yanımda öyle annem kardeşim olsa zaten ona ihtiyaö duymamErkekler bu konularla 'ilgilenmez' bunu aklina yaz bosuna uzulme sen kendin yapacaksin cok yogun olursa anasini kardesini yollar seninle ama yine yapmaz canim hamirlarinda yok beklentilerini dusurup mutlu ol kendi istedigini yap
Gelinliği öyle yapsam tamam da adam balayı oteline bile bakmıyo yaCanım o zaman biletini al kendin git. Gelinlik dediğin hemen olmuyor ki, bu şekilde yapmaması lazım ama. Sen git, sana söyledim gelmedin ne yapayım de. Bu kadar da olmaz eşşek yahu bu erkekler.
Maddiyatı dert etmiyo. Ama dediğin gibi yapacam. Memleketten annemle yapacam onada fiyat gönderecem.diyorum ya sen bak beğen fiyat şuymuş de ama hep pahalı şeyler beğen..bende aynı senin durumdaydım baktım bizim kotla çıkacaz düğünde gittim en pahalılardan beğendim:)eee erkek milleti maddiyat işin içine girince dur bende bi bakim diyo..yontmak lazım arada oduncukları
Canım merkeze kız başımıza gidemeyiz malesefArkadaşın yok mu birlikte gelinlik bakmaya çıkabileceğin?
Bence sen internetten balayı için otel araştır beğendiklerini kaydet.
Ona göster hangisi olsun diye.
Birlikte karar verip ayırtın çok zor değil.
Detayları sen hallet ona seçenek sun, onlar uzun uzun uğraşmak istemezler.
Nikah 1günlük iş büyük bile düşünmüyorz düğünden 1hafra önce yapacaz. Evet balayını bile düşünmüyo. Bende gitmem olur biter o diyene kadar ben araştırmıcam balayınıOtel işini de hemen halletmeniz lazım bu arada. Hem erken rezervasyon olunca indirim olur hem de istediğiniz güne rahat rahat bulursunuz. Son ana bırakmayın, kış düğünü de olsa belli olmaz.
Nikah işlemlerini de başlatmanız lazım önceden. Bildiğim kadarıyla istediğiniz tarihten 5,6 ay önce gitmeniz lazım. Bunları ihmal etmeyin.
hayır asla son on güne bırakma ben hazır almıştım ama üstüme göre ayarlamaları bir ay sürmüştü onu bekleme bi arkadaşın eşin dostun olsun yanında sana fikir versinYa ben diyorum ki aralıkta izin alıp gideli. 1hafta diyorun onada yok diyo. E burdan bişe halledemiyorum. Son 10güne gelinliğimi nasıl bırakayım ya. Deneyip görmeden internetten de alamam
Şu an konuşmuyorum bu sefer kolayda konuşmayacam. Gelinliği de aralıkta annemle memleketten halledecem. Balayınıda o diyene kadar araştırmayacam.bence balayını ihmal etme erken rezervasyon da baya indirim oluyo,gelinliğinide önceden ayarlaman lazım, malesef bu oduncuklar böyle senin evlilik sorumlulukların erken başlamış ama şimdiden böyle alıştırmamalısın yoksa hep böyle giderbir an önce kulağını çek canım
Nikah 1günlük iş büyük bile düşünmüyorz düğünden 1hafra önce yapacaz. Evet balayını bile düşünmüyo. Bende gitmem olur biter o diyene kadar ben araştırmıcam balayını
Yok 1buçuk ay öncesinden ayarlıcam. Gidip annemle halledecem. Onada hesabı gönderirim.hayır asla son on güne bırakma ben hazır almıştım ama üstüme göre ayarlamaları bir ay sürmüştü onu bekleme bi arkadaşın eşin dostun olsun yanında sana fikir versin
Evet canım evraklar bi günde oluyomuş. Ertesi günde hemn nikah oluyo. Özel tarih istemiyoz çünküCanım tamam da evraklarla falan gidip başvuru yapmak ve istediğiniz tarihe almak için önceden yapmanız lazım. Sağlık raporu, vırt zırt bir sürü şey istiyorlar. Detaylıca öğrendiniz mi?
aynen bak nası oluyomuş öğrensin öyle evlenmek kolaymı oohh olsun ,yalnız bende geçmişi hatırladım gaz vermiş gibi olmim ama inan işe yaricak bakYok 1buçuk ay öncesinden ayarlıcam. Gidip annemle halledecem. Onada hesabı gönderirim.
Ben şimdiye kadar bize en uygunu en hesaplısını ayarlamaya çalışıyodum. Bundan sonra sadece brğendim bu olacak diyecem. Balayınıda o ayarlasın gitmesekte dert değil şu saatten sonra gelir evime otururum.aynen bak nası oluyomuş öğrensin öyle evlenmek kolaymı oohh olsun ,yalnız bende geçmişi hatırladım gaz vermiş gibi olmim ama inan işe yaricak bak
Tamam o zaman :) Ben stres yaptım burda yahu iki dakikadaEvet canım evraklar bi günde oluyomuş. Ertesi günde hemn nikah oluyo. Özel tarih istemiyoz çünkü
Onu çok yakın arkadaşlarımdan biliyorum :)Tamam o zaman :) Ben stres yaptım burda yahu iki dakikada
Söyledim ve bi güzel tartıştık zatenBen olsam hiç bişeyi kendim yapmazdım yok artık davetiyeyi ben begeneyim oteli ben bulayim bunlar birlikte yapılmalı diye düşünüyorum bunu da sitemli sitemli ifade ederdim sen hiç sorumluluk almıyorsun da bilmem ne de dır dır dır:):):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?