Dügün mü;?mevidi şerifmi?

Bensiz Aska Doyma

Ol de Rabbim olsun
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2012
1.973
326
113
Günaydın kk üyeleri ,ben şuan nişanlıyım 6 ocakta dügünümüz olacaktı nasıpse fakat nişanlımın enıstesı ve teyzesı kaza gecırdıler kayınvaldemde dugunu daha sonra yapalım yerıne suan mevlıd okutturalım dıyor nıkahımız kıyıldı normalde dugunu beklıyorduk ,eger dugunu yaparsak cevreye ayıp olacak onlarıda anlıyorum hakta verıyorum sızce ne cevap vermelıyım bu fıkre ben dugunu sonraya bırakmaktan yanayım cevremden olumsuz gorusler almak ıstemıyorum ıstesem bıle bunu yakıstıramam kendıme fıkır verın lutfen

düğün olsun be canım, kaç kez evleniyoruz ki :)

ya ınanırmısısn bende cok ıstıyorum aylardır buna hazırlandım ben gelınlıgımdı herseyımdı hepsını ozenle sectım ama kayınvalıdem askerden sonra yaparız dıyor lafta kalırda korkutuyor benı ama kabul edersem hem cevre agzından dusurmucek b durumu hemde ılerde kafama kakılacak cunku kadın daha hastaneden cıkmadı bır ay kadar yatacakmıs sanırsam off ...

canım mesajını okumamıştım sadece soruna bakıp yanıtladım:( valla canım ne desem bilemedim sonuçta birinci dereceden akrabalar..aile fertlerine danış bence, onlardan akıl al.. ama başkalarının acısı varken kim göbek atıp oynar bilemem..senin gönlünden ne geçiyorsa onu yap..şimdiden hayırlı olsun :) Allah bir yastıkta kocatsın

Son düzenleme:
ya ınanırmısısn bende cok ıstıyorum aylardır buna hazırlandım ben gelınlıgımdı herseyımdı hepsını ozenle sectım ama kayınvalıdem askerden sonra yaparız dıyor lafta kalırda korkutuyor benı ama kabul edersem hem cevre agzından dusurmucek b durumu hemde ılerde kafama kakılacak cunku kadın daha hastaneden cıkmadı bır ay kadar yatacakmıs sanırsam off ...

nikahını kıy, baba evine dön sende ;)

canım mesajını okumamıştım sadece soruna bakıp yanıtladım:( valla canım ne desem bilemedim sonuçta birinci dereceden akrabalar..aile fertlerine danış bence, onlardan akıl al..ölenle ölünmüyor ama başkalarının acısı tazeyken kim göbek atıp oynar bilemem..senin gönlünden ne geçiyorsa onu yap..şimdiden hayırlı olsun :) Allah bir yastıkta kocatsın

amın canım cumlemıze ,kaynanamı severerım sozunun erıdır ıuyıdır hostur kımseyı kırmak ıstemıyorum ama dugunude cok ıstıyorum ,nısanlımda ıstemıyor gıbı suan kararı sana bırakıyorum dedı sonucta teyzesı ve enıstesı halıyle canı yanıyor ıyı gunde kotu gunde dıyorum babamda dedı dugunun olacak ama bıraz sabret dıye ,zaten nıkahımız kıyılmıstı nısanlım askere gıdececk subatta donunce olur dıyorlar ayrıca hıcte ıcıme sınmıedı yapmak ama bır yandadanda ıcım ıcıcmı yıyor kotu gelın olmak ıstemıyorum zaten kasıtlı yapılan bısıy degıl

iyi de ne alaka kasıt..tüm genç kızların hayalidir düğün yapmak..kötü gelin olmazsın canım çünkü bu senin en doğal hakkın..hani Allak korusun ölmüş olsalar tamam haklılar diyeceğim ama çok şükür kadın yaşıyor..ama nişanlının da fikri önemli, istemiyor sanırım..senin bu durumda yapman gereken sabretmen sanırım canım, insanoğlu gün gelir yüzüne vurur, bu gibi durumlara mahal vermemek gerek.

iyi de ne alaka kasıt..tüm genç kızların hayalidir düğün yapmak..kötü gelin olmazsın canım çünkü bu senin en doğal hakkın..hani Allak korusun ölmüş olsalar tamam haklılar diyeceğim ama çok şükür kadın yaşıyor..ama nişanlının da fikri önemli, istemiyor sanırım..senin bu durumda yapman gereken sabretmen sanırım canım, insanoğlu gün gelir yüzüne vurur, bu gibi durumlara mahal vermemek gerek.

bende onu kastedıyorum ya yarın oburgun esım bana kalkıp benım acımın ustune gobek attın derse ne dıyebılırımkı zaten kendı aılemde dugun ıstemıyor suan kaynanam dıyor mevlıd okutturalım sımdılık ayaga kalksın dıyor sonucta kardesı canı yanıyor bende bısıy dıyemedım

nıkahımız kıyıldı canım kaynanam onlarla yasamamaı ıstıyorlar halıyle askerden sonrada yada ızın arası dugun olurmus ,canım enıstesı durumu ıyı sadecce teyzesı cııddı durumu yogun bakımda allah acıl sıfalar versın

eşin askerde olacak ve sen sadece nikah kıydın diye kvden onlarda mı yaşamanı istiyor:53: sen de ki ben telli duvaklı gelin olduktan sonra ancak sizin evinize gelirim :)

düğün şubatta oluyorsa 1 ay bekle derim. Ama ben senin yerinde olsaydım asker tam bittikten sonra isterdim çünkü evli bir şekilde kocanın yolunu gözlemek hiç kolay değil kısa dönem de olsa

kımsenın gozunde kotu olmak ıstemıyorum cunku hallerını suan cok ıyı annıyorum benımde basıma gelse erteelrdım suan en dogrusu bu olacak sanırım

bunlar konusuldu aılem mılleete guldurme bızı kız nısanlı cok durmaz dıyorlar ,askerlıgı cıkınca cok dırettım olmaz dedım evde huzursuzluk oldu cok ıkı taraftada ayrılma noktaalrına gelındı nısanlımda benden mı sıkıldın dıyor askerlıkte onu terkedecegımı dusunuyor heralde ,cok sıkıstım suan hersey ust uste geldım kafayı yıcem ortada kalan benım kımse benı dusunmuyor suan

canım o zaman sabret, zaten nişanlında askerde olacak. hem nişanlın askerliğini bitirmiş olur hem de nişanlının teyzesi de inşallah iyileşmiş olur..

canım o zaman sabret, zaten nişanlında askerde olacak. hem nişanlın askerliğini bitirmiş olur hem de nişanlının teyzesi de inşallah iyileşmiş olur..

canım benım acelelm yok aılem dırettı cok zamnnında olacak dıye hemen nısanlı kız cok durmazmıs bende bır ıse gırereım dedmıstım karsı cıktılar sımdıdıe bu durum cıktı

asker yolu beklemekten cok korkuyorum ama buda yanlıs anlasılıyor ,bundan kastım evlılıkte daha yakın oluyorsunuzkı demek ıstedıgım anlasılmıstır umarım ama su nısanlılık evresınde ne kadar yakın olsakta o kadar olmaz dıye dusunuyorum ,daha cok ozler ve ararım ,nısanlım onu terkedecegım korkusu sarmıs aılemı mılett gulecek korksusu !

Back
X