Düğün salonu boş kalırsa

Buarada benim düğünümde 400 kisilik salon tutuldu 600 davetiye dağıtıldı. Erkek tarafı çok fazla yoktu ben de rezil olacağım diye çok korkmuştum. Kesin dediklerimiz gelmedi hiç beklemediğimiz insanlar geldi ve biz 500 kişi olup extra ücret odedik. En son ilkokulda gördüğüm arkadaşlarım bile gelmişti.

Ayy umarım çok boş kalmaz ama işte şimdi bir kaç kişiye telefonla haber verdik onlar da tatilde olacağız diyincr moralim bozuldu yani direkt gelmeyecekler hiç umut yok akrabalar desen zaten gelmeyeceklerini taaa 6 ay önceden belli ettiler bir arkadaşlar kalıyor onlar da işte taş çatlasın kaç kişi oluyor ki erkek tarafı da çok az kişiler onların da genel olarak akraba sayısı az yani 1000 kişilik düğün yapanlara o kadar özeniyorum ki
Boş olursa da üzülme
Seni gercekten seven insanlar gelmiş olur
Daha samimi sıcak bir ortam olur bir de böyle düşün

Canını böyle şeyler için sıkma sonra ne diye o günlerimi zehrettim diye pişman olursun. .

Bizim 300 kisiydi anlasma 150 150 davetiye dağıttık ben de hesap ettim 100 kişi bile olmuyordu birde ben ailemin çoğunu davet etmemiştim bi sorundan dolayı.. eşimin de az gözüküyordu düşün ben de ilk üzüldüm napayim tutup getircek halim yok dedim..
Hiç bos yer yoktu o gece ben görmedim tabi de oynamaktan ve heyecandan videoda görünce gorumcem annem fln ohh dedim gelen geldi ben sadece pisttekileri gördüm zaten bosverr mutlu olmaya bak:halay::halay::KK76::21:

Az kisi gelince ne oluyor? Hangi sehirdesin biz toplasip gelelim destek olmaya, kk ailesi olarak :-) En Büyük KK:halay:

Maalesef sade nikah yapamazdık bunu benim ailem de nişanlımın ailesi de istemezdi hem ben de istemezdim çevrem az diye bazı şeylerin içimde kalmasını istemedim ama ne yazık ki düğün salonları belli bir kota koyduğu için sayıyı fazla tutmak zorunda kaldık bi de bu kesin geleceklerin de gelebilmesi için hafta sonu olmalıydı offf offff bu kadar derdin arasın da bi de bu var çevresi geniş olanlara bir sürü akrabası olanlara çok özeniyorum

Bizim 2 ayrı düğün oldu, kız tarafı düğünüme 1500 E yakın kişi geldi. İyi mi dersen, akrabadan gına gelen ben için degil.
Düğün vakti bilmem kaç gün evvelden gelip, yardımdan cok zorluk çıkardı bir çoğu.
En Mutlu günümde, kaprisli akraba çektim.
Haa, olmasalar eksiklerini hissetmezdim de.

Çünkü günlük hayatta arayıp sormuslugumuz yoktur. Ama düğün dernek oldu mu gelip 20 gün öncesinde kalmayı pek severler.

merhaba arkadaşlar düğünüme çok az kaldı ve beni acayip bir telaş aldı düğün salonu boş kalacak gibi zaten çok çevremşz çok akrabamız yok olanlar da memelektten kalkıp gelmeyecekler biz de düğün salonu en az 250 kişiye verdiği için mecburen 250 kişilik yemekli salon tuttuk ama boş kalacak rezil olacağım diye çok korkuyorum henüz davetiyeleri dağıtmaya başlamadık 1 au gibi bir süre var ama yaklaşık olarak bir hesap yaptım kesin gelecekleri 120 filan oluyor olmuyor gibi bişey kız erkek tarafı dahil sanırım insanların çoğu da tatilde olacak offff offf ne zor işler bunlar düğün yapmasan ayrı dert düğün yapsan salon dolmadı derdi sizin de böle oldu mı salon boş kalırsa gelenlere rezil olur muyum bir de boş yere yenilmeyen yemeklerin de parasını ödeyeceğiz mecburen
Yemekli düğün olunca hiç gelmeyecek Ada'm bile gelir merak etme:halay: az olma durumuna gelirsek; bir düğünde oynayacak kalabalık önemli bence.,250 kişinin gelip kös kös oturmasındansa 100 kişinin geldiği ama eğlencenin oyunun dibine vurulduğu bi düğün daha güzel bence.

Bi de bakiomusuz ki düğün salonunda Oturacak yer yok bütün kk ailesi orda:) caninizi sıkmaya değmez gönlünuzce eglenin

Benim de 2 düğün oldu. Memlekettekine eşimin taraftan 10-15 kişi anca geldi. Bizim taraftan da çok çok kişi yoktu. Ama annemler 8 kardeş zaten, kuzenler damatlar torunlar derken.. Kendi düğünümüzü kendimiz yaptık yanı. Bayağı oynamıştık , hiç Canımı sıkmadım bikaç masa boş diye. O gün bi daha gelmeyecek. İlerde düğün videonu izlerken suratının asık olduğunu görürsen bi 20-30 yıl da buna üzülürsün. Eğlenmene baaaak :KK71:gün senin günün, bunca düğün öncesi stresi atma günün. Oyna , dans et, gülümse. Sen o günün en önemli insanı olacaksın.şimdiden Mutluluklar dilerim :KK68:

Ben de dugunden once senin gibi korkular yasiyordum cunku memleketten uzagiz arti okul zamaniydi bi de ben tek cocugum kardeste yok:) buna ragmen kinaya bile salon tutmustum ben. Dugun salonda 300 kisilikti cok asiri dolmamisti ama bosta kalmadi. Bir suru tanimadigimiz kisiler gelmisti. Diyecegim o ki sen hazirliklarina bak o salon mutlaka dolar. En guzel gununde bunlari dusunup stres yapma.

Kız düğün mü yapmalıyım nikah mı yapmalıyım diye sormuyo düğün tercih etmiş hala nikah yap diyenler var allahım yarabbim ya.

10 kişi gelse nolur 1000 kişi gelse nolur. Madem düğün yapacaksın o gün senin günün alacaksın kocanı karşına etrafına bile bakma deliler gibi eğlenmeye bak. Kim ne derse desin insanlara zaten yaranamazsın ki.

Canım şuan sende kendımi gördüm. Bende evlenelı ıkı yıl olacak insş. Benımde dügünüm ramazandan sonraydı. Aynı kaygıları o kadar fazla yaşadımki anlatamam.. cok korkuyordum bu ve başka seylerden. Ama elhamdülillah kınam öyle güzel gectiki. Bızde salon tutmuştuk kına için ve sadece kadınlar olacaktı. Diğer dügün eşimin memleketinde oldu zaten. O gün gelir dediklerin gelmez hiç ummadıkların gelır emin ol :))) benım liseden kınamı duyan gelmişti oynama pisti bir an boş kalmamiştı. Ve şooookkk amcamın ıkı kızı ve halamın kızı gelmemişti kına bitince farkettım... yaaa anladın mo beni... allah yardıö ediyor hiiiçç takma kafana ve eglenmene bakk :))) bu son bekarlık günlerini zehir etme kendıne. O gün illa bi aksaklık aksilik cıkacak ama emin ol :))) bizim fotoda sorun cıkmıştı. Dua et Felak nas oku bol bol... inshh benim düğünüm gibi güzel gecer .senin için dua edicem ;))))

Back
X