Düğün için hangi kombin güzel olur?

pamukannesi

Göründüğün gibi değilsen,hiç görünme daha iyi...'
Kayıtlı Üye
11 Mart 2010
3.807
1.161
173
kızlar büyük bi dert değil ama sizin değerli düşünceleri benim için önemli.. kuzenimin 2 gün sonra düğünü var.. bu iki kombin arasında kaldım.. hangisini tercih edeyim? ikisi resimlerde dergi olmasının sebebi derginin kombin yarışması vardı ona göndermiştim

tşkler kızlar.. evet yeni bi kıyafet almak için ne zamanım var ne de param ikisinden biri olcak.. düğün salonda bu arada..

renk açısından diyosun di mi cnm kış renkleri gibi duruo koyu koyu.. ama kumaşı kalın değil.. yazın da giyilir.. ikincisi de şifon yazlık olduğu daha belli.. kardeşim 2. giy dio arkadaşım 1.

İkisi de güzel ama gelin beyazlar içinde olacağı için beyaz renkli kıyafet giymek hoş gelmiyor bana.
Alt kısmı renkli gerçi; yine de beyaz olmasa daha iyi olur bence.
1.sini tercih ederdim ben. Çok şık görünüyor.

Son düzenleme:
1. ağır duruyor daha hoş..ikincide güzel ama 1.nin ağırlığı var

tarz olarak 1. si kesinlikle daha guzel...ama renkler cok boguyor birbirini bence...ikincisi acik renk oldugu icin yaza daha guzel gider herhalde..ama hangisi daha guzel dersen 1 derim...

Ben ikisini de beğendim. Ama ikincinin üzerine o şal mı eşarp mı tam göremiyorum ama başörtü pek uymamış mı sanki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…