düğün için ne yollanmalı?

sonsuzluk0607

Guru
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2011
514
102
323
çok yakın bir arkadaşımın şehir dışında düğünü var ve ben malesef gidemiyorum.çiçek yollayıp yanında olduğumu bilsin istiyorum ama ne yollayacağıma karar veremedim.çelenk çok saçma mı olur acaba? yada nasıl birşey olsa hoş olur acaba?

Çelenk okuyunca Kemal Sunal ın bir filmi geldi aklıma
Bence çelenk yaptırmayın ona vereceğiniz parayı saksıda çiçeğe verin daha iyi bence hem anısı olur çelenk evine gitmez ama çiçeği götürebilir bizim düğünde eşimin iş yerinden bir çiçek gelmişti şimdi kocaman iki dal oldu

çok yakın bir arkadaşımın şehir dışında düğünü var ve ben malesef gidemiyorum.çiçek yollayıp yanında olduğumu bilsin istiyorum ama ne yollayacağıma karar veremedim.çelenk çok saçma mı olur acaba? yada nasıl birşey olsa hoş olur acaba?
çelenk atılır gider hem de çok masraf olur hazır süslük yapma çiçekler olabilir yada saksı çiçeği hem hediye olur hem sizden hatıra kalır

çok teşekkür ederim herkese saksı çiçeklerine bakacağım.düğün salonuna yollayacağım herhalde görürler değilmi ya?

Guzel bir saksi cicegi ya da butcenize uygun arkadasiniza guzel bir hediye yollayabilirsiniz.

Benimde aklima dugun telasesinde gorse bile evine getirebilir mi geldi ilk..
Dugunden bi sure sonra evine gonderseniz?

Tabıkı ısmının oldugu celenk

Bende telgraf çekerdim ve hatıra olacak bir hediye yollardım sanırım salonu için biblo ya da mutfağı için kahve fincan seti gibi. Yatak odası için de güzel süs eşyaları var mesela. Çiçekten bol bir şey yollanmıyor çünkü evinde bir köşede olmanız daha hoş olur.

kullanabılecegı guzel bı hedıye al derım
veya saksı cıcegı
dırek ev adresıne yolla salona degıl
cunku o telasla eve goturmeye unuturlar

O düğünlere gelen çiçekler zayi oluyor. Çelenk zaten çöp, saksılar yerlerde kalıyor sonra eve götürülüyor ya da kalıyor vs. Bir mağazadan hediye çeki, bir ev hediyesi yani evinde her gün baktıkça sizi anacağı bir şeyi tavsiye ederim..

Back
X