- 6 Aralık 2010
- 2.958
- 2.041
- 398
- 30
- Konu Sahibi cheryblossommm
-
insanlar düşünemeyecegim kadar kötülerGönderin o çeyreği ama bir daha asla muhattap olmayın sakın bir liranız bile geçmesin onlara.
Bi de keşke ayağınızı yorganınıza göre uzatıp basit bir nikah yapsaydınız. Neyse sağlık olsun üzülmeyin. Elbet ödersiniz borçları.
ne ararlar ne sorarlar zaten.eşim hep kendi kendine mücadele ediyo bu hayatta.Allaha sükür ki kocam oldu da bi ailesi var artık.Gönderin o çeyreği ama bir daha asla muhattap olmayın sakın bir liranız bile geçmesin onlara.
Bi de keşke ayağınızı yorganınıza göre uzatıp basit bir nikah yapsaydınız. Neyse sağlık olsun üzülmeyin. Elbet ödersiniz borçları.
bu kadar nasıl düşüncesiz olabiliyolar ya.Yapmasınlar daha iyi . En azından yaptık yaptık diyen başınıza kakan olmaz.
Şu 4 çeyreği de ben olsam direkt kaynanamın önüne fırlatır atardım
O sizi arayıp yüzsüzce annesinin çeyreğini isteyen görümcemi de dahil ne evime alırdım ne de onlarla bi araya gelirdim..
Artık çoğu aileler evlatlarını evlendirirlerken bi yardımları maalesef ki dokunmuyor ..
Siz eşinizle birbirinize daha çok kenetlenin boşverin onları (dış kapının mandalları)
Maalesef öyleler sen huzurunu bozma.insanlar düşünemeyecegim kadar kötüler
bizim suan o dört ceyregi gönderecek durumumuz yok.bana bi yol gösterin ben napayim.Maalesef öyleler sen huzurunu bozma.
Hımmm o zaman güzel bir mesaj yazın görümceye ve kaynanaya atın. Bizim şu an durumumuz yok malum kimseden bir destek almadan evlendik. Durumumuz olsun zaten ilk sizin çeyreklerinizi veririz. Allah sizin gözünüzü doyursun, bir daha suratınızı görmek istemiyorum. Benim şu an kocamla mutlu bir evlilik sürmem gerekiyordu borcu düşünmem değil. Bir de kalkıp dilenci gibi verdiğinizi istiyorsunuz ama merak etmeyin boğazımda kalsın istemem, veririm çeyreğinizi.bizim suan o dört ceyregi gönderecek durumumuz yok.bana bi yol gösterin ben napayim.
anneme adettendir diye annelik hakkı verdiler bi tam altın onu istiyolar.ki biz istemedik bizde böyle dyp esim taktı.paraya aglamam ben.gormedgim degere canım sıkıliyoAy onca şeyi kendiniz yaptınız da bin lira para için mi ağlıyosunuz şimdi.Ne gerek var?keşke ona da tenezzül etmeseydiniz...
Adetten diye taktıklarını mı geri istiyorlar?anneme adettendir diye annelik hakkı verdiler bi tam altın onu istiyolar.ki biz istemedik bizde böyle dyp esim taktı.paraya aglamam ben.gormedgim degere canım sıkıliyo
Hahahahhaha aynı fikirdeyim :)) resim olayı çok mantıklı kesinlikle göndermem ve çirkeflikse çirkeflik derim.Ne gönderirim ne de muhatap alırım.
Gorumcenize 4 çeyreğin fotosunu çekip gönderin al diye.
aynen.yuh dimi.yuh !!!@Adetten diye taktıklarını mı geri istiyorlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?