dügün masrafı ve köstek olan kötü niyetliler

ne olcak biliyo musun.artık onlara zerre iyiligm dokunmayacak.kendimi gectim eşimide bu kadar mahvettikleriicin

Evlenmenizi istemediler mi ? Ondan mi bu yaptiklari acaba ?

Yahu ne bicim insanlar var yuh diyorum... bizde ayni sekilde kimseden bi kurus almadan evlendik, toparlanmak gercekten cok zor oluyor... sizin aileniz de yardim etmemis anladigim kadariyla

Ver 4 ceyregi bir daha bir damla su verme birak kendini rezil etmis iste daha bir bekentisi olamaz

Düğünde masraf yapıp sonra oturup aglayanlari anlamıyorum. KÜÇÜK bir kına ve nikah en uygunu yazık çöpe atılan paralara. Okadar gereksiz masraflar varki sadece millet yaptı bende yapayım diye düşünülen. Ne bukadar masraf yaparim nede borCA girerim.

Biz de çoğu şeyi kendimiz yaptık. Benim Ailem biraz yardım etti ve bilezik taktılar. Ama diğer tarafın bileziğini bile biz aldık. Paraları yoktu hiç sorun etmedim. Ve kayınvalidem düğün yeri de dahil hiçbir şeye karışmadı. Eğer şurda yapın veya illa şunu şunu da yapın vs deseydi o zaman sorun ederdim. Şimdi çoğu kişi kendi yapıyor hiç değersizim demeyin gönderin altınını bi şekilde gitsin.

Başınıza bir şey geldiği yok.
Gönderin altınları kurtulun.
Kendi evinizi kendiniz yapmışsınız ne güzel.

ben zaten cok sade bi dügün yaptım.dış cekim ıvır zıvır yapmadım.eşyalarımda ben memurum bekar evimden kalma.burda sorun sadece para degil.lütfen ...

Yahu ne bicim insanlar var yuh diyorum... bizde ayni sekilde kimseden bi kurus almadan evlendik, toparlanmak gercekten cok zor oluyor... sizin aileniz de yardim etmemis anladigim kadariyla
kendi ailem üstüne düşeni yapti fazlasıyla.ama biyerde ben durun dedim.erkek ailesi öylece sap dururken

Aslında en iyisi ileride kimsenin onu yaptık, bunu ettik gibisinden konuşmaya hakkı yok.
Ne güzel eşinizde görmüştür ailesinin yüzünü.
Niye üzülüyorsun ki mutlu ol bence kendi hayatınızı sıfırdan kendiniz kurmuşsunuz.

Göndermeyin. Bunlar gururdan vs anlamaz yüzsüz tipler belli ki. Göndermeyin otursun içlerine ohhh.

Siz de ağlamayın, ne güzel kimseden medet ummadan kurmuşsunuz yuvanızı. Mutluluklar dilerim :)

4 ceyregi ne olarak verdi? Dugunde hediye olarak verdiyse yollamayin. Yok esya vs icin bozdurun diye yolladiysa verin.
Kendiniz de soylediginiz gibi kimse sizin dugununuzu yapmak zorunda degil. Yapmak istememisler.

Keske siz de bu kadar borca gomulmek yerine bir nikah yapsaydiniz.
Parasi olmayan insan neden taki alir ki mesela?

Kayınvalideniz ayıp etmiş ama sizin nezdinizde bekar arkadaşlara söylüyorum. Düğün yapacağım diye borç batağına girmeyin. Ekonomik durumum iyi olduğu halde nikah yaptım hiçbir yerim eksilmedi. Millet iki halay çekecek diye yıllarca borç ödenir mi.? Sonra karikoca tartışmaları çabası. Paranız bile olsa yapmayın deymez. Zaten ne siz ne de aileniz tam olarak eğleniyor. Birçok misafir ayıp olmasın diye geliyor. Yoksa gürültü dinlemekten başka birşey olmuyor. Sadece bir oyuncu ve halayci takım var. Yani tüm masraflar bu göbek atmayı seven tipler için. Bana göre sadece musriflik. O parayla balayı yapın, ihtiyaçlarinizi giderin, bir şeye sermaye yapın ama borç yapmayın. Sende bacım ilk fırsatta veririm de meğer istemişler. Ağlamaya değmez. Bir beklentiye de görme. Ama eşiniz bazı arkadaşların dediği gibi borç bitince borç vermeye başlar ailesine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…