- 25 Haziran 2016
- 7.675
- 13.771
- 248
- Konu Sahibi cheryblossommm
-
O zaman göndermeyin tabi ki. Ben borç verdiler zannettim.aynen.yuh dimi.yuh !!!@
ablasına , ben zaten ihtiyacı oldugu an gönderiyorum suan yapck biseym yok dediEsin niye 2 cift laf etmiyor annesine ?
ben de iyi niyetimi kaybettim artık bunların yüzüne.geriye bakıp bana en ufak iyilikleri dokunduysa niye yaptı bunu diyorumZtn bisey yapmamislarki 4 ceyrekte eksik kalsin..ben yollardim ki dugun ertesi sabahi kolumdaki iki bilezigi yuzsuz kp almisti.. agir laflar etmistim kendisine, tabii anlayana :) birde ustune ustluk oglundan para istedi hangi yuzle istediyse..benim okuz kocamda yollamis.. ben ogrenince ne yaptim? Kv yi arayip agzima geleni saydim, verdigi parayi geri aldik. Sussan mal gibi kullanacaklar dertleri o.
Emin ol yaptiklari iyilikte bile bisey vardir. Duam hepsu yondedir..nebeni onlara ne onlari bana muhtac etsin yuce Rabbimben de iyi niyetimi kaybettim artık bunların yüzüne.geriye bakıp bana en ufak iyilikleri dokunduysa niye yaptı bunu diyorum
zaten alındigım durum bu güne kadar tek bisey istememem onlardan.laf etsem umrum olmaz.lafını dahi etmedim.4 ceyregi durduk yere mi istediler? Bir tartisma olmus gibi sanki,siz veya esiniz laf mi soylediniz bize 4 ceyrek disinda naaptiniz ki minvalinde?
Demek ki akli dengeleri yerinde degil insanlarinzaten alındigım durum bu güne kadar tek bisey istememem onlardan.laf etsem umrum olmaz.lafını dahi etmedim.
anneme adettendir diye annelik hakkı verdiler bi tam altın onu istiyolar.ki biz istemedik bizde böyle dyp esim taktı.paraya aglamam ben.gormedgim degere canım sıkıliyo
esim ben ona altınları gecen para gönderdim deyince görümcem de altın aysı o ayrı dedi.yeminle şuan ışık yandı kafamdaAltına zam geldi diye mü düşündüler acaba
Deli mi ne boşverin
esim ben ona altınları gecen para gönderdim deyince görümcem de altın aysı o ayrı dedi.yeminle şuan ışık yandı kafamda[/
Yapmasınlar daha iyi . En azından yaptık yaptık diyen başınıza kakan olmaz.
Şu 4 çeyreği de ben olsam direkt kaynanamın önüne fırlatır atardım
O sizi arayıp yüzsüzce annesinin çeyreğini isteyen görümcemi de dahil ne evime alırdım ne de onlarla bi araya gelirdim..
Artık çoğu aileler evlatlarını evlendirirlerken bi yardımları maalesef ki dokunmuyor ..
Siz eşinizle birbirinize daha çok kenetlenin boşverin onları (dış kapının mandalları)
sattık dügün borclarımız icinAltinlar duruyo mu yoksa sattiniz mi?
Yuh diyorum ya. Ben de elinizde var ve onu istiyo sandimsattık dügün borclarımız icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?