süründğr valla ailene tabiki anlatıcaksın seni üzen seyi siz ikinizin yavrusunu dogurmussun tanrıca olmussun esinin etrafında dolanması lazım koca kafalı iste biraz dersi hakediyoÇok doğru söylüyosun ben şaştım kaldim zaten de dönmeyi düşünmüyorum tlf filan acmiycam elbet ariycak ama anneminnde iki çift lafı olacak aslında durumu annemler3 anlatmiycaktim ama dayanamdim sinirden elim ayağım titriyor bebeğine bakınca içim parcalaniyor yaptığı şeyin açıklaması yok asla
Zaten ben de buna çıldırıyorum yaaaa nasil bi merhametsizlikBazı insanlar böyle saygısız oluyor.....
Ayrıca bu kadar basit bir meseleden (ki ortada mesele Yok) çocuğunu arayıp sormamak sahiplenme duygusunun olmadığını gösterir... Allah akıl fikir versin inşalalh
Ben asla ama asla aramiycam arkadaşlarında dedi ama aramiycamsüründğr valla ailene tabiki anlatıcaksın seni üzen seyi siz ikinizin yavrusunu dogurmussun tanrıca olmussun esinin etrafında dolanması lazım koca kafalı iste biraz dersi hakediyo
ki bi daha aramamazlık yapmasın 1 2gun affedilir ama 11 gun cok fazla senin durmanada sasırdım ben olsam küfür eder kapatırdım heralde 3 gundne sonra :)))
Ekstrem durumlar hariç annenin de babanın da çocuğun ilk günlerinde yanında olmasını gece ağladığında uyanmanin nasıl bir şey olduğunu ikisinin de tatmasi gerektiğini düşünüyorum ben. Hem lohusa anne için de eşinin yanında olması önemli. Adam yaz tatilindeymis. Hiçbir engeli yok. Keske gelip esiyle kalsaymis ama istememiş. O yüzden dedim siz erken donseydiniz diye. Annelikle babalık aynı şey olmasa gerek. Babalık sonradan öğreniliyor neticede.SiZ doğum yaptınız mı? Evlat öyle bir aşk ki erkek de kadın da olsanız eşinizi dahi sevmeyenin ayrı kalmak istemezsiniz. Konu sahibinin evvelden gelen başka sorunlari olduğuna eminim. Çiftler çeşitli sebeplerle yalnız çocuk buyutebiliyor asker polis eşleri özellikar yuva kalmazdı bu mantığa göre. Adam arıza ayrılıkla alakası yok şahsi fikrim.
Çünkü memlekette ve doğumda ya kimsem yok ailem 14 saatlik yola gelemezdi ve şartlardan dolayı böyle bi karar almıştık kendisi öğretmen ve tatilde
Ben de bunu yeni anladim ama ailemin yanında doğum yapmak ikimizin ortak kararı idi açıkçası bebek bakımında annem ve kardeşimin desteğini almak istedim ki bi gayet normalEee okul temmuzda bitti
Haziranda doğum olmuş zaten
Evinizde birlikte büyütseydiniz
Hadi o olmadı eşin neden gitti eve tatilde kal deseydiniz
Düğünden vs çok öte iletişim probleminiz var aile olamamışsınız ki
Tatilde oldugunu simdi sizden öğrendim. Bende ailemde kaldim 40 gun esim her haftasonu geldi. 40 gunden sonra bir omur birlikteyiz cocuk zaten 20. Gun itibariyle gaz sikintisina dusuyor. Ilk gunler babanin fonksiyonu 0 sadece psikolojik destek. Tek yapmak istediğiniz uyumak. Bebege babanin hicbir faydasi yok ilk gunler dediginiz gibi babalik yasayarak ogrenebilen birsey adam korkuyorda olabilir. Tatil kismini simdi ogrendim bunun hicbir mantikli aciklamasi yok.Ekstrem durumlar hariç annenin de babanın da çocuğun ilk günlerinde yanında olmasını gece ağladığında uyanmanin nasıl bir şey olduğunu ikisinin de tatmasi gerektiğini düşünüyorum ben. Hem lohusa anne için de eşinin yanında olması önemli. Adam yaz tatilindeymis. Hiçbir engeli yok. Keske gelip esiyle kalsaymis ama istememiş. O yüzden dedim siz erken donseydiniz diye. Annelikle babalık aynı şey olmasa gerek. Babalık sonradan öğreniliyor neticede.
Çünkü memlekette ve doğumda ya kimsem yok ailem 14 saatlik yola gelemezdi ve şartlardan dolayı böyle bi karar almıştık kendisi öğretmen ve tatilde
Msj için çok teşekkür ederim arkadaşım söylediklerinde haklısın ama ben 11gun aramayıp da ufacık bi olayı ki ortada bama göre olay yok bahane etmesine ve merhametsiz kapısına çıldırıyorumKeşke doğumunuzu evinizde yapsaydınız, anneniz yanınıza gelseydi.
Bebeğim 7 günlükken kaynanam, 17 günlükken de annem evine döndü. Eşim ne çektiğimi gördü, etrafımda pervane olması ondandı. Adam sizin ne çektiğinizi görmeliydi, elini taşın altına koyup babalığa da alışmalıydı. Bence baştan hata olmuş bu kadar ayrı durmak.
Şimdiki meseleye gelince, hemen her erkek gibi erkeklik taslamış beyefendi. Güzelce özledim gelin artık demek yerine kükremeyi ve küsmeyi tercih etmiş dangalak. Artık olan olduğuna göre, siz hem onun hem kendinizin kararının ikisinin birden arkasında duracaksınız. O konuşmamayı tercih ettiyse siz de daha da konuşmayın. Siz düğüne katılacağım dediyseniz katılın. Eğer kopacak kıyameti göze alırım derseniz dönmeyin burnu sürtsün. Ayrılma ihtimalinden korkarım derseniz kendi belirlediğiniz vakitte evinize dönün ama yüz vermeyin. Biz kadınlar çekindiğimiz için adamlar hep terslik ve psikolojik savaşla başımızı ezmeye kalkıyorlar. Siz dediğim dedik olursanız alışıp sonrakinde bu bocalamayı yaşamayacaktır.
Bu arada emin olun şu an salaklamıştır eşiniz. Size ders vermeye çalışırken bir yandan da kahroluyordur. Aklı sıra sizin burnunuzu sürtecek. Sanmayın ki şu an gülüyor keyifli.. Bunların hepsi tecrübe. İçimden bir ses bu günleriniz geçecek diyor, sütünüze yansımasın, bol bol su için ve sık emzirin ki üretiminiz artsın.
Annem gelemezdi çünkü kızkardeşimin çocuğuna bakıyor kraliçem kanser hastası o kadından nasil hizmet beklerim yani özel durumlarım olmasa zaten evimde kalacaktım ayrıca 14 saatlik yolu 3 günde konaklayarak gitmistikBende bunu merak ettim neden ailenizin yanında doğum yaptınızı
Anneniz pekala gelebilirdi siz hamile halinizle 14saatlik yolu gitmişsiniz 14saate de gerek yok uçak denen bişey var hele önceden alsanız otobüs biletinden kat kat ucuz oluyo
Eşiniz izindeymiş yanınızda kimse olmasa bile o olucaktı evde kimseye ihtiyacınız olmuycaktı
Bebeğiniz içinde daha iyi olurdu mersinle muğlanın havasını nemini kıyaslayamayız
Baştan kızdım ama adam haklı
Annem gelemezdi çünkü kızkardeşimin çocuğuna bakıyor kraliçem kanser hastası o kadından nasil hizmet beklerim yani özel durumlarım olmasa zaten evimde kalacaktım ayrıca 14 saatlik yolu 3 günde konaklayarak gitmistik
Ben de bunu yeni anladim ama ailemin yanında doğum yapmak ikimizin ortak kararı idi açıkçası bebek bakımında annem ve kardeşimin desteğini almak istedim ki bi gayet normal
Öğretmen ve tatil deyse evde ne işi var yanınızda değilÇünkü memlekette ve doğumda ya kimsem yok ailem 14 saatlik yola gelemezdi ve şartlardan dolayı böyle bi karar almıştık kendisi öğretmen ve tatilde
Can'ım bebeğinin hastalık kapmasını düşünecek kadar ince ve özverili bir baba olsa 11 gündür yavrusunu arayıp sormamazlık etmez .Benim eşimde düğünlere gitmemi kesinlikle istemiyor çok kavga ettik ama düzelmiyor. Hiç sebebini sordun mu belki bebeğinizin kalabalığa girmesini istemiyordur malum hava çok sıcak ve bulaşıcı hastalıklar etrafta kol geziyor. Sadece eşinizin üslubu çok itici ve kötü doğru düzgün açıklama yapmadan kestirip atması çok yanlış..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?