Dügün takıları sorunsalı

Konu sahibi atti bombayı kaçtı bakiyorum ara ara cevap da vermemis.

Altin isteme olayina genel manada yorum yapmistim. Hayatı boyunca çalışsa ev alacak kadar gelire sahip olmayan insanlar var. Aileler boyle durumda yeni acilan yuvaya gucleri ölçüsünde altin alabilir munasip bir uslupla tabi. Ay ben altin istemem satilik miyim demek degil de gönlünüzden ne geçerse hediye olarak kabul ederim babinda.

Bir de bu konularda gelin degil de buyukler konussa daha şık olur. Aksi halde yüz göz oluyorsun gereksiz...

Konu sahibi nedense ben sana cok kizamadim. Samimi samimi yazmissin uzun uzun , istemsiz bir kahkaha attim.

Biz bdv de hep kv koca kahri ceken kadinlari okuyoruz altinlari alınıyor, maas kartlari alınıyor. Evlerinde aylarca kalınıyor. Arsalarina habersiz ev yapılıyor.

Sen Allah'ina kosar gibi dort nala koşmuşsun damadin kv nin ustune. Odalarda kıstırmışsin sus pus olmuşlar. Altinim da altınım demissin yetmemis mesajla taciz etmişsin. Hic oyle pasif agresiflik , tatktik falan yok bam bam bam!

Hangi dagin aslanisin sen koca yurekli gelinBu saatten sonra sana kimse bulasmaz emin ol. Buna psikolojide delilik zirhi denir.

Ben bdv ye üye oldum olali senin gibisini görmedim. Resmen buralarda kartlari yeniden dağıttın.

Son düzenleme:
Şerefi altınla ölçen bir aileyle ailemi birleştirmek istemezdim ben. Çok acayip kafalar.

Bir de şeye tiltim. Bazı konularda babam ev almadan beni vermedi vs yazıyorlar. En ucuz ev kaç para. Bi ben mi fakirim ülkede diyorum

Millen gelin hanım he desin diye ev alıyor yahu.

Yuh cok mantıklı, ilerde hizmetci tutacağıma altınını verir yaptırırım beleş torun da severik teşekkürler fikir için akıllı kadınların hali bir başka

Sigorta derdi, yıllık izni, hamilelik izni gibi dertler de yok. Her daim çalışır, yemek yapar, bana bakar.

Bir de şeye tiltim. Bazı konularda babam ev almadan beni vermedi vs yazıyorlar. En ucuz ev kaç para. Bi ben mi fakirim ülkede diyorum

Millen gelin hanım he desin diye ev alıyor yahu.
Hem özelde çalışıyoruz hem zengin koca bulamamışız. Ölelim bence biz

hahahahbende söyleyemeyince bir türlü eşimin eniştesi kızdı isteyebilirsin bu ayıp değil diye, ben yine de oralı olmadım imam şu kadar yazıyorum dedi yazdımehirde bile istemek tuhaf gelirken, insanların reçete yazar gibi altın isteği göndermesi.. çok tuhaf. tamam adette bırak ne yapabiliyorlarsa onu yapsınlar. düğün öncesi çirkefleşmeye gerek var mı

İyi yine sana sorulmuş bana sorulmadı bile
Kesinlikle düşüncene bende katılıyorum. Bir kere en yakından erkek kardeşi olan insan düşünmeli kardeşime gelecek gelin böyle istese ailemden hoş gelmez gözümüze. Birde imkanı olan insan zaten çocuğuna yapabildiğini yapmak ister fazla fazla. Nebileyim

burada fazla altın isteyen gelinlerin çoğu kayınvalide bir su istese götürmeyecek insanlar. evlenmeden neleri varsa yoksa yapsınlar, evlenince tek bir şey istemesinler mantığında ailelerin durumunu hesaplayıp aslında yapabilir diyorlar, o zaman tüm durumunu neden senin için feda etsinler ki? eş ailesi evlendirdikten sonra devamında bir hayat yaşamıyor mu?

Kesinlikle herşey hazır olsun. Hazıra konalım. Evlilikten sonrası içinde takılarla kendimizi garantiye alalım. Bu hayatta hiçbir çabamız gayretimiz olmasın. sonra herşey tam olupta uğraş olmadıktan sonra birbirine sarar eşler. Birbiri arasında problem yaşamaya başlar. Çünkü hiçbirşeyin kıymeti yok. Hiçbirşey kendi emekle yapılmamışki.
bir bilinse evine kendi emeğinle aldığın bir iğne bile herşeyden daha çok insana gurur verir benim şahsi fikrim

Bi bana itici gelmedin galiba. Ayıp ya bu ne arsızlk. Bir de parayla ilgisi yok demişsn he he aynen cok belli oluyor. Adamı allah kurtrsn bi an önce amin.

Suc esinizde: a) sözü o verdi ve b) herkes de aileye sokulmaz. Yakinda oda anlar. Merak ediyorum: Altini neye göre belirliyorsunuz?

Beni ilgilendirmez aranızda halledin.... üslûbunuz harika umarım erkek tarafında ilerisi için sizin hakkınızda bir kıvılcım ışık oluşmuştur bu konuşmadan sonra..

Boyle gelin dusman basina. Sana evet diyen esin esinden isteyeceksin kayinvalidenin haberi bile yok hangi yuzle istiyorsun

Benimki kendi aldı. Ben hiç dile getirmedim. Eşim sordu çok bişeye gerek yok dememe rağmen baya ilgilenirler. Durumu varsa kendi düşünmesi lazım.

Ahahahaja koptum aynı evde bence oturmak daha eğlenceli sonra buralar kalırsa ozaman kaynanamla yasıyorum dite gelinlerimiz sikayet eder bizi

Tok gozlu gelin seniiii
Kaynanama da en son senin gibisi catinca beni cigerine sokasi geliyor simdi

Coraplarini da giydirecek,sirtini da keseleyecek,hastalaninca mis gibi de bakacak,yok oyle ALTINi alip,altini almamak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…