dügün masrafı ve köstek olan kötü niyetliler

gonderin ve muhatap olmayin.gerci siz durun biraz zaman gecsin borclariniz bitsin.esinizin ailesi sizden borc ister.esinizde seve seve verir bu gunleri unutup.

İğrenç insanlar. Bi evlada fazla görülen 4 çeyrek. Ederi o kadarmış. Kalitesizler. Çok üzüldüm ya

Ztn bisey yapmamislarki 4 ceyrekte eksik kalsin..ben yollardim ki dugun ertesi sabahi kolumdaki iki bilezigi yuzsuz kp almisti.. agir laflar etmistim kendisine, tabii anlayana :) birde ustune ustluk oglundan para istedi hangi yuzle istediyse..benim okuz kocamda yollamis.. ben ogrenince ne yaptim? Kv yi arayip agzima geleni saydim, verdigi parayi geri aldik. Sussan mal gibi kullanacaklar dertleri o.

ben de iyi niyetimi kaybettim artık bunların yüzüne.geriye bakıp bana en ufak iyilikleri dokunduysa niye yaptı bunu diyorum

ben de iyi niyetimi kaybettim artık bunların yüzüne.geriye bakıp bana en ufak iyilikleri dokunduysa niye yaptı bunu diyorum
Emin ol yaptiklari iyilikte bile bisey vardir. Duam hepsu yondedir..nebeni onlara ne onlari bana muhtac etsin yuce Rabbim

4 ceyregi durduk yere mi istediler? Bir tartisma olmus gibi sanki,siz veya esiniz laf mi soylediniz bize 4 ceyrek disinda naaptiniz ki minvalinde?

zaten alındigım durum bu güne kadar tek bisey istememem onlardan.laf etsem umrum olmaz.lafını dahi etmedim.
Demek ki akli dengeleri yerinde degil insanlarin bosverin uzulmeyin. Ceyrekleri de gonderin basinizin gozunuzun sadakasi olsun

Annenize taktıkları altını alıp gönderin madem. Keşke sizi bu kadar borca sokacak kadar masraf yapmasaydınız. Anneniz takılan altını vermiyorsa, durumunuzda yoksa aci acuk söyleyin şimdi yok olunca göndeririz diye

Ayy boşverin ne altını eliniz rahatlayınca gönderirsiniz. Neden ağlıyorsunuz ki eşiniz sizi haklı bulmuş. Dışkapı için moralinizi bozmayın lütfen.

Pes diyorum yani dört çeyrek yahu altın zamlandıysa da en fazla fark edecegi 100-200 lira. Onun mu peşine düştüler yazıklar olsun gerçekten. Eşiniz ödemiş zaten yazık ya eşinize üzüldüm Allah'tan enayi değil ona dua edin bunlara rağmen annem de annem haklıdır diyen tipleri de var bunların.

Verin 200 lira üstü kalsın tepe tepe kullanın deyin. Hiç bir samimi davranışta göstermeyi bundan sonra
esim ben ona altınları gecen para gönderdim deyince görümcem de altın aysı o ayrı dedi.yeminle şuan ışık yandı kafamda[/

+1

sattık dügün borclarımız icin
Yuh diyorum ya. Ben de elinizde var ve onu istiyo sandim
Bu kadar borc icinde nasil 4 ceyrek alip gonderecekmissiniz acaba
Vijdansizlik yeri geliyo insan 1 tl yi ariyor
Ayrica ben ailelerin dugun islerinde maddi destek olmamalarina karsiyim
Evladin degil mi tabiki de yapmak zorundasin
Ama su da var yap gitsin altinlarini ac kal ama yine de yap ver kapatsin cenesini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…