Abiye - Gece Elbisesi - Tuvaletler Dugun icin cok mu acik?

bence güzel
evet düğünlük bi kıyafet
gelin beyaz rengini gelinliğinin altında çok rahat kullanabiir :roflol:

şaka bi yana canım altına bi kaç karış daha uzun bişey giyersen şık ve asil görünebilirsin a.s

ben söyliyim pentinin parlak kilotlu çorapları var..ben hep ondan alırım..çok güsel göstetiyor bacagı..bayanssulusmile

pentinin mi hmm beklerim zaten pentiden bazılarını kullanıyorum ama ten rengi paralağını görmemiştim pentide:sm_confused:

elbise çok güzel ...çokta yakışmışdelikafadulden ama düğünde gelin sinir olur sana bakmaktan kimse onlara bakmaz bence.....disco,bar ortamları için ideal genede sen bilirsin....:dance:

çok çok açık bir kıyafet acaip dikkat çekiyor,karşı değilim asla giyilmesine,ama bizim toplumumuz maalesef kaldıramıyor bu tip giysileri,geçenlerde kuzenimin düğününde,hepimiz neredeyse mini giyinmiştik kimsenin pek dikkatini çekmedi,çok güzeldi,ama damat tarafından bir kız abartıp afedersiniz neredeyse kıçına kadar bir sırt dekolteli elbise giyinmiş doğal olarak çamaşırsız,milletin gözü ister istemez kayıyordu yani,düğünlere pek gitmiyo bana göre dekolte...

Üf anam o neboshayallersmileaklinialirimsmile

Ficut süper, elbise süper

de eve peşinde bir orduyla dönmeyi göze alabilirmisin bilmemyerimseniben

Üf anam o neboshayallersmileaklinialirimsmile

Ficut süper, elbise süper

de eve peşinde bir orduyla dönmeyi göze alabilirmisin bilmemyerimseniben

saol canim :kedi: bundan vazgectik bole biraz daha agir duran bi kiyafette karar kildm onu da eklicem bi turlu elim deymiyor :) bi de ona bakin. begenilmezse ondanda vazgecerim gerci.. Cok kararsiz bi insandmdr da... Esim bu yorumu okuduktan sonra o elbiseyi bana yasakladi bu arada mafoldumben

var güselim var...ben hep ondan alırım.gez dolaş bulursun..

birazda ben pentinin desenli modellerine kaptırdığımdan o parlak normalleri falan görmüorum ki onları toplayı geliorum bi daha kine bundan alıcam mutlaka parlak çorap mı diyim mağazada bak resil olmyım kız kuzum

ben bu çoraptan kullanıyorum. penti licra 38. 57 ten rengi çok sırıtıyor. ben 38 alıyorum 38 biraz daha bronz gösteriyor

hm saol cnm yalnız ben bronz kullanamam zaten bacaklarım beyaz sırıtır yani ten rengi iyidira.s

aslında bence elbisenin altına tül ekleyerek farklı bir elbise oluşturabilirsin.En azından giyilebilir bir elbise olur ve şık, albenisi olan bir elbiseye dönüşebilir.

Aşkı Memnu dizisinde Bihter de mini bir elbise giymişti,alt kısmı tül olan.Videosunun linkini kopyalıyorum 46.bölüm 2. ve 3, partında.

http://www.youtube.com/watch?v=2s4zfSUt7Fc&feature=related

Eklentiler

• $tül elbise.webp
    4,8 KB · Görüntüleme: 247
cok saol canim iyi oldu bu fikir cunku o kadar para verdim alindi alinali hic giyilmedi bi cesaret almisim iste ... tulle kullanilabilir... bi terziye gostereymm tskler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…