merhaba kızlar daha öncede konular açtım 10 yıllık uzattan yürüttüğüm bir ilişkim var bu on yılın son 3 yılı nişanlıyız ve eylülde allah kısmet ederse düğünümüz var.nişanlım askerden 6 ay önce geldi ve 2 ay öncede benim yaşadığım ilde iş buldu yanıma yerleşti.çünkü ilişkimizin başından beri ben başka memlekete gitmem diye konuşmuştuk.ailesi nerde isterse orda yasasın dedi.kirada oturacağız ve düğün kına benim memleketimde olacak evimiz burda olacağı için.geçenlerde kayınvalidem geldi ve mobilya baktık kadın dakka bir gol bir gücümüz neye yeterse ben şukadar limit sanmıştım falan filan hemen heves kırdı.beyaz esya baktık bana sormadan tezgahtara ekonomik olan olsun diyip durdu ben çok üzüldüm.normalde sesimi çıkaramam.neyse şimdi ev tuttuk boya yapılcak ufak tefek tadilat var nişanlıma annen para yollasın diyorum söyleyemiyor.oda zaten annem düğün masraflarımı mobilyamı beyaz esyamı alacak durumu yok diyip duruyor.belki beni yadırgayacaksınız ama esas sorunum yokluk deil.kayınvalidem esnaf ve 3 yılı askındır nişanlıyız hiçmi köşeye para atmadın diye kızıyorum.ağzını açınca kendime bişey yapmam çocuklarımı evlendircem der ama lüks yasamaktan kalmaz geri.ya durumu olmayabilir ama kırıcı tavırları var.mesela benim annem ilerde sıkısırlarsa kiraya yardım ederiz diyor o ise birinin maasını kiraya verirler birininkini yerler diye akıl veriyor.ya hiç düşünmüyor bu kız çalışmazsa hamile kalsa nolcak yada tabiki ederiz demiyor.yada makina alıyoruz battaniyelerde yıkanır 8 lt.alalım diyoruz o ise ellerinde yıkasınlar ideal 5 diyor.ufak tefek ama insanın canını sıkıyor.nişanlımda zaten herseyimi yapacaklar diye ses etmiyor.kızlar bu dönem çok stresli inanın 3 ay geçsin artık diye dua eder oldum.ailem olmasa kafayı yerdim heralde.
Son düzenleme: