internetten, görüş bir kaç yerle, sonra tut kolundan götür seçtiğin yerlere, anlaşın biyerle çıkın. :)

Erkekler bu konularla 'ilgilenmez' bunu aklina yaz bosuna uzulme sen kendin yapacaksin cok yogun olursa anasini kardesini yollar seninle ama yine yapmaz canim hamirlarinda yok beklentilerini dusurup mutlu ol kendi istedigini yap

vaaay bu da güzel taktikmiş

Ya ben diyorum ki aralıkta izin alıp gideli. 1hafta diyorun onada yok diyo. E burdan bişe halledemiyorum. Son 10güne gelinliğimi nasıl bırakayım ya. Deneyip görmeden internetten de alamam

Nişan için ben 2gün önce almıştım. Yine son ana bırakmıştı ama gelinliğimi böyle olsun istemiyorum. Yine oteli de hemen ayarlamamız gerekiyo rezervasyon için ama oralı bile değil

Ya ben diyorum ki aralıkta izin alıp gideli. 1hafta diyorun onada yok diyo. E burdan bişe halledemiyorum. Son 10güne gelinliğimi nasıl bırakayım ya. Deneyip görmeden internetten de alamam

Canım o zaman biletini al kendin git. Gelinlik dediğin hemen olmuyor ki, bu şekilde yapmaması lazım ama. Sen git, sana söyledim gelmedin ne yapayım de. Bu kadar da olmaz eşşek yahu bu erkekler.

diyorum ya sen bak beğen fiyat şuymuş de ama hep pahalı şeyler beğen..bende aynı senin durumdaydım baktım bizim kotla çıkacaz düğünde gittim en pahalılardan beğendim:)eee erkek milleti maddiyat işin içine girince dur bende bi bakim diyo..yontmak lazım arada oduncukları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…