Dügün mü;?mevidi şerifmi?

subatta gıdecek ,nıkahım kıyıldı ,aılem nısanlı kızcok durmaz dıyorlar benı delı edıyorlar kı nıkah kıyıldı sımdı dahada baskıcı olurlar kaynanamda yannız bır gorumcem var bırde esı o kadar yanımızda ol dıyorlar benıde aılem cok gerıyor artık sankı bır kurtulma cabası ıcındeler

kaynanan ve görümcenin yanında dahamı rahat edeegini sanıyorsun..kim laf edecek nişanlında askere gidecek sonuçta bekle bence...

öncelikle geçmiş olsun ..anladığım kadarıyla kaza dışında enişte ve teyze iyiler..
bunun için bir mevlid okunabilir.fakat düğün sizin düğününüz, sonrasında "keşke" dememek adına,
içinden nasıl geliyorsa düşüncelerini söylemekte çekinmemen gerekiyor.anladığım kadarıyla sen dahil
herkes söz sahibi evlenmenizde ki bu ortamda birden çok ses çıkar..

yakın zamanda bizde büyük bir kaza atlattık.ama teyzem günlerce yoğun bakımda kaldı..düşünüyorum;
o durumda düğün tarihim yakın olsa ben de yapmazdım,yapamazdım.ama çok şükür herkes iyi ise size engel olacak durum nedir?
düğün de yapılır mevlid de..

ben anlamadım galiba şimdi sizin bir eviniz yok mu ki kv gel biz de kal diyo.ben olsam kesinlikle kabul etmem sonuçta dediğn gibi evime beyaz gelinligimle girmek isterim.nişanlınin askeri de uzun dönemmis.kv nin yanında eşini 1.5 sene bekliye bilecekmisin..yani doğrusu ben mevlit mu düğün mu yerine eşinin asker meselesine takıldım

kayınvalıdemle oturum cunku sevıyorum kendısını cok seker hastası ıgnelerı var yarın oburgun gorumcem evlenır kendıerı kalır esım tek erkk cocouk zaten ıkı kardesler ,onlarla oturmamaızı kayınvalıdem degıl ben ve nısanlım ıstedık sebebeı ıse yasım daha 20 cahıl sayılırım bazı konularda o benden bılgılı egırıt ogretır

allh razı olsun kardesım ,suan dugunu gercektende kendıme yakıstmam kafama kakmalarını gectım ılerde esımın cocouklarımın yuzune bakammm kayınvalıdemı hıc katmıyorum bıle ,nısanlım cok mutavazı benıde kırmıyor sen bılırsın dıyor boynu bukuk sekılde ıcıde acı dolu ,gıdecek ozlmı artacak gozu arkada kalacak benı ıstıyor yannda bende onu,mevlıd sverım ben neden olmasın ama dugunde ıstıyorum :)cokmu ıstedım ::)

Kazanın boyutu ne ?

canım zaten bız kayınvalıdemle oturacagız:)

Nasıl kv oturmayı kabul edersin sonradan pişman olacağın şeyi yapma daha gecen gün bir arkadaşımız konu açmıştı çok pişmanım diye nasıl rahat edersin banyonüz bir olack hergün aynı sofrada esinle baş başa olamayacaksın geçeliğın dolaşamıcaksin.senin gibi güzeli bulmuşlar......

öncelikle geçmiş olsun ..anladığım kadarıyla kaza dışında enişte ve teyze iyiler..
bunun için bir mevlid okunabilir.fakat düğün sizin düğününüz, sonrasında "keşke" dememek adına,
içinden nasıl geliyorsa düşüncelerini söylemekte çekinmemen gerekiyor.anladığım kadarıyla sen dahil
herkes söz sahibi evlenmenizde ki bu ortamda birden çok ses çıkar..

yakın zamanda bizde büyük bir kaza atlattık.ama teyzem günlerce yoğun bakımda kaldı..düşünüyorum;
o durumda düğün tarihim yakın olsa ben de yapmazdım,yapamazdım.ama çok şükür herkes iyi ise size engel olacak durum nedir?
düğün de yapılır mevlid de..

tesekkur ederım teyze yogun bakımda 1 aya cıkamaz dıyor doktorlar fızıkı yonden ,soyle dusundum basıma gelse ne yapardım dıye kesınlıkle olmazdı yapmazdım ,ınanırmısınız kendı aılemden daha cok cekıuyorum bu evlılıkte gıtsın derdındeelr sankı evde kaldım

nişanlın uzun dönem askerlikmi yapacak kesinlikle askerden sonra yapın dügünü bak kendin diyorsun yaşım 20 küçüğüm diye...bekle 2 yaş daha büyürsün ne güzel her şeyi daha mantıkl düşünebilir karar verebilirsin

kayınvalıdemle oturum cunku sevıyorum kendısını cok seker hastası ıgnelerı var yarın oburgun gorumcem evlenır kendıerı kalır esım tek erkk cocouk zaten ıkı kardesler ,onlarla oturmamaızı kayınvalıdem degıl ben ve nısanlım ıstedık sebebeı ıse yasım daha 20 cahıl sayılırım bazı konularda o benden bılgılı egırıt ogretır

Ne cahili canım ben 19 eşimde 23 yaşında 1 yaşında kızımız var evimi çok da güzel çekip çeviriyorum bazı kv ler yüzlerini sonradan gösteriyor hem ne kadar iyi de olsa sonuçta o bir kv anne değil.hem daha görümcenin evlenmesini bekliyene kadar

Son düzenleme:
tesekkur ederım teyze yogun bakımda 1 aya cıkamaz dıyor doktorlar fızıkı yonden ,soyle dusundum basıma gelse ne yapardım dıye kesınlıkle olmazdı yapmazdım ,ınanırmısınız kendı aılemden daha cok cekıuyorum bu evlılıkte gıtsın derdındeelr sankı evde kaldım

offf çok geçmiş olsun..:50: inan çok üzüldüm, insan kötüyü aklına getiremiyor bir türlü..:26: bu kısmı şimdi öğrenmiş olduk ki düşüncen de haklısın.
yakın zamanda bizde yaşadık ve teyzem hala hastane de yatıyor, çok şükür iyi oldu ama ya o ilk zamanlar.:50:Allah ım yaşatmasın bir daha..
size de en kısa sürede acil şifalar diliyorum.inşallah her şey gönlünüzce olsun..

her kaynana semra kv degıldır arkadaslar ben sureklı kv suc bulanlardan degılım kısılıke baglı bırazda ,burda aacılan her konuda kv suclu bulunuyor olasılıkla evde ne yasnılır bılmıyoruz gormuyoruz ,sonucta kımse benı bızle oturacaksın dıye zorlamadı ,bız ıstedık bunu kadın hasta onu nasıl yuzustu bırakıpta oglunu alıp ayrı eve huzurla ıcım rahat cıkabılırımkı ?kendı evımdede rahat degılım annem cok kuralcı bır kısılıke sahıp dedıgı olmasın veryansın yapıyor yanı evde rahatsızk sorununu yıllardır yasıyorum

bak canım geçen gün bu sitede bi arkadaşımzın derdini kopyalim buraya oku bakalımm....

ayrı ev istiyorum:(

4aylık evliyim kızlar.başta yaptığım cahillikle eşimin ailesiyle yaşamayı kabul ettim..düğün sabahı dank etti kafama be nasıl bu hataya düştüm diye..ama geri dönüşü yok olan oldu b,iliyorum..4 ay içinde bayağa şeyler yaşadım..sinir krizleri falan...ama yinede halime acıyıpta tamam ayıralım sizi diyen olmadı..eşim burda para biriktirip ev alıp çıkmak derdinde..baze yollar sunuyorum kabul etmiyor..asla kiraya çıkmam diyor kaç kere kavga ettik...baştan konuştuk bunları diyor..ama benim hayatım bitimş durumda .özel hayat yok,banyo ,uyku,gezme herşey sorun..hizmetçilik sadece bu evlilik..okadar çok pişmanım ki ..bu ev bana batıyor artık bende onlara batıyorum biliyorum ama sabret diyor eşim daha şimdidien sabrım bitti..kayınpederden çeiniyorm kaynanayla anlaşamıyorm görümce evleneli 1hafta oldu o da kocasıyla herakşam burda. gece wc ye giderken üstümü giyiniorum sora uykum kaçıyor ,acıkıyorum istediğim gibi dolabı açıp yiyemiyorum baba evimdeki gibi gezmeye gitsem acaba şu ne der bu neder allahım yardım et daha neler neler...ben yeni gelinim güya hizmetçilikten başka bi işe yaramıyorum...biara eşimi ikna ettim yaza kredi çekip ev alcaktık kirada 1sene falan durcaktı biz geçecektik ..şimdi ondan da caydı...neymiş biriktirecekmiş..ama hani parayla .maaşı allah izin verirse ocakta 1100 olcak..malesef beni çalıştırtmıyor..zarzor ikna ettim oyalıyor güvenli yer olacak falan filan diyor..ben çalışsam hem evden uzalaşcam hem daha hızlı biriktircem ama öyle bi iş arıyoki asla bulunmayacak..saçmalıyor işte..napcamı şaştım kızlar nolusunuz bana yol gösterin ..eve hiç ısnamıyorm .kaynanamın eşyalarına geldim asla yeni bişey almadılar bana...gelde ısın eve.bana ait hiçbişe yok bu evde..ben çok çıkmaza girdim eşim beni anlamıyor artık yapayalnız kaldım.ailemde sabret diyor anca..ama sabredemiyorum.başta bi hataydı ama nersesinden dönersem kardır sinir hastasıs oldum 4 ayda ilaçsız duramıyorum...bana bi akıl verin..herkez bana acıyor sanki hor gören bile oldu beraber oturuyorum diye..artık kimseyle görüşmeme kararı aldım oyzüen..yeni gelin evi görsem içim yanıyor...eve kapattım kendimi ..hapisteyim resmen ve gün sayıyorum çıkmak için:(

Son düzenleme:
offf çok geçmiş olsun..:50: inan çok üzüldüm, insan kötüyü aklına getiremiyor bir türlü..:26: bu kısmı şimdi öğrenmiş olduk ki düşüncen de haklısın.
yakın zamanda bizde yaşadık ve teyzem hala hastane de yatıyor, çok şükür iyi oldu ama ya o ilk zamanlar.:50:Allah ım yaşatmasın bir daha..
size de en kısa sürede acil şifalar diliyorum.inşallah her şey gönlünüzce olsun..

tesekkur ederım,evet dugunu herseyden cok ıstıyorum ama bu ben hastande yatarken aynı sey bana yapılsaydı kendımı cok degersız hıssderdım dıye dusunuyorum kımseye yasatmasın rabbım ,amın...

canım günaydın bence de baba evine dön nikahın kıyılmıs madem hayırlı olsun allah yüzünüzü hep güldürsün ama düğün olmadan o evde durursan sanki sonra biraz zor olurmus gibi tabiki en iyisini sen bileceksin bu senin kararın olacak ama her genc kız dügün ister iyi düsünüp karar vermem lazım

canım günaydın bence de baba evine dön nikahın kıyılmıs madem hayırlı olsun allah yüzünüzü hep güldürsün ama düğün olmadan o evde durursan sanki sonra biraz zor olurmus gibi tabiki en iyisini sen bileceksin bu senin kararın olacak ama her genc kız dügün ister iyi düsünüp karar vermem lazım

valla bende böyle düşünüyorum...

Tamam güzelim iyi hoşta eşin seni evli olarak bırakıp gittikten sonra daha çok özleyecektir ikiniz için daha zor olacaktır bu durum zaten aynı evde oturmak başlı başına bi sorun bide yanında eşin olmayacak 15 ay kolaymı zannediyorsun kv iyi olabilir görümcen ile yaşın yakınsa ya çok iyi olur ya çok kötü şu ana kadar çok iyi olanını görmedim aynı evde olmanın iyilikle alakası yok bence eşinde zorlamıyomuş seni kendinde istemiyorsun acele etmiyorsun ailenin seni kapının önüne koyacak hali yokya eşinle konuş ailelere öyle bildirin bence herkese fikrini sorarsan kafan daha çok karışır ama aynı evde oturma cesaretine hayran kaldım helal olsun sana zor bulunur bu zamanda senin gibi gelin :34:

bılmıyorum arkadaslar ,dugune gelırsek herkezın acısını unutup kendı halıme bakmak zevklerıme yenılmek ıstemıyorum ,aynı ortamda yasamaya gelırsek kımseyı yuzustu bırakmm ben buna sahıp degılım sozumun erıyekn sozune guvenılmeyen bırı olamm nısanlım gozunde esyalarımız kuruldu gecen hafta herseyımız duzuldu sımdı tutupta ayrı eve cıkalım dıyemm ,yaşmadan gorememm bıseyı

Son düzenleme:
her kaynana semra kv degıldır arkadaslar ben sureklı kv suc bulanlardan degılım kısılıke baglı bırazda ,burda aacılan her konuda kv suclu bulunuyor olasılıkla evde ne yasnılır bılmıyoruz gormuyoruz ,sonucta kımse benı bızle oturacaksın dıye zorlamadı ,bız ıstedık bunu kadın hasta onu nasıl yuzustu bırakıpta oglunu alıp ayrı eve huzurla ıcım rahat cıkabılırımkı ?kendı evımdede rahat degılım annem cok kuralcı bır kısılıke sahıp dedıgı olmasın veryansın yapıyor yanı evde rahatsızk sorununu yıllardır yasıyorum

Yağmurdan kaçarken doluya tutulmazsın umarım:31:

Back
X