Abiye - Gece Elbisesi - Tuvaletler Dugun icin cok mu acik?

Yada göğüs altından organze kumaş diktirebilirsin.
Önden açık olur kumaş. İki kanat gibi yani.
Kumaşın başladığı yere de saten kurdale diker fiyonk yaparsın.

ortama gore deyısır ama eyer oynamayı sevıyorsan rahat olamazsın ama yanında bulundur bence duyunden
sonra gencler eylenmeye fılan gıdersenız bak orada gıyılır ıste ıste ozaman cok can yakarsın bence :)

bence bıraz acık..rahat edeceksen ..gıy derım canım..bence guzel gorunuyor..

yok kizlar giymicem zaten hem rahat edemem iskence olur oynayamam bile hemde birazgobek yaptim etegi yukari cekiyor iice yerimseniben baska elbise aldim elim deymiyo ki ekliim onu

Canım dekolte aynı anda iki yerde çok güzel durmuyor. Üst straplez olacaksa alt uzun olmalı. Alt kısa olacaksa ust kapalı olmalı. Benim fikrim bu ama senin yaşım ve çevren nasılsır bilemem.

yok kizlar giymicem zaten hem rahat edemem iskence olur oynayamam bile hemde birazgobek yaptim etegi yukari cekiyor iice yerimseniben baska elbise aldim elim deymiyo ki ekliim onu

aldıgın elbıseyı eklermısın ? ayrıca proflıne baktım dugun yada nıkah resımlerın varmı paylasırmısın ben pek meraklıyım da :)))

Giyemeyecekmişsiniz ama bence giyebilirdinizde.NEticede gençsiniz maşallah fıstık gibide bir fizik var..Olabilir neden olmasın.

bulundugun ortama gore degisir bence bu sen degerlendir bence ama acıkmı diyede tereddutun varsa daha uzun birsey giy sen rahat edemiycen anlasılan

ewet bencede çok açık ama çok şık lülülülülülü

bende severek ama eşimin zoruyla almıştım biraz saol canım

Giyemeyecekmişsiniz ama bence giyebilirdinizde.NEticede gençsiniz maşallah fıstık gibide bir fizik var..Olabilir neden olmasın.

teşekkür ederim çok saolun

bulundugun ortama gore degisir bence bu sen degerlendir bence ama acıkmı diyede tereddutun varsa daha uzun birsey giy sen rahat edemiycen anlasılan

düğün geçti canım bunu giymedim :çok üzgünüm:

tatlım bence bu elbseyle sen bodruma gece klubune gıt sakın dugunde falan gıyıyım deme gercekten cok dıkkat cekıcı ve dugun ıcın cok abartılı bır elbıse benden soylemesı:)

Ben elbiseyi cok begendim masallah fiziginde yerine ben olsam giyerdim herhalde.

kız insan gibi fikrimizi sormuş insan gibi cevap vermek lazım diye düşünüyorum ayrıca kıyafet bence çok şık ve her türlü organizasyonda giyilebilicek bir kıyafet siz kısa şeyler sevmiyor olabilirsiniz ama bu insanların açık giyinmelerine engel değil yani kusura bakmayın...canım aile bireylerinçok çok muhafazakar insanlar değillerse bence rahatlıkla giyebilirsin ben olsaydım giyerdim ama senin ailen sana bu konuda sorun çıkarır mı bilmiyorum öyle bir durumun yoksa ben giy derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…