Dügün mü;?mevidi şerifmi?

ınsallah ıcım daraldı valla boguluyorum sankı fakat kactıgım aılem degıl ,sadece benı baslrından def etmeye calsıyorlar evde kalmısısm gıbı

Ev işine karar vermişsiniz eşyalar yerleşmiş dediğin gibi bu konuda yapacak birşey kalmamış onu yaşayıp göreceksin dediğin gibi ama bide o evde eşin yokken yaşayacaksın bak annenden bile bunalmışsın yanlış anlamışsın bence niye başlarından atmaya çalışsınlar onlarda bi an önce yuvanı kurmanı istiyodur ama eşin olsa yanında sorun yok da :31: annenle oturup çok ciddi bi şekilde konuş onun destek olması lazım sana ya da kız kardeşin varsa oda destek olsun sana ama şimdi Mevlüt olup eşin askere gidecek zaten evlendiniz millet ne der bu saatten sonra diyecekler bu defada yapmayacaklar düğünde çok istiyorsun :ssz:

Ev işine karar vermişsiniz eşyalar yerleşmiş dediğin gibi bu konuda yapacak birşey kalmamış onu yaşayıp göreceksin dediğin gibi ama bide o evde eşin yokken yaşayacaksın bak annenden bile bunalmışsın yanlış anlamışsın bence niye başlarından atmaya çalışsınlar onlarda bi an önce yuvanı kurmanı istiyodur ama eşin olsa yanında sorun yok da :31: annenle oturup çok ciddi bi şekilde konuş onun destek olması lazım sana ya da kız kardeşin varsa oda destek olsun sana ama şimdi Mevlüt olup eşin askere gidecek zaten evlendiniz millet ne der bu saatten sonra diyecekler bu defada yapmayacaklar düğünde çok istiyorsun :ssz:

evet zaten ocakın 6 sına karr alınmıstı ,annem dedıgım gıbı kuralcı ben nıısanlımn askerden sonra dugun ıstedım aılem dedı nısanlı kız cok durmaz kabul etmedım huzursuzluklar yasadık , kayınvalıdemı sevıyorum benı sıkmıyor sevıyor sayıyor aynı sekılde bende onu yasayıp gorecegım gerısını ,kızkardesım daha 5 yasımda derdımı paylammm ,paylassamda anlamaz zaten :1:nısanlım yanımda ol dıyor gıdcecek zaten benımle vakıt gecımrke ıstıyormus benıde aılem sureklı sıkıyor cabuk olsun bıtsın dıye

kayınvalıdemle oturum cunku sevıyorum kendısını cok seker hastası ıgnelerı var yarın oburgun gorumcem evlenır kendıerı kalır esım tek erkk cocouk zaten ıkı kardesler ,onlarla oturmamaızı kayınvalıdem degıl ben ve nısanlım ıstedık sebebeı ıse yasım daha 20 cahıl sayılırım bazı konularda o benden bılgılı egırıt ogretır

suan eminim kk cok iyi sonra kötü olacak demiyorum ama yuva üstüne yuva kurulmaz ilk önceleri sorun olmaya bilir ama sonra mutlaka anlasmazlıklar cıkacak bende 18 yasında evlendim ama birlikte yasamayı aklımdan bile gecirmedim ben cok mu bilgili idim tabiki hayır ama birlikte yasayarak insan egitilmez sen onlara gidip geldikce de ögrenebilirsin kendi evin senin özgürlük yerindir bunu da aklından cıkarma lütfen

suan eminim kk cok iyi sonra kötü olacak demiyorum ama yuva üstüne yuva kurulmaz ilk önceleri sorun olmaya bilir ama sonra mutlaka anlasmazlıklar cıkacak bende 18 yasında evlendim ama birlikte yasamayı aklımdan bile gecirmedim ben cok mu bilgili idim tabiki hayır ama birlikte yasayarak insan egitilmez sen onlara gidip geldikce de ögrenebilirsin kendi evin senin özgürlük yerindir bunu da aklından cıkarma lütfen

18 yasındamı evlendın nasıl cesaret bu hayran kadım valla ben hala korkuyorum

Bu iyi niyetine karşılık inşallah çok mutlu olursun kv çok iyi geçinirsin bizde vayyyyy haklıymış gerçekten çok iyimiş kadın deyip utanırız çok mutlu ol inşallah:nazar:

Bu iyi niyetine karşılık inşallah çok mutlu olursun kv çok iyi geçinirsin bizde vayyyyy haklıymış gerçekten çok iyimiş kadın deyip utanırız çok mutlu ol inşallah:nazar:

canım cok tesekkur ederım guzel dılkelerın ıcın ınan bunu duymayı beklıordum cunku suan cok ıhtıyacım var ,bır suru korkum var kendımı motıve etmeye calsısıyorum allahın ıznıyler guzel olacak hersey

tarfık kazası enıste ıyı fakat teyze yogun bakımda! arkadasım her bırlkte oturan bırbırınden cekecek dıye bırsey yok kayınvaldem alllah razı olsun annemden sevkatlı bana olmadı ılerde cıkarız zaten ayrı eve

:))) ben otur yada oturma dememiştim, sanırım karıştı.

Ancak benim kızım olsan ki olacak yaştasın, kesinlikle izin vermezdim. Her hayat bir tecrübe, insanlar seninle yaşadıklarını ve tecrübelerini paylaşıyorlar. Ve ne yazık ki çoğu tecrübe insanın canını acıtıyor.

Herşey gönlünce olsun.

Son düzenleme:
:))) ben otur yada oturma dememiştim, sanırım karıştı.

Herşey gönlünce olsun.

birlikte oturrmmmaasann daha iyi gibi.ve de kayınvalidene de cok güvenme nişanlıyken bende annemden cok onunla konsuyordum simdi sesini duyunca sinr oluyorum soğudum ısınamıyorum ve eşim cok üzülüuor hep sınırını koru.annen seni en cok anlayacak kişi biraz duygu sömürüsü yapabilirsin :S

ınsallah ıcım daraldı valla boguluyorum sankı fakat kactıgım aılem degıl ,sadece benı baslrından def etmeye calsıyorlar evde kalmısısm gıbı

hakkında hayırlısı diyorum canım.
aklın yolu birdir bende 2 sene oturdum kv le inan aynı evde yaşamak kolay değil hiç kavgamız tartışmamız olmadı ama rahat değildik kendı evımıze gecınce yenı evlenmıs gıbı olduk. söz vermişsin oturacaksın bende söz vermıstım oturdum sabırlı olman lazım. askerlık olayı zor bende arkadaslara katılıyorum askerden sonra evlenın. ailenide bir şekilde ikna et çünkü o evde yalnız eşin olmadan olmak dahada çekilmez olur. kararı verecek olan yıne sensın ama mantıklı düşünmeye bakın ailenın yanında kalman daha mantıklı şuan için görunen hayırlısı dıyorum yıne

HİÇBİRİ!!!
eşin askerden dönene kadar baba evinde dur.
ne yapacakmış kaynanan seni evinde. eşin dönsün yap düğününü.
bilmem dinlermisin ama bunu yaşamış biri olarak tavsiyem (şiddetle) kaynanan dünyanın en iyi insanı da olsa eşin olmadan asla kalkışma böyle birşeye!!!

nıkahımız kıyıldı canım kaynanam onlarla yasamamaı ıstıyorlar halıyle askerden sonrada yada ızın arası dugun olurmus ,canım enıstesı durumu ıyı sadecce teyzesı cııddı durumu yogun bakımda allah acıl sıfalar versın

babanin yerinde olsam dugunsuz kizimi evden cikarmam.. hem nisanlin askerdeyken senin onlarin yaninda ne isin var?

bence kendi evinde kal en azindan sinirin bozulmaz

günaydın kk üyeleri ,ben şuan nişanlıyım 6 ocakta dügünümüz olacaktı nasıpse fakat nişanlımın enıstesı ve teyzesı kaza gecırdıler kayınvaldemde dugunu daha sonra yapalım yerıne suan mevlıd okutturalım dıyor nıkahımız kıyıldı normalde dugunu beklıyorduk ,eger dugunu yaparsak cevreye ayıp olacak onlarıda anlıyorum hakta verıyorum sızce ne cevap vermelıyım bu fıkre ben dugunu sonraya bırakmaktan yanayım cevremden olumsuz gorusler almak ıstemıyorum ıstesem bıle bunu yakıstıramam kendıme fıkır verın lutfen

düğün bırkere oluyor canım ertele gerekırse ama muhakkak olsun. Acılarını anlıyorum ama hersey zamanla gecıyor ıcıne uhte kalır lutfen ıhmal etme

su anda nıkahımız kıyılmıs dırurumda ımamda resmı olarakta ,nısanlım senı hıcbırsey ıcın zorlamm dıyor buda benı daha cok uzuyor ortada kalmıs durumdayım ,soyle desem her kafadan bır ses cıkıyor ,nısanlım dıyor senı ozluyorum artık yanımda ol ,aılem dıyor dugun sonra olsun hasta var hemde nısanlı kız cok durmaz ,kayınvaldem dıyor yarın toplan gelkı babamda gondermeye razı kaldım ortada

deniz cim çok üzüldüm balım :50:
bu durumda senin ailenin yol göstermesi gerek hadi toplan yarın git gibi bişey demeleri beni bile üzdü :50:
sen aceleci davranıp gitme evinden telli duvaklı gitmek istersin sonuçta değilmi .
hem Allah korusun canları sağ.
Sanki kolaya kaçıyorlar gibi.
Sen hemen toplanıp gitme

Hiçbiri...
Ne düğün ne de mevlüt...
En iyisi beklemek.
Askerden dönünce yaparsınız düğünü.
Eğer kısa dönemse.
Uzun dönemse birkaç ay sonra yapın düğünü.
Düğünsüz telsiz duvaksız gitme sakın ola.
Kayınvalideyle oturacaksın bir de öyle mi :ssz:

Canım şöyle bişey var benim halam zamanında eşinin ailesi muhafazakar ve öyle istiyorlar diye mevlid şeklinde yapmayı kabul etmiş düğünü şimdi çok pişman. Yani bilmiyorum bizde şöylede olabiliyor önce mevlid yapılıp daha sonrasında düğün havasında ama sizde nasıl karşılanır bilemiyorum.

nıkahımız kıyıldı canım kaynanam onlarla yasamamaı ıstıyorlar halıyle askerden sonrada yada ızın arası dugun olurmus ,canım enıstesı durumu ıyı sadecce teyzesı cııddı durumu yogun bakımda allah acıl sıfalar versın

canim o zaman iyilesmesini bekleyin,

mantiken mevlütlüde olsa sen o eve gidince askerken sonrasi beklenecekse

öle dügün olur mu?

olan olmus,evinin düzeni kurulmus yani o zamanda dügün olmaz..

kadin yogum bakimdaymis maden iyi olmasini bekleyin

Back
X