:)Onu çok yakın arkadaşlarımdan biliyorum :)
Anlıyorum fakat erkekler ayrıntı düşünmez geneli.. eğer evliliğinin 4*4 lük olmasını istiyorsan bunlarle sen uğtaşmak zorundasın. Erkekler böyle şeyleri takmıyor maalesef canım :)En azından heyecanımı paylaşıp benim stresimi o yönde rahatlatsın. Bu evliliğin erken olmasını en çok o istedi..
Diğer hiç bi konuda böyle değil. Benim okuldan kaçta çıktığımı ne yediğimi yorgun olup olmadığımı takip eder. Hastaysam başımdan ayrılmaz. Ama bu konuda niye böyle yapıyo anlamıyorumÖncelikle durumu okuyunca böyle başka bir iş arkadaşım vardı o aklıma geldi. Evleneceği kız başka şehirde bu başka şehirde. tayin durumları da net değildik ıza düğünden tam 2 hafta önce ev tuttu ve içini bir şekilde ailesi o kısacık zamanda döşedi. Damatlığını hiç abartısız 2 gün önce aldı.Kendisi bol bol dertleştiğim bir çocuktu ve özensizliğinin nedeni aslında o anda başka bir kadına aşık olmasıdı ( Bu arada nişanlısıyla da 4 yıl çıkmışlar, kızı da sözde seviyordu sevdiğini söylüyordu)
Evet bu belki çok ekstrem bir örnek oldu ama erkeklerin ilgisizliğinin de nedeni olmalı diye düşünüyorum.
Her konuda bu şekilde sorumsuz değildir inşallah. Gerçekten sorumsuz bir adamla evleniyorsanız bundan sonra maleseef her şeyi siz organize etmek durumunda kalacaksınız.
Herşeyin böyle olmasını isteyen o ama. Düğün ben yaz yada bahar istiyodum. O kışın istedi.Araya resmiyet girince heyecan bitmiş işte, olan bu.
Normalde sorumluluk sahibi biriyse evlilikten korkuyor olabilir.Diğer hiç bi konuda böyle değil. Benim okuldan kaçta çıktığımı ne yediğimi yorgun olup olmadığımı takip eder. Hastaysam başımdan ayrılmaz. Ama bu konuda niye böyle yapıyo anlamıyorum
Evliliği bendem daha fazla o istiyo. Sorumluluk sahibiydi. Ama bu düğn konusunda değil amaNormalde sorumluluk sahibi biriyse evlilikten korkuyor olabilir.
Kafanı karıştırma bence math, çevremde gördüğüm hemen hemen bütün erkekler böyleydi, yakın arkadaşlarım eşlerinden hep dert yandılar bu süreçte. Ama evlenince geçiyor gördüğüm kadarıyla.Diğer hiç bi konuda böyle değil. Benim okuldan kaçta çıktığımı ne yediğimi yorgun olup olmadığımı takip eder. Hastaysam başımdan ayrılmaz. Ama bu konuda niye böyle yapıyo anlamıyorum
Belki o gün gününde değildir canım yaa bunların yapılmasının zorunlu olduğunu biran evvel hallederseniz kafanızın rahat edeceğini anlatabilirsinizDiğer hiç bi konuda böyle değil. Benim okuldan kaçta çıktığımı ne yediğimi yorgun olup olmadığımı takip eder. Hastaysam başımdan ayrılmaz. Ama bu konuda niye böyle yapıyo anlamıyorum
Ama insanda evlilik adına hiç mi bi heyecan olmaz. Anlamıyorum bunu.Kafanı karıştırma bence math, çevremde gördüğüm hemen hemen bütün erkekler böyleydi, yakın arkadaşlarım eşlerinden hep dert yandılar bu süreçte. Ama evlenince geçiyor gördüğüm kadarıyla.
Erkekler ayrıntılardan hoşlanmıyorlar. Yani biz gelinliğe bakarken, danteline, güpürüne, yakasına, tülüne bilmemnesine bakıyoruz, onlar beyaz elbise olarak bakıyorlar. biz tatil düşünürken, açık büfesi olsun, tam pansiyon olsun, havuzu da olsun ama deniz kenarı da olsun, odasında mini bar olsun vs düşünürken, onlar otele gideriz işte diyorlar. istisnalar elbette var, ama bunu böyle kabul etmek, savaşmaktan daha kolay..
O zaman bu düğünmüş, gelinlikmiş, organizasyonmuş bu tür işleri gereksiz buluyor olabilir ( ki bütün ayrıntıları düşündükçe ben bile gereksiz buluyorum ).fakat zamanınız az gelinliklere en azından bir bakmanız gerek. Düğün yeri falan da internette kendiniz bir kaç yer belirleyip ona sadece 2-3 seçenek bırakın karar vermesi kolay olur.Evliliği bendem daha fazla o istiyo. Sorumluluk sahibiydi. Ama bu düğn konusunda değil ama
Hangi kadın hangi erkeği anlamış da bugüne kadar, hangi erkek de hangi kadınıAma insanda evlilik adına hiç mi bi heyecan olmaz. Anlamıyorum bunu.
Düğün 2yerde olacak. Ve salonlar tutuldu. Bende fikir olsun istiyorum ama adamda ruh yok kiO zaman bu düğünmüş, gelinlikmiş, organizasyonmuş bu tür işleri gereksiz buluyor olabilir ( ki bütün ayrıntıları düşündükçe ben bile gereksiz buluyorum ).fakat zamanınız az gelinliklere en azından bir bakmanız gerek. Düğün yeri falan da internette kendiniz bir kaç yer belirleyip ona sadece 2-3 seçenek bırakın karar vermesi kolay olur.
1haftadır aynı sorun varÖyleyse belki o gün gününde
O
Belki o gün gününde değildir canım yaa bunların yapılmasının zorunlu olduğunu biran evvel hallederseniz kafanızın rahat edeceğini anlatabilirsiniz
Öyle olsa bunu mutlaka derdi. Açık sözlüdür o konulardaSizin için düğün çok önemli onun için cidden gereksiz bir tören olabilir...
Ben ona anlatcam kendimi bi güzel o zaman görecek..Hangi kadın hangi erkeği anlamış da bugüne kadar, hangi erkek de hangi kadını
Ya en azından bak davetiye gördüm nette dediğimde bi resmine bakma zahmetinde bulunabilirAcaba ben evlenirken benim ki napcakMuhtemelen belirli şeyleri ayarladıktan sonra, istediğini yap hayatım ben bizim çocuklarla maça gidiyorum der :S Gelinlik ya da diğer ayrıntılar için çok ilgileneceğini sanmıyorum, ama normal geliyor bu bana nedense.
Takılma bu kadar bak ilgiliymiş işte, erkekler sevmiyor bence bu işleri. Özel bir nedeni yoktur, en iyi sen tanıyorsun sevdiğin adamı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?