Dugun salonuma gorumce karar verecekmis !!!!

Ben sizi anliyorum. Dugun salonu illa dedigim olsun demiyorum. Simdi benim begendigim her anlamda daha iyi. Insanlar daha kolay ulasir daha nezih daha hos.
Digeri ayni fiyatta ve sapa alakasiz bi yerde.
Simdi sirf gorumce bana gicik oluyor diye ben neden sevmedigim bir yeri seceyim
Mantikli bir sebebi olsa neyse de.
E bana saygi nerde ? Ben gorumceye saygi duyayim ama evlenecegim salonu secmeme o saygi duymasin sonra da yeni gelinler sakin olsun. Hakkaniyetli olmak lazim..

Cok tesekkur ederim Astoria

Allah allah niye kizdiniz anlamadim.

Ya sunu diyceksiniz ya bu diyceksiniz baska ne diyelim ne yapalim.sizin icin? Demisim sadece.

Anlasilan gorumce sizin sinirlerinizi fena germis.

O zaman ben net bir cumle kurayim sana ;
At nisani.

O zaman eşinizin kanına girin. Kadınlığınızı kullanım:) ama asla tartışmayın. Sadeve bu konuda değil bu gibi her konuda uzlaşımcı davranarak daha kolay yaptırabiliriz isteklerimizi. Eşiniz ikna etsin görümceyi

Seninle ayni duruma dusmustum tek fark benim gorumcem benden kucuk aileleri fazla yuz verdigi icin bunlar her seyde kendini soz sahibi goruyor yani atiyorum aile icinde olan seylere o karar vermistir simdiye kadar senin aileye disardan gelmen bir sey fark ettirmez onun icin yine o karar verecek...Ben bir sustum iki sustum ucuncusunde fena fircaladim esim de o zamana kadar kardesini tutuyordu ben tepki gosterince ne yapacagini sasirdi.Ben cok zorlandim canim patron kim ogretene kadar ama yeri geldiginde kavga etmekten lafini soylemekten ve giderim demekten korkma yoksa hayat boyu cekersin ve boyle seyler en basinda gosterilir evliliginin 5.yilinda tepki gostermen hicbir ise yaramaz sadece kotu gelin olursan yani tepkini ya simdi koy ya da sonsuza kadar sus

Allah allah niye kizdiniz anlamadim.

Ya sunu diyceksiniz ya bu diyceksiniz baska ne diyelim ne yapalim.sizin icin? Demisim sadece.

Anlasilan gorumce sizin sinirlerinizi fena germis.

O zaman ben net bir cumle kurayim sana ;
At nisani.

Siz neden kizdigimi dusundunuz. Ben size cevap verdim. Siz " biz ne diyelim sana" demissiniz ben de 14 sayfadir insanlar bisey dedi demisim.
Siz " ya kaderine razi ol ya sert cik" demissiniz ben de benim seceneklerim bu kadar degil demisim.
At nisani diyerek sizin kizdiginizi goruyorum.
Kizmayin. Ben size sadece cevap verdim.

Cok tesekkur ederim.
Tartismak kesinlikle cozum degil. Ben bugun ablan orayi demis duydum desem ohooo kim bilir neler duyardim.

Cok tesekkur ederim.
Kesinlikle oyle. Susarsam tepeme cikacak iyice. Artik bisey derse abla mabla dinlemicem soylicem ya. Yetti.

Cok tesekkur ederim.
Tartismak kesinlikle cozum degil. Ben bugun ablan orayi demis duydum desem ohooo kim bilir neler duyardim.
Aslında belki görümceyle tatlı tatlı konuşsanız? Ablacım ben sizin istediğiniz olsun isterim ama düğüne olacak katılım açısından sanki daha iyi olur diğer salon, bir daha mı birlikte gidip baksak aslında falan deseniz? Belki inadı biter.

Oyy oyu omrumu yedi ablasi. Tatli da konustum ablacim da dedim. O zaman daha beter oldu. Inan her yolu denemedim.

Oyy oyu omrumu yedi ablasi. Tatli da konustum ablacim da dedim. O zaman daha beter oldu. Inan her yolu denemedim.

Böyle herşeye karışan insanlar konuşmaklada geri çekilmez illaki karışacaklar. Eşiniz çok düşkünse ilerdede sorun olur, ama çok değilse arasıra görüşürsünüz söylediklerinede he der geçersiniz.

Cok duskun degil. Kendi kafasina gore yasiyor ablasina he diyip geciyor. Yontemi boyle bulmus.
Keske baska sehirde otursaydim ya.

Cok duskun degil. Kendi kafasina gore yasiyor ablasina he diyip geciyor. Yontemi boyle bulmus.
Keske baska sehirde otursaydim ya.

O zaman iyi, başka şehirde ni olsun canım kendinizi o kadarda sıkmayın eviniz barkınız ayrı ayda yılda bir görüceksiniz boşverin. düğününüze hazirlanın siz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…