- 25 Kasım 2011
- 679
- 410
- 133
- 43
- Konu Sahibi ecepelin29
-
evet de mi o güzel yerdiBenim dugunum e.... oldu . 100 kisi yemekli et yemeginden tutun ordvöy tabagina icecegine kadar 4. 500 binliraydi arti resim ,vidio sanacti icindeydi tabii bu 5 sene onceki fiyat ..
sen nerelerdeydin kayboldun bir ara aşina olduğumuz üyeleri arıyor gözlerimiz vallaankaranın neresinde olabilir?
şimdi keçiörende oturan insanlara çayyolundan öneri yapmak bana mantıksız geliyor da.
sen nerelerdeydin kayboldun bir ara aşina olduğumuz üyeleri arıyor gözlerimiz valla
Yenimahallede oturuyorlar ,Ankaranın heryeri olur ya o farketmez çayyolu biraz pahalı olabilir tabiankaranın neresinde olabilir?
şimdi keçiörende oturan insanlara çayyolundan öneri yapmak bana mantıksız geliyor da.
Hım fiyat iyiymiş bahsettiğiniz özelliklerde olunca tabi 5 senede değişmiştir.yalnız yeri anlayamadım neresiBenim dugunum e.... oldu . 100 kisi yemekli et yemeginden tutun ordvöy tabagina icecegine kadar 4. 500 binliraydi arti resim ,vidio sanacti icindeydi tabii bu 5 sene onceki fiyat ..
Yenimahallede oturuyorlar ,Ankaranın heryeri olur ya o farketmez çayyolu biraz pahalı olabilir tabi
Anlamadimevet de mi o güzel yerdi
Biz etlikte bir yere bakmıştık çok uygundu geçen sene 5 i bile bulmuyordu ama basık bir yer ve az kişi ağırlanabilir şık bir yer için önerim kuzey ankara öneririm iki yerleri var biri de merkezde onda da salona sandalla geliyorsunuz mükemmel bir organizayson salon şahane sahne kocaman masaların süslemesi şamdanları süper artı bir gece otel konaklaması var balayı suit inde 10.000 den başlıyorArkadaşlar kuzenimin evlilik hazırlığı için araştırma yapıyoruz.
Bizim durumumuzda olan piyasayı bilen arkadaşlar fikir verirse memnun oluruz.
Düğün yemekli olacak Ankara için fiyat ve kalite yönüyle tavsiye edeceğiniz yerler varmı?orta gelirli bir aileye göre düşünün,şimdiden teşekkürlerimi sunuyorum
Yanlış hatırlamıyorsam Ostim tarafında Nazım Hikmet Kültür Merkezi var. Bir tanıdığım geçen temmuzda kızına yemekli bir nişan yapmıştı orada ve çok ama çok uygundu fiyat. Öneririm.
Misafirimiz çok olmayacak 250-300 kişilik.10bin aşıyor bütçeyi yünede teşekkür ederim aklımızın kenarında dursunBiz etlikte bir yere bakmıştık çok uygundu geçen sene 5 i bile bulmuyordu ama basık bir yer ve az kişi ağırlanabilir şık bir yer için önerim kuzey ankara öneririm iki yerleri var biri de merkezde onda da salona sandalla geliyorsunuz mükemmel bir organizayson salon şahane sahne kocaman masaların süslemesi şamdanları süper artı bir gece otel konaklaması var balayı suit inde 10.000 den başlıyor
Yemekli olması şart mı? Yemekli yerler biraz pahalı oluyor
Mekan adını öğrenmem mümkünmüBenim dugunum e.... oldu . 100 kisi yemekli et yemeginden tutun ordvöy tabagina icecegine kadar 4. 500 binliraydi arti resim ,vidio sanacti icindeydi tabii bu 5 sene onceki fiyat ..
Çok olmayacaksa ilk dediğim yeri tercih edebilirsiniz fiyatı piyasanın çeyreği neredeyseMisafirimiz çok olmayacak 250-300 kişilik.10bin aşıyor bütçeyi yünede teşekkür ederim aklımızın kenarında dursun
Arkadaşlar kuzenimin evlilik hazırlığı için araştırma yapıyoruz.
Bizim durumumuzda olan piyasayı bilen arkadaşlar fikir verirse memnun oluruz.
Düğün yemekli olacak Ankara için fiyat ve kalite yönüyle tavsiye edeceğiniz yerler varmı?orta gelirli bir aileye göre düşünün,şimdiden teşekkürlerimi sunuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?