Parası yoksa takmıcak bu kadar basit!Selam hanımlar gene bi sorunla karşınızdayım.
Şimdi biz kv ile yeme içme maaş birdi zor ayırdık 6 ay oldu kavga dövüş.
Kp fabrikada asgari ücretle çalışıyor tam bilmiyorum gerçi kazanclarını. Kv süt satıyor. Kv bana aşırı gıcık oluyor şuan. Gıcıklığım icin herşeyi yapar.
Neyse evde 3 kişi okuyor 2si üniversite biri bu sene gidecek. biri lise .
Şimdi bi tanıdığın düğünü var. Geçen eşime durumları kötüymüs alamıyolarmış altını sen al demiş. Yani dolaylı yoldan söylemiştir nası alacaz diye eşimde ben alırım demiş.
Evde kızımın sadece 1 altını var onuda benim abim taktı.
Diğer kişiler sanıyorum ki kvye elden verdi çünkü sadece bi kişi getirip beşiğine taktı. (Bunlar borç gibi görüyor o bana taktı ben ona )Onuda kv 1 ay sonra(ozaman yeme içme birdi) bi düğün için istedi.
Şimdi ben eşimle biraz tartıştım çünkü bana göre kv nin evine altın vardır. Benim ki dursun ondan gitsin dermiş gibi olmuyor mu bu? Eşimde durumları kötüymüş evdekini verelim mi felan dedi.
Öyle ki kınada avcuma koyduğu altını bile istedi 1 ay sonra.
Tamam geçim zor biz de 3 kişi zor geçiniyoruz. Ben 2. Cocuktan korkuyorum masraflar artacak vs diye. Herseyden kısıyorum tasarruf ediyorum onlar yesin diye mi?
Sizce vicdansızlık mı yapıyorum?
Altını bulamadığımı söylemeyi düşünüyorum eşime. Bu seferde gidip kuyumcudan alabilir. Sanırım bi şekilde bizden çıkacak o.
Zaten görümceler okula gidince onlarada 2-3 ayda bi destek olmamız gerekiyor felan diyo.
Elimizde ne varsa gözünü dikiyor kadın ya. Bu seferde bu şekilde sömürüyolar. Direk eşime de dedim bunları.
Vermeli miyim sizce? Yada vermesem eşime ne demeliyim...
Çocuğunz abinzden gelen çeyreği ne alaka. 50lira taksın. Millet egosunu tatmin edecek diye ne saçma ya