düğün paketi için fikir istiyorum

vestel çamaşır makinası buz dolabı bulaşık makinası gri renkte hepsi 2950 tl. tanıdık bi mağaza bulursan pazarlık bile yapabilirsin

Merhaba,
Bende evlilik hazırlığında olduğum için böyle kampanyaları takip ediyorum. Evve mağazası adında bir yer gold düğün paketi adı altında kampanya yapmış. Bende broşür var resmini eklemeye çalışıcam :)

265 parça

Vestel 32 Lcd (82 cm)
Vestel Buzdolabı No-Frost
Vestel Çamaşır Mak.
Vestel Bulaşık Mak.
Vizyon Femaş Fırın Tam Boy
King Süpürge (Küçük ev aletlerin renginin hepsi kırmızı takım yapmışlar)
King katı meyve sıkacağı
King mutfak robotu
King ekmek kızartma mak.
King saç kurutma mak.
King su ısıtıcısı
King tost-waffle mak.
Golden Yatak Odası Takımı
Golden Yemek Odası Takımı
Leal Klas Koltuk Takımı
Muya Soft Flex Ort. Yatak
Sindy Kanepe (2 adet)
Eko Derili Orta Sehba
Levent Setra Zigon Sehba
First Class 84 parça Yemek Takımı (Kare)
Verda 90 parça çatal bıçak takımı (sandıklı)
Şehba perfect arian 5'li tencere takımı
Verda 9 parça tencere seti pişir sakla (sanırım emaye cinsinden oluyor)
Blue Life çaydanlık takımı
Minteks Bornoz takımı
Taç Nova yatak örtüsü
Lila ütü masası
King 2000w ütü
King 2000w elektrik süpürgesi
Ekopol battaniye Bonus uyku seti
Araslı silikon yastık (2 adet)
Seçkin Çift Kişilik yorgan

[/URL][/IMG]

[/URL][/IMG]

[/URL][/IMG]

Resimlere tıklayınca büyük olarak görebilirsiniz. Umarım yardımcı olabilmişimdir.

Bende 2 gündür bu paketi inceliyorum.Beyaz eşya ve mobilyamızı almak için artık yavaş yavaş karar vermemiz gerek diye düşünüyoruz.Almışkende hepsini bir yerden alsak bu şekilde nasıl olur bilemiyorum.Paketin içindekileri de değiştirme şansımız var sanırım.

Karar veremiyorum...

canım selamlar.bende nasip olursa yakında evleniceem. beyaz eşyada vestel setlerinden bahsetmişler.kesinlikle almanı tavsiye etmiyorum.beyaz eşya mevzularını bayaaaa bi araştırdık nişanlımla.buz dolabı,bulaşık makinası,ocak-fırın set boschtan, çamaşır makinası simensten,televizyonda lg den almaya karar verdik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…