- 28 Şubat 2017
- 576
- 1.283
- 33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu kaçmalardan sen de haz alıyor gibisin. Abi kardeş ne sbeepten düşman kesildi?
''Bu kafa ile gayet güzel evlenirim'' derken? Sanki inat etmişsiniz gibi..
Başka bir açıklamasıda olabilir olmaz demedim.Elti ve kaynın sizden dolayı az durup çekip gittikleri kanısına nereden vardın? Başka bir açıklaması olamaz mı yani insanların düğün sonuna kadar durmamasının? Burnunuzun dibine girip sizle aşık atmaları mı gerekirdi kim daha rahat davranacak diye mesela? Kan davası gütmek, sizi gördükleri yerden kaçıp gitmek?... Sen kendinizi ve elti tarafını fazla önemsiyorsun bence. Onların her hareketine anlam yükleyip bilenip durma bence. İkiniz de düğüne gitmişsiniz, birbirinize değmeden takılmışsınız işte. Onlar erken ayrılmış. Kimsenin sizle uğraştığı yok, laf yok, bir şey yok. Onların umrunda olmadığın olasılığı da yüksek yani. Bundan bu kadar düşmanlık senaryosu kurup yazmışsın da, malzemen yetersiz malesef.
Yok bu saatten sonra işim nispet yapmak olacak. Kim rahatsızsa rahatsızlık vereceğim varlığımla.işiniz gücünüz nispet yapmak ya![]()
Yok bu saatten sonra işim nispet yapmak olacak. Kim rahatsızsa rahatsızlık vereceğim varlığımla.
Bir yanlış anlaşılma olmuş kv gelmesin dememiş. Diğer taraf sorun çıkartırsa vs diye sesli düşünmüş. Sorun yok.
Düğüne gittik. Süslendik püslendik gittik. Bol bool oynadıkkk. Bizi gören eltiler(elti+kayın) az durup çekip gittiler düğünden.
Kv aile fotoğrafına kalın gitmeyin bekleyin dedi bizi. Düğün bitimine kadar bekledik eğlendik. Nişanlı olunca böyle ortamlarda aileler(büyükler) ilgili davranıyormuş:)
Babaannesi geldi "abine hoşgeldin de" dedi nişanlıma. "Bizim düğünüz mü, neden diyecekmişim. Boşverin" dedi sinirlendi.
Kim ne derse desin benim kafamda doğru. Bu kafa ile gayet güzel evlenirim. Kan davası güder dururlar kendi kendilerine. Bizi gördükleri yerdede kaçar giderler. Çok hoş:)
Bugun kv ve annemn anneler gununu mangalla kutladk. Buna bile bahane bulur abisi kesinkendisi erkenden arkadaşına kahvaltıya gitmiş gerçi (kv söyledi)
Yok bu saatten sonra işim nispet yapmak olacak. Kim rahatsızsa rahatsızlık vereceğim varlığımla.
+1herkes sizi desteklıyor herkes sızın arkanızda herkes sızı cok sevıyor eltı catır catır catlıyor sız super gelınsınız tamam da
sız neden eltınızı bukadar cok kıskandınız ben o kısmı cozemedım...
işiniz gucunuz bu olmus gıbı duruyor
Sadece küçük bebeği yok birde üstüne hamile kadın. Düğünün dibini de sıyırayım diye düşünmemiş olabilir konu sahibi gibi. Hayatının merkezine kendisinden uzak duran hatta umursamayan eltiyi oturtmuş konu sahibi. Böylelikle sıfat ve önem ekliyor kendine.Bu felaket ruh halinin farkında da değil üstelik. Daha da nispet yapacağım kudursun diyor. Kendisi çalıp kendisi oynuyor gördüğüm kadarıyla.Eltinin seni salladığı yok. Kendine değer katmaya çalışmak için kıskanıldığına inanmışsın. Eltinin küçük bebeği var, o yüzden erken gitmiştir. Kendi kendini manipule ediyorsun evlat.
Sadece küçük bebeği yok birde üstüne hamile kadın. Düğünün dibini de sıyırayım diye düşünmemiş olabilir konu sahibi gibi. Hayatının merkezine kendisinden uzak duran hatta umursamayan eltiyi oturtmuş konu sahibi. Böylelikle sıfat ve önem ekliyor kendine.Bu felaket ruh halinin farkında da değil üstelik. Daha da nispet yapacağım kudursun diyor. Kendisi çalıp kendisi oynuyor gördüğüm kadarıyla.
He he...zıpzıp zıplayıp oynuyordu bizi görünce düştü modu düştü suratı. gördüklerim ve duyumlar doğrudur. kuduran ben değilim kendisidir.
Allah görüyor.
konumu kapatabilir misiniz?Mune
fesat kulHe he...
Eltin Allah' ın sevgili kuluymuş ki seni hayatından silmiş...
peki tuval hanım bir şey demeyeceğim artık. Kendinizi de yıpratıyorsunuz bu şekilde belki bunun farkında değilsiniz ama inanın şu durumunuz sizi daha çok sağlıksızlaştırır. İlk başlarda heyecan ve andrenalin veren bu ruh haliniz evlendikten sonra başka başka şeyler hayatınıza girdikçe sizi çok yıpratacaktır. Tanıdıklarım var sizin durumunuzda onlardan biliyorum.Kendilerine seçtikleri düşmanlar herhangi bir şekilde küçücük avantajlar bile kazansalar çok sinirleri bozuluyor ve yıllar içinde işler kişinin kendisine dönüyor.Antidepresanlarla ayakta kalmaya saçları beyazlamaya filan başlıyor bu kısır döngü de onları iyice yıpratıyor. Ne diyeyim siz gene bildiğinizi okumakta devam edeceksiniz ama inanın ruh haliniz hiç sağlıklı değil.zıpzıp zıplayıp oynuyordu bizi görünce düştü modu düştü suratı. gördüklerim ve duyumlar doğrudur. kuduran ben değilim kendisidir.
Allah görüyor.
konumu kapatabilir misiniz?Mune