Düğün şehri meselesi

Dugune ortak olmaya calismaniz cok sacma ve kendiniz teklif etmissiniz onlar bisey dememis ve tabikide dugunu erkek tarafi yapar onlarin oldugu yerde olmali simdi siz para vericez duye niye orda oluyor diyosunuz kusura bakmayin ama sacmalamissiniz. Herkes kendi vazifesini yapsa boyle sorunlar cikmazdi onlar dugun yapsin siz kina yapin herkes kendi sehrinde yapsin zaten bu islerin usulü budur

Sizden yardim istenmemisken yardim edelim diye öneri goturup sonrada "para veriyoruz niye orada oluyor" kafasina dönmeniz hoş degil.
Yapmayin yardim madem, siz yardim ediyorsunuz diye onlar para vermemiş mi oluyor ki sizin istediginiz olsun.

Biz de eşimle farkli sehirlerdeydik iki şehirde, iki ayri düğünüm oldu. Kendi tarafinizdaki dugunu komple siz karşilayin istediginiz yerde madem.

kesınlıkle katılıyorum
ama konu sahıbı yok ılla cıfter cıfter dugun olsun ıstıyorsanız sız kına yaparsınız erkek tarafı da kendı dugununu karsılar ıstedıgı yerde bu kadar basıt

nikahı sizin bulunduğunuz yerde , düğünü orda yapın. Küçük yerlerde sade nikahlar tuhaf oluyor ama büyük şehirde nikaha bütün akrabalarınız tanıdıklarınız gelir.

Ben evlendikten sonra kendi memleketimde yaşayacak olmama rağmen, düğünüm erkek tarafının yaşadığı yerde oluyor.
Bir de öyle bak olaya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…