Düğün Sorunu!

Olay belki gereksiz yere büyümüş ama sizin uslubunuz da dusunceniz de dogru degil.
Patavatsizlikla acik sozluluk arasindaki cizgiyi karistirmissiniz.
Pata küte dusunmeden konusmanizi duzeltmezseniz cok sorun yasarsiniz bence.

Bu kaçmalardan sen de haz alıyor gibisin. Abi kardeş ne sbeepten düşman kesildi?

''Bu kafa ile gayet güzel evlenirim'' derken? Sanki inat etmişsiniz gibi..

buradaki birkaç üye bana öyle yazdığı için öyle dedim; "bu kafa ile gayet güzel evlenirim"

benim eltiye "çocuk nişanlımı gece uyandırır" dediğim için düşman kesildi abi

Elti ve kaynın sizden dolayı az durup çekip gittikleri kanısına nereden vardın? Başka bir açıklaması olamaz mı yani insanların düğün sonuna kadar durmamasının? Burnunuzun dibine girip sizle aşık atmaları mı gerekirdi kim daha rahat davranacak diye mesela? Kan davası gütmek, sizi gördükleri yerden kaçıp gitmek?... Sen kendinizi ve elti tarafını fazla önemsiyorsun bence. Onların her hareketine anlam yükleyip bilenip durma bence. İkiniz de düğüne gitmişsiniz, birbirinize değmeden takılmışsınız işte. Onlar erken ayrılmış. Kimsenin sizle uğraştığı yok, laf yok, bir şey yok. Onların umrunda olmadığın olasılığı da yüksek yani. Bundan bu kadar düşmanlık senaryosu kurup yazmışsın da, malzemen yetersiz malesef.
Başka bir açıklamasıda olabilir olmaz demedim.
Ama kan davası da güden bizi gördükleri yerden kaçanlar kendileri. Doğru!

Aman canina minnet olsun.

Ne yapacaksin nisanlinin akrabalarinin dugununde.

Gitmemek daha iyi olurdu benim icin.

Nisanlim askerdeyken amcasinin oglunun dugunu oldu.

Esim tembihlemis anne vaveylayi zorlama gitmeye o dugun sevmiyor diye.

Kayinvalidem gel gotureyim bile demedi.

Benimde canima minnet.

Hic sorun etmedim niye gitmedim diye.

Daha iyi oldu hatta her akrabayla icli disli olmamis oldum.

Yok bu saatten sonra işim nispet yapmak olacak. Kim rahatsızsa rahatsızlık vereceğim varlığımla.

Bu kararınız normal değil bence. Hayatınızın vizyonu nispet yapmak olmasın. Burada çekiştirdiğiniz elitinizden ne farkınız kalır ki?

Belki sizi sevmiyorlar, varlığından rahatsız olmak değilde gerçekten sizden hoşlanmıyor olabilirler. Buna saygı duymak lazım. Tek taraflı dinliyoruz, belki onun da alındığı durumlar vardır. Eski konunuzu okudum. Dediğinize göre siz hiç birşey yapmamışken nedense boşanmalarının sebebi sizi gösteriyorlar. (Nişanlın ve sen). Garip geldi bana. Kimse durduk yere böyle birşey demez bence. Her neyse konumuz bu değil.

Yine de siz nispet yapmayın. Eltinizden farkınız kalmaz. Tüm gün elti konusunu düşünüyormuş gibi bir havanız var. Madem seviyorsunuz nişanlınızı kimseyle uğraşmaya gerek yok.

Bir yanlış anlaşılma olmuş kv gelmesin dememiş. Diğer taraf sorun çıkartırsa vs diye sesli düşünmüş. Sorun yok.

Düğüne gittik. Süslendik püslendik gittik. Bol bool oynadıkkk. Bizi gören eltiler(elti+kayın) az durup çekip gittiler düğünden.

Kv aile fotoğrafına kalın gitmeyin bekleyin dedi bizi. Düğün bitimine kadar bekledik eğlendik. Nişanlı olunca böyle ortamlarda aileler(büyükler) ilgili davranıyormuş:)

Babaannesi geldi "abine hoşgeldin de" dedi nişanlıma. "Bizim düğünüz mü, neden diyecekmişim. Boşverin" dedi sinirlendi.

Kim ne derse desin benim kafamda doğru. Bu kafa ile gayet güzel evlenirim. Kan davası güder dururlar kendi kendilerine. Bizi gördükleri yerdede kaçar giderler. Çok hoş:)

Bugun kv ve annemn anneler gununu mangalla kutladk. Buna bile bahane bulur abisi kesin :KK70: kendisi erkenden arkadaşına kahvaltıya gitmiş gerçi (kv söyledi)

Yok bu saatten sonra işim nispet yapmak olacak. Kim rahatsızsa rahatsızlık vereceğim varlığımla.

herkes sizi desteklıyor herkes sızın arkanızda herkes sızı cok sevıyor eltı catır catır catlıyor sız super gelınsınız tamam da
sız neden eltınızı bukadar cok kıskandınız ben o kısmı cozemedım...

işiniz gucunuz bu olmus gıbı duruyor

herkes sizi desteklıyor herkes sızın arkanızda herkes sızı cok sevıyor eltı catır catır catlıyor sız super gelınsınız tamam da
sız neden eltınızı bukadar cok kıskandınız ben o kısmı cozemedım...

işiniz gucunuz bu olmus gıbı duruyor
+1
Vallahi bana da oyle geliyor.
Elti hanim isinde gucunde, kafasina gore dugunmus bir seymis, geliyor, keyfine gore cikip gidiyor. Konu sahibinden hoslanmadigi icin gorusmuyor. Degmeden yasiyor. Gayet guzel. Konu sahibi ise eltinin kiskancligindan dusmanligindan delirdigini, butun gun onu dusundugunu, onunla yatip onunla kalktigini saniyor. Buraya elti derdine kac tane konu aciyor, ki eltinin bir sey dedigi ettigi de yok... Bundan sonra da varligiyla rahatsizlik verme planlarinda. Yani eltinin konu sahibini hic bir yerine taktigi yok gorunuse gore. Konu sahibi eltiye takik, baska hayati yok gibi. Bu konu sahibindeki neyin cekemezligi ben de anlamadim. Ben eltinin konu sahibine dusman olduguna bile inanmiyorum artik. Kadin uzak durmaktan baska bir sey yapmiyor ki kardesim. :) Konu sahibi kendisini elti icin cok onemli saniyor iste, ve elti de kendisi icin cok onemli, sorun orada,.

Eltinin seni salladığı yok. Kendine değer katmaya çalışmak için kıskanıldığına inanmışsın. Eltinin küçük bebeği var, o yüzden erken gitmiştir. Kendi kendini manipule ediyorsun evlat.
Sadece küçük bebeği yok birde üstüne hamile kadın. Düğünün dibini de sıyırayım diye düşünmemiş olabilir konu sahibi gibi. Hayatının merkezine kendisinden uzak duran hatta umursamayan eltiyi oturtmuş konu sahibi. Böylelikle sıfat ve önem ekliyor kendine.Bu felaket ruh halinin farkında da değil üstelik. Daha da nispet yapacağım kudursun diyor. Kendisi çalıp kendisi oynuyor gördüğüm kadarıyla.

Sadece küçük bebeği yok birde üstüne hamile kadın. Düğünün dibini de sıyırayım diye düşünmemiş olabilir konu sahibi gibi. Hayatının merkezine kendisinden uzak duran hatta umursamayan eltiyi oturtmuş konu sahibi. Böylelikle sıfat ve önem ekliyor kendine.Bu felaket ruh halinin farkında da değil üstelik. Daha da nispet yapacağım kudursun diyor. Kendisi çalıp kendisi oynuyor gördüğüm kadarıyla.

zıpzıp zıplayıp oynuyordu bizi görünce düştü modu düştü suratı. gördüklerim ve duyumlar doğrudur. kuduran ben değilim kendisidir.

Allah görüyor.

konumu kapatabilir misiniz? Mune Mune

zıpzıp zıplayıp oynuyordu bizi görünce düştü modu düştü suratı. gördüklerim ve duyumlar doğrudur. kuduran ben değilim kendisidir.

Allah görüyor.

konumu kapatabilir misiniz? Mune Mune
peki tuval hanım bir şey demeyeceğim artık. Kendinizi de yıpratıyorsunuz bu şekilde belki bunun farkında değilsiniz ama inanın şu durumunuz sizi daha çok sağlıksızlaştırır. İlk başlarda heyecan ve andrenalin veren bu ruh haliniz evlendikten sonra başka başka şeyler hayatınıza girdikçe sizi çok yıpratacaktır. Tanıdıklarım var sizin durumunuzda onlardan biliyorum.Kendilerine seçtikleri düşmanlar herhangi bir şekilde küçücük avantajlar bile kazansalar çok sinirleri bozuluyor ve yıllar içinde işler kişinin kendisine dönüyor.Antidepresanlarla ayakta kalmaya saçları beyazlamaya filan başlıyor bu kısır döngü de onları iyice yıpratıyor. Ne diyeyim siz gene bildiğinizi okumakta devam edeceksiniz ama inanın ruh haliniz hiç sağlıklı değil.

Back
X