- 23 Şubat 2018
- 114
- 82
- 13
- Konu Sahibi Sutsuzkahvem
-
aynı benzer şeyleri yaşadım,siz bu aileye gelin giderseniz buraya boşanana kadar hergün konu açarsın.
Görünen köy klavuz istemez
aynı benzer şeyleri yaşadım,siz bu aileye gelin giderseniz buraya boşanana kadar hergün konu açarsın.
Görünen köy klavuz istemez
Ben sizi anlamaya calisiyorum ama o kadar fevri ve sert yazmissiniz ki.
Siz de yasamissinizdir
size cevap yazmıyorum,madem konu açtın fikrimi yazdım sende cevap yazma.Ayrica her gun konu acarim acmam. Burda uyelikte uyeler her gun konu acamaz diye bir sey gormedim ben. Siz de her actigim konuya girmezsiniz olur biter.
madem konu açtın fikrimi yazdım, sende cevap yazma.Ayrica her gun konu acarim acmam. Burda uyelikte uyeler her gun konu acamaz diye bir sey gormedim ben. Siz de her actigim konuya girmezsiniz olur biter.
size cevap yazmıyorum,madem konu açtın fikrimi yazdım sende cevap yazma.
Burası bir derdim var bölümü,beni pofpoflayın bölümü değil.
madem konu açtın fikrimi yazdım, sende cevap yazma.
Burası bir derdim var bölümü,beni pofpoflayın bölümü değil.
Arzu ettiğin yorumu yapayım madem,görümcen seçmek istiyorsa bırak o seçsin cici gelin.
PARAYI BIZ VERIYORUZ BU DA BENIM ISTEDIGIM GIBI OLACAK demis.
Ikisi ayni fiyatta.
Gorumce vermiyor.
Veriyor mu vermiyor mu? Eger veriyorsa orta yolu bulun, vermiyorsa söz sahibi olmasina izin vermeyin tabiikide.
Kayinbabam verdigi icin kendi vermis sayiyor.
Kac para ya bir dugun salonu? Daha hesapli bir yee bulur esimle kendi imkanimla odemeye calisirdim ya kimseye soz hakki vermemek icin.
Valla dusunmedim degil. Bence de ama bugn sorun cozuldu. Esyada oyle yaptik dugun salonuna yetisemiyoruz. Maalesef ondan.
Haklisiniz ev kurmak kolay degil. Yorumlari okuyamadim nasil cozuldu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?