Düğün öncesi ayrılık..

ozgeoz341

Mühendis hanım
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2017
636
700
53
Merhaba.
Son konu çok sayfa olduğu için burdan devam edeyim dedim.
Konumu biliyorsunuz zaten. Az önce ev sahibi aradı beni. Nişanlım aramış, abi biz ayrıldık, ben evden ayrıldım. Özge isterse evde kalabilir numarasını vereyim konuşun demiş. Ev sahibi aradı, 30 yaşlarında bir beyefendi. Nişanlımı da çok sever. Çok üzüldüm durumunuza, bizde düğüne yakın böyle sorunlar yaşamıştık, bunlar bitirmek için sebep değil, oturup konuşarak halledebilirsiniz birbirinizi seviyorsunuz dedi. Bunları Nişanlıma da söylemiş, Nişanlım demiş, abi çok yorulduk çok yıprandık, ilerde daha büyük sorunlar olmasındansa şimdi bitmesi daha iyi. Ev sahibi diyor ki, Nişanlınızın konuşmasından anladığım kadarıyla gerçekten yorulmuş yıpranmış ve sizin hatanız var anlattığınıza göre de, ve kesin bir dille bitti de demedi, hala ışık var, mücadeleden vazgeçme, ben sizin mutlu olacağınızı hissediyorum dedi..
Adam bile bunu hissetmiş.

Yemin ederim beynim durdu artık

Adam diyor biz ayrıldık ben evden ayrıldım öteki diyor kesin bitti demedi. Nişanlı kişi ayrıca 30 yaşında ev sahibi adama numaranı veriyor siz konuşun diyor. Biri diyor bitti diğeri bitmedi ayrıca ev sahibi ne alaka yahu? Psikolog falan mı?

Merhaba.
Son konu çok sayfa olduğu için burdan devam edeyim dedim.
Konumu biliyorsunuz zaten. Az önce ev sahibi aradı beni. Nişanlım aramış, abi biz ayrıldık, ben evden ayrıldım. Özge isterse evde kalabilir numarasını vereyim konuşun demiş. Ev sahibi aradı, 30 yaşlarında bir beyefendi. Nişanlımı da çok sever. Çok üzüldüm durumunuza, bizde düğüne yakın böyle sorunlar yaşamıştık, bunlar bitirmek için sebep değil, oturup konuşarak halledebilirsiniz birbirinizi seviyorsunuz dedi. Bunları Nişanlıma da söylemiş, Nişanlım demiş, abi çok yorulduk çok yıprandık, ilerde daha büyük sorunlar olmasındansa şimdi bitmesi daha iyi. Ev sahibi diyor ki, Nişanlınızın konuşmasından anladığım kadarıyla gerçekten yorulmuş yıpranmış ve sizin hatanız var anlattığınıza göre de, ve kesin bir dille bitti de demedi, hala ışık var, mücadeleden vazgeçme, ben sizin mutlu olacağınızı hissediyorum dedi..
Adam bile bunu hissetmiş.

Yemin ederim beynim durdu artık
Oha.
Adama sanane be abi diyemedin mi ki.
Işık var dediyse napıcan?
Adam istemiyorum demiş resmen
Resmen umut ışığı için mücadele ediyorsun.
Dıdısının dıdısı ışık var dedi diye

Şu an bitmesini kabullenemiyorsunuz ve en ufak olayı bile umut ışığı olarak görüyorsunuz bence.
Anlıyorum sizi zor bir durum, ama bir de objektif düşünmeye çalışın. Nişanlınız ev sahibinizi arıyor ve bitti diyor. Ev sahibine bile bittigini söyleyebiliyor. Adam sizi teselli etmeye çalışmış bence normal olarak. Çok umutlanmayın ve kabullenmeye çalışın bence:KK43:

Seven adam araya kimseyi koyma gereği duymaz, zaten ev sahibine de mecbur kalıp anlatmış durumları sözleşme imzaladıysanız neden vazgeçtiğini açıklamak için.
Bence bir şey yapmayın. Her şey olacağına varır.

Nişanlın kesin kararlı olmasa ev sahibini arayıp evden ayrılıyorum demez sizi onunla muhattap etmez.ev sahibi aklınca iyi niyetli konuşmuş ama onun lafıyla umuda kapılma boş yere

Eski konunu hatirlayamadim ama burada okudugum kadariyla tekrar bir araya gelmenizi isteyen tek sahis ev sahibi.
Eski nisanlin ayriligi kabullenmis coktan sanki.

ev sahibi ne alaka ya ;bi ev sahibi özel hayata bu kadar müdahale eder mi :KK12:siz fazla müsmaha göstermişsiniz bu adama ileride istenmedik sonuçlar doğurabilir o yüzden o eve taşınma başka ev bul derim...nişanlın da gözden çıkarmış seni çoktan maalesef:110:

Blöf,surundurme falan degil nisanlinin yaptigi.Resmen bitirmis.He belki olay sogur,aradan 6 7 ay gecer nolur bilinmez ama su an gorunen nisanlin seni rafa kaldirmis.Bu olaylardan sonra gorusmediyseniz hic ya bir defa yuzyuze gelip zamana birakin ve nadasa cekin kendinizi gorustuyseniz bu is bittiyse de siz de kendinize donun derim.

Eski konularınızı okudum..adamı bezdirip kendinizden uzaklaştırmayı bırakın, neredeyse sizden nefret edecek hale getirmişsiniz..siz ailesini sevmiyorsunuz diye onun görüşmesinden rahatsız olmak,kıskanmak normal değil..keşke sizi bu konularda uyaran biri olsaymış..zaten evlenseniz dahi bu şekilde evlilik yürümezdi..adam şuan en doğrusunu yapmış bile bile lades dememekle..nişanlınızın bizzat kendisinden bir adım gelmediği sürecede o şunu demiş,bu bunu demişi ciddiye almayın..hakkınızda hayırlısı olsun.

Keşke cümlesi kurmak istemiyorum ama keşke o 10 gün beklemeyip gitseydin uzatmasaydınız :( annen mutlumu şimdi aranızı bozdu senide yuvandan etti...

Back
X