- Konu Sahibi burcumsu12
-
Elin kadini ile sizo koyaslamasi asiri sinir bozucu. Siz boe aamla onunkiyaslasaniz ortaligiyıkarNişanmlımla bu yaz sonu evlenme planımız vardı. ailesi orta halli çok az yardım edebilecek. Herşeyimizi birlikte yapacağız. Birkaç düğün salonu aradım. 30 binden aşağı fiyat veren olmadı. Nişanlım da haliyle erteleyelim biraz daha birikim yapalım dedi. Düğğn yapmayıp eşya vs almak aklıma çok yatıyor ve nişanı uzatmak istemiyorum. Büyüklerimiz arayı uzun tutmayın diye hep aklıma girdi. Sanki uzadıkça tadı kaçıyor gibi geliyor zaten bana da. Tayindir ev kurmadı bir an önce belirginleşsin böyle şeyler istiyorum. Nişanlı kaldıkça her şey havada.Neyse Nişanlıma düğün istemiyorum mutlu olalım az borçla yuvamızı kuralım , ertelemeyelim artık dedim. " X arkadaşımın sevgilisi de öyleydi sonra onu isterim bunu isterin diye oğlanın başını etini yedi " dedi. Ben o değilim. Beni tanımadın mı daha ? Hem niye kıyaslıyosun beni başkalarıyla en nefret ettiğim şey dedim. "Kıyaslanıyorum herkadın aynıdır . Başta herkes iyi" dedi. Ben de saf saf takdir eder beni diye bekliyorum. Bekliyorum ki "sen ne kadar anlayışlı bir kadınsın. Bu durumda düğün isteğinden vazgeçebiliyorsun beni düşünüyorsun falan desin. Moralim çok bozuldu.
cok sinir bozucu bir laf etmis. ozur dilemesi gerek. benim esim de bazen boyle kadinlar soyle kadinlar boyle derdi, ben de ona bir gun dedim ki, ben erkekleri genellemiyorum, sen neden kadinlari genelleyip bana yansitiyorsun. erkekler cok okuz desem hosuna gider mi dedim. o zaman anladi. simdi de misogynistic bir sey soyleyince, hosuma gitmiyor, bu soyledigin kadin dusmanligi, dogru degil diyorum, o zaman susuyor. ogretmek lazim.Nişanmlımla bu yaz sonu evlenme planımız vardı. ailesi orta halli çok az yardım edebilecek. Herşeyimizi birlikte yapacağız. Birkaç düğün salonu aradım. 30 binden aşağı fiyat veren olmadı. Nişanlım da haliyle erteleyelim biraz daha birikim yapalım dedi. Düğğn yapmayıp eşya vs almak aklıma çok yatıyor ve nişanı uzatmak istemiyorum. Büyüklerimiz arayı uzun tutmayın diye hep aklıma girdi. Sanki uzadıkça tadı kaçıyor gibi geliyor zaten bana da. Tayindir ev kurmadı bir an önce belirginleşsin böyle şeyler istiyorum. Nişanlı kaldıkça her şey havada.Neyse Nişanlıma düğün istemiyorum mutlu olalım az borçla yuvamızı kuralım , ertelemeyelim artık dedim. " X arkadaşımın sevgilisi de öyleydi sonra onu isterim bunu isterin diye oğlanın başını etini yedi " dedi. Ben o değilim. Beni tanımadın mı daha ? Hem niye kıyaslıyosun beni başkalarıyla en nefret ettiğim şey dedim. "Kıyaslanıyorum herkadın aynıdır . Başta herkes iyi" dedi. Ben de saf saf takdir eder beni diye bekliyorum. Bekliyorum ki "sen ne kadar anlayışlı bir kadınsın. Bu durumda düğün isteğinden vazgeçebiliyorsun beni düşünüyorsun falan desin. Moralim çok bozuldu.
Hödük valla bunlar ne desen boşNişanmlımla bu yaz sonu evlenme planımız vardı. ailesi orta halli çok az yardım edebilecek. Herşeyimizi birlikte yapacağız. Birkaç düğün salonu aradım. 30 binden aşağı fiyat veren olmadı. Nişanlım da haliyle erteleyelim biraz daha birikim yapalım dedi. Düğğn yapmayıp eşya vs almak aklıma çok yatıyor ve nişanı uzatmak istemiyorum. Büyüklerimiz arayı uzun tutmayın diye hep aklıma girdi. Sanki uzadıkça tadı kaçıyor gibi geliyor zaten bana da. Tayindir ev kurmadı bir an önce belirginleşsin böyle şeyler istiyorum. Nişanlı kaldıkça her şey havada.Neyse Nişanlıma düğün istemiyorum mutlu olalım az borçla yuvamızı kuralım , ertelemeyelim artık dedim. " X arkadaşımın sevgilisi de öyleydi sonra onu isterim bunu isterin diye oğlanın başını etini yedi " dedi. Ben o değilim. Beni tanımadın mı daha ? Hem niye kıyaslıyosun beni başkalarıyla en nefret ettiğim şey dedim. "Kıyaslanıyorum herkadın aynıdır . Başta herkes iyi" dedi. Ben de saf saf takdir eder beni diye bekliyorum. Bekliyorum ki "sen ne kadar anlayışlı bir kadınsın. Bu durumda düğün isteğinden vazgeçebiliyorsun beni düşünüyorsun falan desin. Moralim çok bozuldu.
KaşeSiz düğün isteğinizden vaz geçtiğiniz için "taktir görmek" istiyorsunuz.Bunu bir fedakarlık olarak görüyorsunuz.Çok samimi olarak söyleyeyim bunu bir "fedakarlık" olarak gören pek çok kadın bu konu açıldığında bir şekilde sitem ediyor,içinde uhdesinin kaldığını işaret eden cümleler kuruyor.Sonrasında bu cümleleri duymanın önüne geçmek istiyor nişanlın.Uslüp ile ilgili sıkıntıları var ama ana felsefesi bence doğru."bu gün fedakarlık olarak görüp yapmadığın şey yarın bizim tartışmalarımıza konu olur" diyor.
İlk degildir bu tavırları,konuşmaları merak etmeyin eşya alırken çok daha fazlası olacak daha çok gerileceksiniz.Ben de sizler gibi düşünüyorum da olay nişanlımın tavrı. Hem düğünden vazgeçiyorum sırf ona kolaylık olsun diye hem de bu tavırları görüyorum karşılığında ondan
Ben de sizler gibi düşünüyorum da olay nişanlımın tavrı. Hem düğünden vazgeçiyorum sırf ona kolaylık olsun diye hem de bu tavırları görüyorum karşılığında ondan
Vallaha dügün masraflarindan cok nisanlinizin kafa yapisi sorun. Bütün kadinlar ayni felan...
siz kesinlikle haklısınız bu devirde sizin gibi düşünen kaç kişi kaldık. adama bak hala neyin hesabında. sırf bu laftan bile insan bi düşünür ya. demekki ilerde bişey isteyemiceksin hemen öyleydi böyleydi şimdi noldu diye yüzüne vuracak bi tip allah sabır versin. millet düğün istemeyen kız arar seninki trip çetelesi tutuyo şaka gibi. bizde düğünsüz evlendik o halde bile 2sene borç ödedik. 5sene geçti asla pişman değilim iyikide yapmamışım millet göbek atıp 2gr kurumuş pasta yicek diye 10-15bin daha ödeseydim kaç ay daha o rezil borcu çekecektim kim bilir... eşiniz olacak bey biraz sıkıntılı gibi gerçekten kafa yapısı çok acayipmişNişanmlımla bu yaz sonu evlenme planımız vardı. ailesi orta halli çok az yardım edebilecek. Herşeyimizi birlikte yapacağız. Birkaç düğün salonu aradım. 30 binden aşağı fiyat veren olmadı. Nişanlım da haliyle erteleyelim biraz daha birikim yapalım dedi. Düğğn yapmayıp eşya vs almak aklıma çok yatıyor ve nişanı uzatmak istemiyorum. Büyüklerimiz arayı uzun tutmayın diye hep aklıma girdi. Sanki uzadıkça tadı kaçıyor gibi geliyor zaten bana da. Tayindir ev kurmadı bir an önce belirginleşsin böyle şeyler istiyorum. Nişanlı kaldıkça her şey havada.Neyse Nişanlıma düğün istemiyorum mutlu olalım az borçla yuvamızı kuralım , ertelemeyelim artık dedim. " X arkadaşımın sevgilisi de öyleydi sonra onu isterim bunu isterin diye oğlanın başını etini yedi " dedi. Ben o değilim. Beni tanımadın mı daha ? Hem niye kıyaslıyosun beni başkalarıyla en nefret ettiğim şey dedim. "Kıyaslanıyorum herkadın aynıdır . Başta herkes iyi" dedi. Ben de saf saf takdir eder beni diye bekliyorum. Bekliyorum ki "sen ne kadar anlayışlı bir kadınsın. Bu durumda düğün isteğinden vazgeçebiliyorsun beni düşünüyorsun falan desin. Moralim çok bozuldu.
Başka çekincelerini bu şekilde bastırıyor olabilir mi? Aslında ertelemek kafasına yattı bi şekilde, şimdi bahane olarak bunu sürmüşOnun isteme sebebi şu : ilerde ddğişirmişim arkadaşlarının eşleri çok değişmiş onlar da başta öyleymiş sonra başlarına kakmışlar va vs
Yangindan mal kacirir gibi evlenme kafasini da ben anlamiyorum.Nişanmlımla bu yaz sonu evlenme planımız vardı. ailesi orta halli çok az yardım edebilecek. Herşeyimizi birlikte yapacağız. Birkaç düğün salonu aradım. 30 binden aşağı fiyat veren olmadı. Nişanlım da haliyle erteleyelim biraz daha birikim yapalım dedi. Düğğn yapmayıp eşya vs almak aklıma çok yatıyor ve nişanı uzatmak istemiyorum. Büyüklerimiz arayı uzun tutmayın diye hep aklıma girdi. Sanki uzadıkça tadı kaçıyor gibi geliyor zaten bana da. Tayindir ev kurmadı bir an önce belirginleşsin böyle şeyler istiyorum. Nişanlı kaldıkça her şey havada.Neyse Nişanlıma düğün istemiyorum mutlu olalım az borçla yuvamızı kuralım , ertelemeyelim artık dedim. " X arkadaşımın sevgilisi de öyleydi sonra onu isterim bunu isterin diye oğlanın başını etini yedi " dedi. Ben o değilim. Beni tanımadın mı daha ? Hem niye kıyaslıyosun beni başkalarıyla en nefret ettiğim şey dedim. "Kıyaslanıyorum herkadın aynıdır . Başta herkes iyi" dedi. Ben de saf saf takdir eder beni diye bekliyorum. Bekliyorum ki "sen ne kadar anlayışlı bir kadınsın. Bu durumda düğün isteğinden vazgeçebiliyorsun beni düşünüyorsun falan desin. Moralim çok bozuldu.
Araya aileler girince uzatmak gerçekten sıkıntı oluyor. Onlar bilmezken daha rahattık şimdi ne eviliyiz ne de sevgiliyiz. Arafta bir ilişki. Bekar gibi yaşasak olmuyor evli düzenine geçsek iş güç ev dizme vs evli değiliz. Nişanlılık kadar kötü bir evre yok. Hiç nişan yapmasak aynı aceleyi göstermezdimYangindan mal kacirir gibi evlenme kafasini da ben anlamiyorum.
Nisanlilik uzayinca bozulacak ilişki evlenince de bozulur. He o zaman kacacak yer kalmaz diye dusunuyorsaniz bu ne kadar saglikli bir evlilik olur?
Bekleyin maddi olarak sartlar olgunlasinca evlenin.
Nişanmlımla bu yaz sonu evlenme planımız vardı. ailesi orta halli çok az yardım edebilecek. Herşeyimizi birlikte yapacağız. Birkaç düğün salonu aradım. 30 binden aşağı fiyat veren olmadı. Nişanlım da haliyle erteleyelim biraz daha birikim yapalım dedi. Düğğn yapmayıp eşya vs almak aklıma çok yatıyor ve nişanı uzatmak istemiyorum. Büyüklerimiz arayı uzun tutmayın diye hep aklıma girdi. Sanki uzadıkça tadı kaçıyor gibi geliyor zaten bana da. Tayindir ev kurmadı bir an önce belirginleşsin böyle şeyler istiyorum. Nişanlı kaldıkça her şey havada.Neyse Nişanlıma düğün istemiyorum mutlu olalım az borçla yuvamızı kuralım , ertelemeyelim artık dedim. " X arkadaşımın sevgilisi de öyleydi sonra onu isterim bunu isterin diye oğlanın başını etini yedi " dedi. Ben o değilim. Beni tanımadın mı daha ? Hem niye kıyaslıyosun beni başkalarıyla en nefret ettiğim şey dedim. "Kıyaslanıyorum herkadın aynıdır . Başta herkes iyi" dedi. Ben de saf saf takdir eder beni diye bekliyorum. Bekliyorum ki "sen ne kadar anlayışlı bir kadınsın. Bu durumda düğün isteğinden vazgeçebiliyorsun beni düşünüyorsun falan desin. Moralim çok bozuldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?