Derdim düğün degilki arkadaşım derdim düğüne katılmamız lazim deyince edimin tepkisi ve bizi arayıp sormamasi
O da isteyerek bıraktı beni benim amacım bebegin 40i çıkınca dönmekti zaten üstelik 1 ay öncesinden 14u gibi döneriz diye de kinusulmustuNiye bu kadar uzun süre kaldınız ki ailenizde? Tamam eşinizin üslubu çirkin ama haklı bence o adam da anlayış göstermiş bunca zaman ama zorlanmıştır eşi ve çocuğu olmadan. Sabrı taşmış gibi geldi bana. Ben asla duramam o kadar yazık adama.
Tatilde olmasına rağmen neden gelmiyor yahu? Ailenizle mi sorunu var? Arayın sorun derdi ne? Öyle saçmalik mi olur yahu? Karısı doğum yapsın, adam ortada yok..Çünkü memlekette ve doğumda ya kimsem yok ailem 14 saatlik yola gelemezdi ve şartlardan dolayı böyle bi karar almıştık kendisi öğretmen ve tatilde
Bilmiyorum kiNeden eşinizin yanında değilsiniz? Bebek 40 günlük olmuş, 40 gündür ayrı mısınız?
Verdiği tepki insan gibi değil zaten de, acaba yeter artık ayrı kaldığımız diye düşünerek tepki göstermiş olabilir mi?
E eşiniz madem tatilde o niye sizinle gelmedi?Çünkü memlekette ve doğumda ya kimsem yok ailem 14 saatlik yola gelemezdi ve şartlardan dolayı böyle bi karar almıştık kendisi öğretmen ve tatilde
Sıkıliyomus burada beyefendiE eşiniz madem tatilde o niye sizinle gelmedi?
Sadece doğuma geldi ve gitti defalarca gel dedim ama 14saatlik yola bi kaç günlüğüne gelmem dediE eşiniz madem tatilde o niye sizinle gelmedi?
Dugune katil sende onu arayip sormaIyi tatiller herkese.Basliktan da anlaşılacağı üzere sorun eşim ve amcamın oğlunun düğünü.23haziranda ailemin yanında doğum yaptım yani mersinde.ve muglada oturuyorum eşim doğumda sadece 1 hafta yanıma geldi ve geçen hafta gökçe sizi ne zaman almaya geleyim diye sordu.Ben de 12agustodta amcamın oğlunun düğünü var ona katılır birlikte 14u gibi döneriz dedim ve cevap su ayın 5inde geliyorum başlatma düğününe ne işin var düğünde diye bi tepki verdi yaaaa kızlar ayın 5ine kadar kalıp da 12isindeki düğüne katılmamak olur mu sizce 1 tane amcam ve 1tane oğlu var üstelik amcamlar mersinden muğlaya kadar onca yolu gelip düğünüme katıldılar hiç mi hatir olmaz insanda. Ben de ben bu düğüne katılmak zorundayım deyince kıyamet koptu ve geçen perşembeden beri ne beni ne annemleri ne de bebeği arayıp soruyor 11 gündür ne arama ne bi msj Allah aşkına siz söyleyin anormal bişey mi istedim sizce insan hadi beni geçtim bebeğini merak edip de aramaz mi yaaaa.O kadar kızgınım ki anlatamam size.Siz olsanız ne yapardınız annemi ya da beni ararsa da cevap vermicem zaten
Bence de annesine de söyledim ama onlar da bişey demiyorlar ogullarinaSupermis ,umursamaa koca ,cok afedersiniz kirtkiniz cikmis kendininde bazi ihtiyaclari hasil olmusc herhalde ,
Onca gun neredeymis ,birde tatilde, tam sopalik esiniz bazisi insanlar konusmaktan anlamiyor,iyice bir dovsunler bunu
Yoo sıkılmayacaktı bebeğine bakacakti paşa paşa. Ay yine bir doğurup büyüt de gel yanımda aglamasin babası. Biz de özlemiştir falan diyoruz iyi niyetle.Sıkıliyomus burada beyefendi
Yoo sıkılmayacaktı bebeğine bakacakti paşa paşa. Ay yine bir doğurup büyüt de gel yanımda aglamasin babası. Biz de özlemiştir falan diyoruz iyi niyetle.
Sinir oldum kocaniza, 1-2 günlüğüne gidip gelmeyecekti zaten. B*k mu varmış memleketinde kostur kostur gitmiş karısı doğum yapmisken? Onun annesi babası gelmedi mi peki doğuma bebek görmeye?Sadece doğuma geldi ve gitti defalarca gel dedim ama 14saatlik yola bi kaç günlüğüne gelmem dedi
Annesinin evinde sıkılmıstir artık, ee eve dönse evde yemek yapacak kadın yok. Dönemiyor da. Niye sinirlendiği belli oldu beyefendinin.Supermis ,umursamaa koca ,cok afedersiniz kirtkiniz cikmis kendininde bazi ihtiyaclari hasil olmusc herhalde ,
Onca gun neredeymis ,birde tatilde, tam sopalik esiniz bazisi insanlar konusmaktan anlamiyor,iyice bir dovsunler bunu
Tabiki hayır gelmediler ben hep söylüyorum zaten muglada ne var bu kadar diye ama merhamet insanın içinde olacakSinir oldum kocaniza, 1-2 günlüğüne gidip gelmeyecekti zaten. B*k mu varmış memleketinde kostur kostur gitmiş karısı doğum yapmisken? Onun annesi babası gelmedi mi peki doğuma bebek görmeye?
Nasıl gelmezler yaa? İnsan torununu görmeye nasıl gitmez?Tabiki hayır gelmediler ben hep söylüyorum zaten muglada ne var bu kadar diye ama merhamet insanın içinde olacak
Ben insanlara zorla gelin diyememki ağzımla da söyleyemem onların düşünmesi gerekirNasıl gelmezler yaa? İnsan torununu görmeye nasıl gitmez?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?