buraya herkes kafasına takılan bazen kimseye açamadığı konuları açıyor ama kimse de kimsei yargılayıp abuk sabuk konusamaz gurursuz diyen arkadasım bu hakkı sana kimse veremez.ben yasadığımı bilirim iç bişey deil bi hepsini alırızda ama ortada bazı hareketler samimiyetsizlikler var.tabik burada baı şeyler yaşandığı gibi yaılmıyor.ayrıca ben kendi memleketimde yapalım düğünü demedim.tam tersi kına burda düğün orda olsun çevreniz var sie ayıp olmasın diye ben teklif ettim.evet ellerinde olduğu sürece yardım etmeli aileler e ellerinde de var ve yapacağz diye vaat ediyorlar ama kendi kafasına göre yapmak istiyor.
en basitinden biraz empati kurun beya esya reyonuna gidiyorsunuz.ve siz hiç birine bakmadan k.valideniz satış personelne ablam en ekonomik olanı göster diyor ve onu almaya karar veriyor.siz put gibi bakıyorsunuz en son karardan sonra size soruluyor ne yapardınız.zaten başta seçimi ben yapsamda pahalısına gitmem ailemde zaten pahalıya gereksize gitmeme müsade etcek bi aile deil
en basitinden biraz empati kurun beya esya reyonuna gidiyorsunuz.ve siz hiç birine bakmadan k.valideniz satış personelne ablam en ekonomik olanı göster diyor ve onu almaya karar veriyor.siz put gibi bakıyorsunuz en son karardan sonra size soruluyor ne yapardınız.zaten başta seçimi ben yapsamda pahalısına gitmem ailemde zaten pahalıya gereksize gitmeme müsade etcek bi aile deil