Arkadaşlar ben mi suçluyum sizce adam hem suçlu hem güçlü o kadar canim yanıyorki bebeğini arayıp sormayınca şaştım kaldim inanin
Annenizin evindesiniz diye gelmiyorlar herhalde. Keşke bu kadar uzun kalmasaydiniz, donseydiniz evinize. Peki kv gelip yardım etmez miydi muglada?Ben insanlara zorla gelin diyememki ağzımla da söyleyemem onların düşünmesi gerekir
Tatlim zaten derdim düğün degil bu tavrına cildiriyorumSen suçlu falan değilsin onun şimdi heyecandan duramamasi lazım yeni doğum yapmışsın tatildesiniz doğumu keşke evinizde yapsaydınız azcık sorumluluk alırdı gayet bakardiniz yani üstelik tatil birde ne amacı varki işi gücü yokken sizden ayrı 40 gün geçiriyor uzun kalsın gelince valla düğün meselesinden çok daha önemli mevzular var gibi Allah kolaylik versin
Ederdi ama öyle aman aman bi yardımı da dokunurmuydu bilmiyorum sezeryanla doğum yaptım siz de anlarsınız ki insan en rahat kendi annesinin yanında ederAnnenizin evindesiniz diye gelmiyorlar herhalde. Keşke bu kadar uzun kalmasaydiniz, donseydiniz evinize. Peki kv gelip yardım etmez miydi muglada?
Zaten sütum çok az böyle giderse ne olur bilmiyorum ben ne yapcam onu da bilmiyorum çok kızgınım cokkkkBebeğinize odaklanın sütünüz kesilmesin
Çok gaddarca davranmış haklısınız üzülmekte ailesi konuşsa daha iyi olur aslında
Okadar kalıp düğünden önce dönmek bencede ayıp
Ama benim derdim bebeğinin 40i çıksın da 14 15 saatlik yolda bebeğimle zorlanmadan yolculuk yapabilmektiKonu aslinda esinizin tepkisi degil aranizdaki iletisim problemi yada sogukluk mu demeliyim bilemedim. Esiniz tatilde siz dogum yapmaya ailenizin yanina gidiyorsunuz esiniz eve donuyor??? Bu kadar ayri kalmak kari koca arasini sogutur bence. Sizde eve gitmeye gonullu olmayinca esiniz yeter artik demek istemis. Uslup iyi degil ama siz de biraz boslamissiniz esinizi..
Bebeğinize odaklanın sütünüz kesilmesin
Çok gaddarca davranmış haklısınız üzülmekte ailesi konuşsa daha iyi olur aslında
Okadar kalıp düğünden önce dönmek bencede ayıp
Siz haksizsiniz demek istemedim yanlis anlamayin. Erkekler boyle durumlari fazla idare etmiyorlar hircinlasiyorlar. En iyisi kendi evin yani...Ama benim derdim bebeğinin 40i çıksın da 14 15 saatlik yolda bebeğimle zorlanmadan yolculuk yapabilmekti
Farkındayım tatlimSiz haksizsiniz demek istemedim yanlis anlamayin. Erkekler boyle durumlari fazla idare etmiyorlar hircinlasiyorlar. En iyisi kendi evin yani...
bencede adam 11 gundur seni bırak cocugu bile arayıp sormuyo ne olursa olsun al iste el oglu degilmi en ufak bi isine gelmeyen durumda aramaz sormaz bence 14 unde bile gitmemelisn ki anlasın senin kukla olmadıgı bi insan karısı yeni dogum yapmıs cocugunu merak etmiyosa vardır onda bi .... lık sen koy artık ne kadar iyi esim desende kötü olman icin bi sözün yetmis bence o seni arasa bile bu satten sonra sen arana at trip biraz 11 gun olmus cocugu sormuyo pesssssssIyi tatiller herkese.Basliktan da anlaşılacağı üzere sorun eşim ve amcamın oğlunun düğünü.23haziranda ailemin yanında doğum yaptım yani mersinde.ve muglada oturuyorum eşim doğumda sadece 1 hafta yanıma geldi ve geçen hafta gökçe sizi ne zaman almaya geleyim diye sordu.Ben de 12agustodta amcamın oğlunun düğünü var ona katılır birlikte 14u gibi döneriz dedim ve cevap su ayın 5inde geliyorum başlatma düğününe ne işin var düğünde diye bi tepki verdi yaaaa kızlar ayın 5ine kadar kalıp da 12isindeki düğüne katılmamak olur mu sizce 1 tane amcam ve 1tane oğlu var üstelik amcamlar mersinden muğlaya kadar onca yolu gelip düğünüme katıldılar hiç mi hatir olmaz insanda. Ben de ben bu düğüne katılmak zorundayım deyince kıyamet koptu ve geçen perşembeden beri ne beni ne annemleri ne de bebeği arayıp soruyor 11 gündür ne arama ne bi msj Allah aşkına siz söyleyin anormal bişey mi istedim sizce insan hadi beni geçtim bebeğini merak edip de aramaz mi yaaaa.O kadar kızgınım ki anlatamam size.Siz olsanız ne yapardınız annemi ya da beni ararsa da cevap vermicem zaten
Bayan yeni dogum yapmis ve duygusal bu tarz yikici yorumlara gerek yok bence. Tuzu kuru olanin yorumuda acimasiz oluyor..bencede adam 11 gundur seni bırak cocugu bile arayıp sormuyo ne olursa olsun al iste el oglu degilmi en ufak bi isine gelmeyen durumda aramaz sormaz bence 14 unde bile gitmemelisn ki anlasın senin kukla olmadıgı bi insan karısı yeni dogum yapmıs cocugunu merak etmiyosa vardır onda bi .... lık sen koy artık ne kadar iyi esim desende kötü olman icin bi sözün yetmis bence o seni arasa bile bu satten sonra sen arana at trip biraz 11 gun olmus cocugu sormuyo pesssssss
Konu sahibini suçlamak için değil de ben doğum sonrası çiftlerin ayrı kalmasını doğru bulmuyorum. Soğukluk için değil bebeğin sorumlulugunu o da alsın, baba olduğunu anlasın diye. İşte ondan sonra böyle 40 günlük bebeğini arayıp sormuyorlar.Arkadaşlar 40 gün evden kocanız gitse başka işler peşine mi düşeceksiniz ne soğukluğu doğum bu. Herkes annesini ister 40 günde doğurmuş neden yalnız kalkınmış kaç defa doğuruyor insan idare etsin ölmez. Kadını neden suçluyorsunuz adam pislik.
yeni dogum yapmıs olabilir ama gercekler degismez bu o kocası anlamadı yeni dogum yapmıs bi kıza agır hakaret et 11 gun cocugu arama sonra biz yazdık diye suclu olduk yok böyle biseyBayan yeni dogum yapmis ve duygusal bu tarz yikici yorumlara gerek yok bence. Tuzu kuru olanin yorumuda acimasiz oluyor..
SiZ doğum yaptınız mı? Evlat öyle bir aşk ki erkek de kadın da olsanız eşinizi dahi sevmeyenin ayrı kalmak istemezsiniz. Konu sahibinin evvelden gelen başka sorunlari olduğuna eminim. Çiftler çeşitli sebeplerle yalnız çocuk buyutebiliyor asker polis eşleri özellikar yuva kalmazdı bu mantığa göre. Adam arıza ayrılıkla alakası yok şahsi fikrim.Konu sahibini suçlamak için değil de ben doğum sonrası çiftlerin ayrı kalmasını doğru bulmuyorum. Soğukluk için değil bebeğin sorumlulugunu o da alsın, baba olduğunu anlasın diye. İşte ondan sonra böyle 40 günlük bebeğini arayıp sormuyorlar.
Çok doğru söylüyosun ben şaştım kaldim zaten de dönmeyi düşünmüyorum tlf filan acmiycam elbet ariycak ama anneminnde iki çift lafı olacak aslında durumu annemler3 anlatmiycaktim ama dayanamdim sinirden elim ayağım titriyor bebeğine bakınca içim parcalaniyor yaptığı şeyin açıklaması yok aslabencede adam 11 gundur seni bırak cocugu bile arayıp sormuyo ne olursa olsun al iste el oglu degilmi en ufak bi isine gelmeyen durumda aramaz sormaz bence 14 unde bile gitmemelisn ki anlasın senin kukla olmadıgı bi insan karısı yeni dogum yapmıs cocugunu merak etmiyosa vardır onda bi .... lık sen koy artık ne kadar iyi esim desende kötü olman icin bi sözün yetmis bence o seni arasa bile bu satten sonra sen arana at trip biraz 11 gun olmus cocugu sormuyo pesssssss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?