Düğün için hangi kombin güzel olur?

bence 1.daha şık gibi ama düğünde olmaz pek bir matem havası var.

o yüzden düğün için kesinlikle 2 diyorum ama eşarp bence de olmamış sanki başka bir renk tercih edebilirsin onu.

kzlar cvplarınız için tşk ederim.. 2 olcak o zaman.. evet resimde ki eşarp.. olmamış mı.. onun yerine elbisenin eteğinde ki yeşilden bi şal mı alayım.. daha mı ii olur :26:

kzlar cvplarınız için tşk ederim.. 2 olcak o zaman.. evet resimde ki eşarp.. olmamış mı.. onun yerine elbisenin eteğinde ki yeşilden bi şal mı alayım.. daha mı ii olur :26:
Kesinlikle o gecti aklimdan. Ayni tonlarda desenli sal da cok guzel olabilir ama bu esarbin desenleri nasil desem, daha spor durmus. O bakimdan elbiseye cok uyduramadim. Bide bence sal cok daha hos oluyor elbiselerin uzerine. :)
dergi ne alaka :))

Aciklamis aslinda konu sahibesi ilk sayfada. Gormediyseniz demekki.. :) Ala dergi bu tarz kombin yarismalari yapiyor. Herkes siteye kendi sectigi kombinini fotograflayip bu sekilde koyuyor. En cok oylanana hediye veriliyor. Dergiyi uzerine koyma sebebi de dergiyi okudugunu kanitlama amacli, yarismanin bir kurali. Arkadas da oraya koymak icin cekmis bu fotograflari. Sonra buraya da koymus aynilarini.

2.Elibse çok şık başörtüsü olarakda elbisenin alt kısmındaki renkten şal alabilirsiniz şallar daha şık oluyor.

Konuyu şimdi okudum ve ben de tam bunu diyecektim, etek renginde bir şal çok hoş olur. İkisi de çok güzelmiş, ama ikincisi daha güzel.

Bende katılıyorum arkadaşlara.. mevsim yaz olduğundan ve de eğer ki esmersen kesinlikle 2. kombin.. Eşarptan ziyade daha modern tarzda bir şal pek ala olacaktır..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…