düğün hazırlıkları ve nişanlımla sorun...

En azından heyecanımı paylaşıp benim stresimi o yönde rahatlatsın. Bu evliliğin erken olmasını en çok o istedi..
Anlıyorum fakat erkekler ayrıntı düşünmez geneli.. eğer evliliğinin 4*4 lük olmasını istiyorsan bunlarle sen uğtaşmak zorundasın. Erkekler böyle şeyleri takmıyor maalesef canım :)

Diğer hiç bi konuda böyle değil. Benim okuldan kaçta çıktığımı ne yediğimi yorgun olup olmadığımı takip eder. Hastaysam başımdan ayrılmaz. Ama bu konuda niye böyle yapıyo anlamıyorum

Diğer hiç bi konuda böyle değil. Benim okuldan kaçta çıktığımı ne yediğimi yorgun olup olmadığımı takip eder. Hastaysam başımdan ayrılmaz. Ama bu konuda niye böyle yapıyo anlamıyorum
Normalde sorumluluk sahibi biriyse evlilikten korkuyor olabilir.

Kafanı karıştırma bence math, çevremde gördüğüm hemen hemen bütün erkekler böyleydi, yakın arkadaşlarım eşlerinden hep dert yandılar bu süreçte. Ama evlenince geçiyor gördüğüm kadarıyla.
Erkekler ayrıntılardan hoşlanmıyorlar. Yani biz gelinliğe bakarken, danteline, güpürüne, yakasına, tülüne bilmemnesine bakıyoruz, onlar beyaz elbise olarak bakıyorlar. biz tatil düşünürken, açık büfesi olsun, tam pansiyon olsun, havuzu da olsun ama deniz kenarı da olsun, odasında mini bar olsun vs düşünürken, onlar otele gideriz işte diyorlar. istisnalar elbette var, ama bunu böyle kabul etmek, savaşmaktan daha kolay..

Zaten aksini bulmak imkansız nerdeyse, bana hiç garip gelmedi. Sen de canını sıkma bence bu duruma.

Öyleyse belki o gün gününde
O
Belki o gün gününde değildir canım yaa bunların yapılmasının zorunlu olduğunu biran evvel hallederseniz kafanızın rahat edeceğini anlatabilirsiniz

Ama insanda evlilik adına hiç mi bi heyecan olmaz. Anlamıyorum bunu.

Evliliği bendem daha fazla o istiyo. Sorumluluk sahibiydi. Ama bu düğn konusunda değil ama
O zaman bu düğünmüş, gelinlikmiş, organizasyonmuş bu tür işleri gereksiz buluyor olabilir ( ki bütün ayrıntıları düşündükçe ben bile gereksiz buluyorum ).fakat zamanınız az gelinliklere en azından bir bakmanız gerek. Düğün yeri falan da internette kendiniz bir kaç yer belirleyip ona sadece 2-3 seçenek bırakın karar vermesi kolay olur.

Düğün 2yerde olacak. Ve salonlar tutuldu. Bende fikir olsun istiyorum ama adamda ruh yok ki

Sizin için düğün çok önemli onun için cidden gereksiz bir tören olabilir...

Öyleyse belki o gün gününde
O
Belki o gün gününde değildir canım yaa bunların yapılmasının zorunlu olduğunu biran evvel hallederseniz kafanızın rahat edeceğini anlatabilirsiniz
1haftadır aynı sorun var bu durumu da anlattım ama değişen bişe yok

Acaba ben evlenirken benim ki napcak Muhtemelen belirli şeyleri ayarladıktan sonra, istediğini yap hayatım ben bizim çocuklarla maça gidiyorum der :S Gelinlik ya da diğer ayrıntılar için çok ilgileneceğini sanmıyorum, ama normal geliyor bu bana nedense.

Takılma bu kadar bak ilgiliymiş işte, erkekler sevmiyor bence bu işleri. Özel bir nedeni yoktur, en iyi sen tanıyorsun sevdiğin adamı.

Ya en azından bak davetiye gördüm nette dediğimde bi resmine bakma zahmetinde bulunabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…