• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düğün, nişan, söz gibi özel günlerde sevgilisiyle tartışma yaşayan var mı?

lokum34

Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2013
44
1
6
35
İstanbul
Kızlar merhabalar,

Erkek arkadaşım dün ailesiyle beni istemeye geldiler, gerçekten güzel bir geceydi ve neyseki olumlu sonuçlandı. Ancak dün sabah erkek arkadaşımla biraz tartıştık. Nedeni de öylesine önemli bir günde beni saat 2'ye kadar aramamasıydı. Kendimi çok yalnız hissettim. Aradığımda bununla alakalı biraz tartıştık ancak sonra gerekçesini haklı buldum ve uzatmadım.

Ancak daha önce de ailemle tanışmak için eve geldiği gün biraz tartışmıştık. Üstelik öyle çok tartışan bir çift de değiliz. İki tartışmamızın da böyle günlere denk gelmesi acaba o günlerin biraz gerginliğiyle mi alakalı diye merak ettim.

Sizde de böyle günlerde hafif tartışmalar olmuş muydu? Daha önümüzde söz, nişan, düğün vs var. Kendimi ona göre hazırlıyım. Bu normal bir durum mu acaba kızlar :)

Son düzenleme:
Tamamen stresten tatlim. Eger devamli kavga etmiyorsaniz o gunlerin stresi ertesi gun üstümüze gelen rahatlik flan normaldir yani. Bizde nisan günü kavgaya baslamistik. Sonra ikimiz ayni anda durduk nabioruz yahu dedik. Sorun olan biseyde yoktu ortada. Sonrada güldük geçtik. Umarım seninkilerde öyle olur hepsi gecer gidr.

Benımde nışanlım benı ııstemeye gelecekleri gece kaza yapmıştı ben daha once dalgasına demiştim heyecandan genelde kaza yapıyorlarmış sende yapma dıye. Sonra o gece kaza yapmış ama kuçuk allahtan :) bunların hepsi stres canım emin ol takılma

normal bir durum, çünkü bizde tartıştık nişan günü nişan anına kadar da konuşmadım nişan anında unutuldu gitti herşey.

Tamamen stresten tatlim. Eger devamli kavga etmiyorsaniz o gunlerin stresi ertesi gun üstümüze gelen rahatlik flan normaldir yani. Bizde nisan günü kavgaya baslamistik. Sonra ikimiz ayni anda durduk nabioruz yahu dedik. Sorun olan biseyde yoktu ortada. Sonrada güldük geçtik. Umarım seninkilerde öyle olur hepsi gecer gidr.

canım sanırım öyle :) İki tartışma da benden çıktı, sanırım o günlerde biraz fazla stres yapıyorum. Bir de laf aramızda pms dönemime denk geldi, dokunsalar ağlayacak gibi aşırı gergindim. Yazık ya sevgilimi de üzdüm.

Ama ellimde değil, bu işler biraz fazla stresli. :25:

kızlar demek herkeste olan bir durum. biraz daha sakin olmam gerekicek sanırım. Dün stresten midem ağrıyordu :)

Kızlar merhabalar,

Erkek arkadaşım dün ailesiyle beni istemeye geldiler, gerçekten güzel bir geceydi ve neyseki olumlu sonuçlandı. Ancak dün sabah erkek arkadaşımla biraz tartıştık. Nedeni de öylesine önemli bir günde beni saat 2'ye kadar aramamasıydı. Kendimi çok yalnız hissettim. Aradığımda bununla alakalı biraz tartıştık ancak sonra gerekçesini haklı buldum ve uzatmadım.

Ancak daha önce de ailemle tanışmak için eve geldiği gün biraz tartışmıştık. Üstelik öyle çok tartışan bir çift de değiliz. İki tartışmamızın da böyle günlere denk gelmesi acaba o günlerin biraz gerginliğiyle mi alakalı diye merak ettim.

Sizde de böyle günlerde hafif tartışmalar olmuş muydu? Daha önümüzde söz, nişan, düğün vs var. Kendimi ona göre hazırlıyım. Bu normal bir durum mu acaba kızlar :)

Benim hayatimda hep esimle tartismakla gecti :(
ama kabahat hep bende olur cok aksiyim oda sinirli biraz..
mesela kina gunu kavga etmistik:(
isteme gunu gecesi kavga ettik:(
stresten galibaa ama normaldede huysuzumdur..

yalnız değilsin :) bende nişanımın olduğu gün çok stresliydim kuaförden çıkarken arabayı tam kuaförün önüne getirmedi diye ağzından burnundan getirdim görümcem kuaförde canımı sıktı onun tüm hıncını abisinden aldım :9::9: ordan fotoğrafçıda hala devam ettim salona geldik bekleme odasında ne diller döktü beni sakinleştirmek için kıyamam :))

O günün gerginliğinden olsa gerek , heyecan ve stresin birbirine girdiği zamanlar o anlar ..

Bizim nişanın olacağı günde nişanlım öğlen gelip beni evden alıp kuaföre bırakacaktı sözde arıyorum arıyorum açan yok mesaj atıyorum cevap yok çok germişti beni ben kuaföre teyzemle gittim yolda aramıştı ancak bide üstüne yarım saat nişanlımı beklemiştim :D 1,5 saatlik mesafeden gelecekti ama geldiğinde gördüğüm manzarayla kendisine kızmak aklıma bile gelmemişti kavga etmek surat asmak :):) o gün çok stressli gergin oluyor insan ya sevdiğinden ya da çevresindeki insanlardan çıkarıyor acısını.

Son düzenleme:
bizde çok tartışırdık hala daha tartışırız..biraz tez canlıyımdır o da çok rahattır..istemeye geldikleri gün söz günü nişan günü bizde bu konulardan tartışmıştık..sanki bize heyecanını biz yaşıyoruz o yaşamıyor önemsemiyor gibi gelio dışa vurmadıkları için.kızıyoruz bizde

Gerginlik tetikliyor...
Baktiniz kavga baslayacak, cozum aramanin ne yeri ne zamani, sonra konusuruz diyip, kapatin konuyu...
Biz oyle aman aman tartismamistik ama cok uzun bir iliski vardi oncesinde onun da etkisi olabilir...

geçen gün nişan alışverişinde tartışmıştık ama öyle nişanla falan alakalı bi konu değldi saçmasapan birşeyden dolayı tartışıyoduk hem de sokakta bağırdık flan baya millet bakıyodu artk o derece.. ama biz 2 dk sonra tartışmalarımızı unutanlardanız sonra hemen düzeldik zaten hiç de küsmeyiz birbirimize kinci değiliz en önemlisi bu yani yapılan kavgalar tartışmalar çok ağır olmadığı sürece ve ağır ve gurur kırıcı sözler söylenmediği sürece arada tartışmalar olabilir takmayın bunlar ilişkinin tuzu biberi sanırım ama çok da şiddetli olmasın tabiki çok acı biber olup yakmasın ;)

Evet pek çok kez tartıştık. Normalde çok uyumlu ve olgun biridir nişanlım ama evlilik öncesinde gerginlikler yaşadık ister istemez. Kaç kez yüzükleri kafasına fırlattım...o da bana bağırıp çağırmıştır.Ama sonra yoluna giriyor herşey unutuluyor. Çok büyük şeylerden tartışmadıysanız tabii.

Strestendir biraz daha tolerans gerekir böyle zamanlarda

Kendimi düşündüm de sen yazınca bende aşırı heyecanlı ve stresli bi tipim tartışırım heralde bol bol.Küs bile evlenebiliriz :9::9:

ikimizde araba kullanmayı bilmiyoruz kına günümüzde bizi kuaföre bi arkadaşı götürcekti ama arkadaşıda arabayı abisiyle beraber kullanıyo abisinin işi varmış almış gitmiş arabayı haberi yok bizim kuaföre gitceğimizden ben nasıl sinir oldum nerdeyse ağlıcam eşimle telde konuşuyoruz tutturmuş onu bekleyelim diyo ne zaman geleceği belli değilki bende diyorum abim götürsün bizi abinin götürmesi uygun olurmu hiç diyo uygun olmaz bende biliyorum ama diğer araba yok ortada o gün çok bağırmıştım ona :1: ilk ve son olsun inşallah
abim götürdü dönüştede arkadaşı geldi

Kızlar merhabalar,

ohooo daha cok kavgalar edeceksiniz :)

Ben evlenene kadar acaba geri mi donsem diyecek kadar cok tartistim.esimle. ama baktiginda hep evlilik hazirliklari konulari oluyodu. Evlenince bitiyo o kavgalar. Ayrica hayirli islere seytan cok karisir :)

Back
X