Düğün meselesi ve esim

Neden eşinizin yanında değilsiniz? Bebek 40 günlük olmuş, 40 gündür ayrı mısınız?
Verdiği tepki insan gibi değil zaten de, acaba yeter artık ayrı kaldığımız diye düşünerek tepki göstermiş olabilir mi?

Derdim düğün degilki arkadaşım derdim düğüne katılmamız lazim deyince edimin tepkisi ve bizi arayıp sormamasi

Adam bebegini takmiyor dugunu mu takacak diyorum ben de. Farzet ki gittiniz bu kafayla ne tad alacaksiniz.

Bence sorunun dugunden daha onemli. Kocanin acil kendisine gelmesi gerek.

O da isteyerek bıraktı beni benim amacım bebegin 40i çıkınca dönmekti zaten üstelik 1 ay öncesinden 14u gibi döneriz diye de kinusulmustu

Çünkü memlekette ve doğumda ya kimsem yok ailem 14 saatlik yola gelemezdi ve şartlardan dolayı böyle bi karar almıştık kendisi öğretmen ve tatilde
Tatilde olmasına rağmen neden gelmiyor yahu? Ailenizle mi sorunu var? Arayın sorun derdi ne? Öyle saçmalik mi olur yahu? Karısı doğum yapsın, adam ortada yok..

Bilmiyorum ki

Supermis ,umursamaa koca ,cok afedersiniz kirtkiniz cikmis kendininde bazi ihtiyaclari hasil olmusc herhalde ,
Onca gun neredeymis ,birde tatilde, tam sopalik esiniz bazisi insanlar konusmaktan anlamiyor,iyice bir dovsunler bunu

Dugune katil sende onu arayip sorma

Supermis ,umursamaa koca ,cok afedersiniz kirtkiniz cikmis kendininde bazi ihtiyaclari hasil olmusc herhalde ,
Onca gun neredeymis ,birde tatilde, tam sopalik esiniz bazisi insanlar konusmaktan anlamiyor,iyice bir dovsunler bunu
Bence de annesine de söyledim ama onlar da bişey demiyorlar ogullarina

Sadece doğuma geldi ve gitti defalarca gel dedim ama 14saatlik yola bi kaç günlüğüne gelmem dedi
Sinir oldum kocaniza, 1-2 günlüğüne gidip gelmeyecekti zaten. B*k mu varmış memleketinde kostur kostur gitmiş karısı doğum yapmisken? Onun annesi babası gelmedi mi peki doğuma bebek görmeye?

Arkadaşlar ben mi suçluyum sizce adam hem suçlu hem güçlü o kadar canim yanıyorki bebeğini arayıp sormayınca şaştım kaldim inanin

Annesinin evinde sıkılmıstir artık, ee eve dönse evde yemek yapacak kadın yok. Dönemiyor da. Niye sinirlendiği belli oldu beyefendinin.

Sinir oldum kocaniza, 1-2 günlüğüne gidip gelmeyecekti zaten. B*k mu varmış memleketinde kostur kostur gitmiş karısı doğum yapmisken? Onun annesi babası gelmedi mi peki doğuma bebek görmeye?
Tabiki hayır gelmediler ben hep söylüyorum zaten muglada ne var bu kadar diye ama merhamet insanın içinde olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…