- 6 Aralık 2010
- 2.958
- 2.041
- 398
- 30
- Konu Sahibi cheryblossommm
-
ne olcak biliyo musun.artık onlara zerre iyiligm dokunmayacak.kendimi gectim eşimide bu kadar mahvettikleriicinYuh diyorum ya. Ben de elinizde var ve onu istiyo sandim
Bu kadar borc icinde nasil 4 ceyrek alip gonderecekmissiniz acaba
Vijdansizlik yeri geliyo insan 1 tl yi ariyor
Ayrica ben ailelerin dugun islerinde maddi destek olmamalarina karsiyim
Evladin degil mi tabiki de yapmak zorundasin
Ama su da var yap gitsin altinlarini ac kal ama yine de yap ver kapatsin cenesini
ben zaten cok sade bi dügün yaptım.dış cekim ıvır zıvır yapmadım.eşyalarımda ben memurum bekar evimden kalma.burda sorun sadece para degil.lütfen ...Düğünde masraf yapıp sonra oturup aglayanlari anlamıyorum. KÜÇÜK bir kına ve nikah en uygunu yazık çöpe atılan paralara. Okadar gereksiz masraflar varki sadece millet yaptı bende yapayım diye düşünülen. Ne bukadar masraf yaparim nede borCA girerim.
yo.ilgilenmediler ilgisizlerEvlenmenizi istemediler mi ? Ondan mi bu yaptiklari acaba ?
kendi ailem üstüne düşeni yapti fazlasıyla.ama biyerde ben durun dedim.erkek ailesi öylece sap dururkenYahu ne bicim insanlar var yuh diyorum... bizde ayni sekilde kimseden bi kurus almadan evlendik, toparlanmak gercekten cok zor oluyor... sizin aileniz de yardim etmemis anladigim kadariyla
annemin parası yok diyo zor durumda diyo.da biz ilgileniriz hep sürekli sorarız kendisi zerre ilglenmez.ama kaynanam sanrm altnlarm gelmedi ddi bu knu acıldıGorumceye ne oluyor da size acip soyluyor cok istiyorsa annesi soylesin ne sinir bozucu
teşekkür ederiim.❤Göndermeyin. Bunlar gururdan vs anlamaz yüzsüz tipler belli ki. Göndermeyin otursun içlerine ohhh.
Siz de ağlamayın, ne güzel kimseden medet ummadan kurmuşsunuz yuvanızı. Mutluluklar dilerim :)
kızlar biz 5 aylık evliyız.6 sene sonunda evlendik ve 23 yaşında yeni işe girmişken tüm dügün masraflarımızı ailelerin tek kuruş yardımı olmadan (pardon kaynanamın 4 ceyrek katkısi var ) takılarıda dahi kendimiz alarak yaptık.borcu bitirmemize 18 ay var.eşiminde umursuz ,sadece kendini düsünen bi ailesi var bugün görümcem eşimi aradı ve annemin 4 ceyregini gönderin dedi. o kadar üzüldüm ki. oturdum 2 saattir aglıyorum.zerre bi iyilik görmedim kimseden.kaynanam 1 havlu bile almadı bana simdiye kadar.o kadar gücüme gidiyo ki.eşime de dedim bna hakkı gecmesin kimsenin gönder altnlari.o kadar birikmişim ki kmseye bisey diyemeden otrdum aglıyorum.maddi acıdan da 2 mzde calşmamza ben memur olmama ragmen tüm yük bize fazlasyla patladgı icin sıkışıgız.bi insan ancak bu kadar degersiz hissettirilir.ben kimse bizim dügünümüzü yapmaya mecbur degil diye kimseye zerre masraf yaptrmadm.başıma gelenlere bakın.yazıklar olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?