Düğün Sorunu!

Tuval_

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2010
1.330
818
323
Önümüzdeki haftasonu nişanlımın akrabasının düğünü var. Benimde gitmemi istiyor.
Kayın ve elti bizimle konuşmuyor. (Geçmiş konularda vardı. Abi kardeşe düşman kesildi) Bu sebepten dolayi kv benim düğüne gelmemi istemiyormuş sanırım sorun çıkmasın diye!
Pes diyorum. Ne diyeceğimi şaşırdım. Oğlu gelini benden rahatsız diye akrabadan da beni soyutlamayı düşünmesi komik. Şeytan at yüzüğü diyor. Ama nişanlım doğru insan. Onun yanlışı yok ki!
İnadına düğüne gidesim var bir yanımda boşver diyor :(

Ben olsam gitmem. Bir tek kayın ve eltiyle değil ki, herkesle papaz olmuştun yanlış hatırlamıyorsam. Kayınvalidenin sana karşı artık önyargılı olmasını ve aile birleşmelerinde istememesini anlıyorum o yüzden. Sonuçta dıdısının dıdısının düğünü. Düğün sahibini tanıyorsan ve onlar tarafından davet edildiysen git ama sadece nişanlının yanında olmak için gideceksen gitme derim.

Ben olsam gitmem. Bir tek kayın ve eltiyle değil ki, herkesle papaz olmuştun yanlış hatırlamıyorsam. Kayınvalidenin sana karşı artık önyargılı olmasını ve aile birleşmelerinde istememesini anlıyorum o yüzden. Sonuçta dıdısının dıdısının düğünü. Düğün sahibini tanıyorsan ve onlar tarafından davet edildiysen git ama sadece nişanlının yanında olmak için gideceksen gitme derim.
2si hariç başka kimseyle papaz olmadım. Sadece kv.ye; artık evlerine pek gelmeyeceğimi söyledim.
Dayısının oğlunun düğünü neticede! Onun dayısı benim dayım sayılır.
Napalım sağlık olsun.

Ben sizi hatirliyorum, nickname degistirmissiniz sanirim. Niyetinizi hicbir konunuzda iyi gormemistim, bu konunuzda da ayni yorumu yapacagim. İnadina bir dugune niye gidilir? Niye insanlari tahrik etmekten hosnut oluyorsunuz?
Ha diyince de nisan atilmaz ayrica..
Yanlis yanlisi doguruyor sizin konularinizda.. Kusura bakmayin. Biraz daha makul dusunerek kararlar alirsaniz bu iliskinin lehine olur.
Sevgiler.

Ben sizi hatirliyorum, nickname degistirmissiniz sanirim. Niyetinizi hicbir konunuzda iyi gormemistim, bu konunuzda da ayni yorumu yapacagim. İnadina bir dugune niye gidilir? Niye insanlari tahrik etmekten hosnut oluyorsunuz?
Ha diyince de nisan atilmaz ayrica..
Yanlis yanlisi doguruyor sizin konularinizda.. Kusura bakmayin. Biraz daha makul dusunerek kararlar alirsaniz bu iliskinin lehine olur.
Sevgiler.
Oğlu gelini rahatsız oluyor diye ben neden soyutlanayım.
Niyetimi Allah biliyor. Saygı duyuyorum düşüncenize.

ben olsam nişanlım istiyorsa onu yalnız bırakmaz giyinir süslenir giderdim..

Onun dayısı sizin dayınız sayılırsa annesi de hali ile anneniz sayılır

Tartışma olmasın gelmesin demiş işte anneniz dese ne yaparsanız onu yapın

Yalnız düğünde Nasıl tartışma çıkar ki gidilip oturulup oynanıp gelinmeyecek mi

Bence Kv niz eltiler konuşmuyor diye etrafa rezil olurum diye istemiyor gitmenizi

Görümcem evlendi eltim de ben de düğüne gittik ama eltimle konuştuğumu hatırlamıyorum mesela

Bencede gıtmeyın
Kafanızıda çok takmayın kendılerı utansın. Ayrıca kvnın yaptığıda hıc hoş degıl sorun çıkmasın demesı.demekkı sen gıdecek olsan sorunu çıkarmak ıcın kendılerı hazır. Kayınvalıdenız sızı sımdıden dışlamış galıba..

Önümüzdeki haftasonu nişanlımın akrabasının düğünü var. Benimde gitmemi istiyor.
Kayın ve elti bizimle konuşmuyor. (Geçmiş konularda vardı. Abi kardeşe düşman kesildi) Bu sebepten dolayi kv benim düğüne gelmemi istemiyormuş sanırım sorun çıkmasın diye!
Pes diyorum. Ne diyeceğimi şaşırdım. Oğlu gelini benden rahatsız diye akrabadan da beni soyutlamayı düşünmesi komik. Şeytan at yüzüğü diyor. Ama nişanlım doğru insan. Onun yanlışı yok ki!
İnadına düğüne gidesim var bir yanımda boşver diyor :KK43:
Oyyyy oyyy oyyy ne kadar kötü bir durum bana göre... Sen daha nişanlısın neden sokarlar ki böyle bir durumun içine düğüne gelsin, gelmesin. Sen daha nişanlısın senin ile ilgili ne sorun çıkabilir anlamış değilim. Bence gitme onların ailevi (sen şuan nişanlısın, yarın bir gün elbet iyi olacaklar) konularına da girme... Naçizane tavsiyem...

şu an nişanlısınız, sizi ve ailenizi özel olarak davet etmedilerse gitmenize gerek yok.

Kayinvalide, elti ve kocasina sana karsi tavirlarinda baya baya hak veriyorum.. Ama burda kayinvalideyi yanlis buldum; sonucta o aileye gelin olarak gireceksen ister istemez dugundu, bayramdi seyrandi içlerinde olacaksin.. Yaprak dokumu hayriye hanim misali "aman agzimizin tadi bozulmasin" kafasiyla surekli birilerini birilerinden kaciracaksa; hic saglikli bi cozum degil, soyliyim.. Basta kendisi sıkıntı cekiyor hem.. Akışına birakacak en olmadi, alinan, küsen, tribe girene de gerekeni soyleyecek ve kimsenin gönlünü yapma derdine dusmeyecek..

ben gitmezdim
kv beni ben onu sevmem. beni gorunce tartisma cikartir. dugun ölum olursa ven gitmem. esimle annesi gider. zaten dugunde nde haz etmem cok iyi oluor :)
baskasinin guzel gununde serin.ruzgarlar estrip insanlarin ozel gunlerinde aksikik cikarilmaz... sebebiyetten vermektende cekinmek gerekir.

Gitmeyin ne olucak bi dügündür alt tarafi

Dugune sadece nişanlıniz tarafundan mi davet edildiniz. Yoksa düğün sahibi tarafindan davet aldiniz mi?

Gitmeyin.
Fakat kv tepkisini yanlış buldum.
Sen evlendğin zaman nolacak peki her düğünde seyranda bayramda aman sen gelme ağzımızın tadı kaçmasın mı diyecekler?
Şimdi nişanlısın evlenince düzelir diyenlere hiç kulak asma şimdi nasılsa evlenince aynısı olacak.
Her zamn seni bir adım geride görücekler.
Neyse sen mesafeni koru istenmediğin yerede gitme.

Back
X