Düğün konvoyunda tır'ın gazabı

Linammmm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2016
1.052
941
43
30
Evet bugün düğün vardı annemlere geldim. Neyse akşam oldu düğüne gidecez herkes bindi arabasına bizde tabi gelin almaya gidilecek. Oda ne arkamızda kocaman bir tır arabanin sol tarafına sürterek geliyor babacim kaçıyor adam koca tırla arabamızın sol tarafını biçti taktı götürüyo bizi. Babam bağırıyor kornaya basıyor karisida görüyo hiç bisey demiyo Allahım dayanamadım artık yavaş yavaş sürüklüyor bizi indim aşağıya bastım yaygarayi çiğlığıma durdu adam. Çok kızdık babam dovecekti tuttular araba pahalı zaten cooookkk masraf var. Mal canın yongası ama biz kendimize bişey olacak diye çok korktuk devrilecekti araba Allah korudu. Neyse sonra pişman oldum bende çok bağırdım kızdım adamıda tanıyoruz mahallede durumu hiç yok insan üzülüyor da bir taraftan içimi dökmek istedim çok korktum.

Ben adama üzüldüm adam demis ki çoluk çocuk bana saldırdılar. Tamam babam dovecekti ama tuttular biz hiç bişi yapmadık dur diye bağırmak tan baska

Ben adama üzüldüm adam demis ki çoluk çocuk bana saldırdılar. Tamam babam dovecekti ama tuttular biz hiç bişi yapmadık dur diye bağırmak tan baska

Ya ne yapacakmışsınız?
Adamdaki pişkinliğe bakın.
Tır şöförlerine ayrıca gıcığım, demeden geçmeyeyim. Çok dikkatsizler, altlarındaki arabaya güvenip milletin canını umursamıyorlar.

Geçmiş olsun.Allah korumuş sizi. Geçen hafta hafriyat kamyonundan ucan taşlar arabanın on camini patlatiyordu.Esim aniden direksiyonu kirmasiyla büyük kaza atlattık.Onlem almamış üstü açık şekilde yola çıkmış.Icindeki taşlar yola savruluyor.Trafikte büyük araçlar çok dikkatsiz ve rahat davranıyor.Bu trafik canavarları yüzünden canlar yanıyor.

Böyle durumlarda dövmek isteyen kişiyi tutmamak daha uygun. Keşke tutmasaymışlar babanızı.

Kaza tutanagi tutun yaptirsin cok pahali arabanizi. Olmusla ölmüşe çare yok. Allah korumus beterinden. Adami dovseniz ne gececek elinize? Sakin sakin cagir polisi icabinda bekle..cok gecmis olsun dugun gunu huzun gunu olmamis

Dayak yemedigine otursun da dua etsin ! Körü körüne yola çıkıyorlar, araç var mı, insan geliyor mu düşüncesi yok bunlarda ! Bir bu tır, kamyonculara ayarım bir de ışık tanımaz sinyal vermez araç kullanıcılarına!

Kaza tutanagi tutun yaptirsin cok pahali arabanizi. Olmusla ölmüşe çare yok. Allah korumus beterinden. Adami dovseniz ne gececek elinize? Sakin sakin cagir polisi icabinda bekle..cok gecmis olsun dugun gunu huzun gunu olmamis
Evet yaptiracak çok pahalı arabamızı!

Sizede çok geçmiş olsun. Umurunda değil ki etraftaki arabalar kendileri biniyor kocaman şeyin üstüne hurra basıp gidiyolar etraftakiler kimin umrunda.

Geçmiş olsun. Kızmakta haklısınz ehliyeti iptal edilmeli o şöförün. Kasıtlımı yaptı acaba?

Geçmiş olsun. Kızmakta haklısınz ehliyeti iptal edilmeli o şöförün. Kasıtlımı yaptı acaba?
Kasıtlı değildi korktu kendiside belkide dayak yiyeceğini anladığı için korktu. Kasıtlı yapacak durumu yok kaptırmış kendini konvoya biçti bizi

Adama üzüldüm,karısına kızdım göz göre niye kocasını uyarmadiki. Durumları yoksa nasıl odeyecekler. Keşke daha dikkatli olsaymis. Geçmiş olsun sizede.

Adama üzüldüm,karısına kızdım göz göre niye kocasını uyarmadiki. Durumları yoksa nasıl odeyecekler. Keşke daha dikkatli olsaymis. Geçmiş olsun sizede.
Sağolun. Bende onun için üzülmüştüm nasıl ödeyecek diye. Düğünede gelemediler onun içinde üzülmüştüm. Babam gece eve gittiğinde adamı bulmuş konuşmuşlar. Üste çıkmaya çalışmış siz çoluk çocuk bana saldirdiniz falan demiş babamda arabadaki çocuklar çok korktu devirecektin dur diye bağırdı çağırdılar demis annem baya bisiler söyledi de sinirden hatırlamıyorum. Acıdım adama oda böyle nankörlük yaptı işte. Acıma acınacak hale gelirsin diye boşa dememisler.

Çok geçmiş olsun, kusura bakmayın ama tırı kullanana üzülemem, gelin konvoyuna kendini kaptırdıysa uyması gereken hız sınırını geçmeyecek, yerleşim yerlerinde azami hız 50 km.dir otomobiller için, tır daha dikkatli olmalıdır, onlar 30-40 km hızla gitmeli diye hatırlıyorum.
Sarı kamyonlar ki iş makinesi sayılır 20 km hızı geçmemelidir ama siz hiç 20 km hızla güden sarı kamyon gördünüz mü arabaları biçip ölümlü kazaya neden oluyorlar.

Kasıtlı değildi korktu kendiside belkide dayak yiyeceğini anladığı için korktu. Kasıtlı yapacak durumu yok kaptırmış kendini konvoya biçti bizi
Olmaz ki ama. Tır sürüyor. Öylece bodoskama gidemez. Nasıl olsa ona bir şey olmayacak, olan küçük arabalara olacak bunu biliyor. Umursamazlık var burda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…