• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düğün slayt müziğii

19cansu03

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
4
Puanlar
18
Yer
Ankara
Merhaba kızlar forumu epeydir takip ediyorum çok faydasını gordum gercekten bende artk bir konu ile dahil olayım dedim:) Kızlar sizce düğün slaytı için alacakaranlık filmnde çalan şu şarkı nasıl olur?? Ya da başka önerileri olanlar varsa açığım önerilere:) beni çok etkileyen ve süresinin uzunluğu ile olabileceğini düşündüğüm o şarkı : http://m.youtube.com/watch?v=rtOvBOTyX00

Son düzenleme:
bana biraz ağır gibi geldi :17: ben de araştırıyorum bakalım

ben hazırladığım slyata yalının yeniden şarkısını ekledim gayet güzel oldu :)

ben de hazırladığım slaytın ilk kısmına sezen aksunun küçüğüm şarkısını koymuştum, orada küçüklük fotoğraflarımız vardı, baya duygusal oldu, ikinci kısma da zaz je veux u koydum.

Canım ben de çocukluk fotolarımız geçerken "Bana bir masal anlat baba"yı kullanmıştım herkesi ağlatmıştım ardından da candan erçetinin bahar şarkısın seçmiştim..

Sefarad-Seni ne çok sevdiğimi. . :)

Ben selim güngören den aşıklar şehri'ni beğeniyorum

Bende yeni yaptırdım düğün slaytımı yalın

Son düzenleyen: Moderatör:
bu aşıklar şehrinin kutsi ve zara için düeti çıkmış bence selim güngörenden daha iyi

Slaytın ilk kısmı Sezen Aksu'dan Beni Unutma idi, İzmir'de çekilen fotoğraflarımızı gösterirken İzmir'in Kızları çaldı son olarak da Tükeneceğiz çalmıştı

slaytımı kendim yaptım istediğim gibi uğraşmış oldum :) Giriş aşk alfabesi..çocukluk fotoları bitiyor vee sezenden olmaz olsunnnn :)

Back
X