e ya zaten halihazirda çok aşık olanlar ve duzenli seks yapanlar ne düşünsün
benim bir altinimi alacak kisinin alnini karislarim:)
insallah esasli bir kavga çıkarmış geri almissindir hirsizlardan

bugun altinimi calan yarin evde donumu calar valla oylesine hic guvenemem.
kiyafet kuafor kısmından da nefret ediyorum, seviyorsan sanslisin. birkac yerden fiyat aldim soyledikleri rakami o makyaja versem üzülürüm yani "ben bu kadar cirkin miyim de guzellesmek icin bunca parayi vereyim" diye

kuafore sozde gitmedim (sehir disinda tatil gibi sozlendik aile ici) , kinada da gitmeyecegim o da sehir disinda kuafore güvenemem bahanesiyle

eger kinadaki sacim makyajim beni pisman etmezse nikahta da gitmemeyi düşünüyorum

kiyafet desen tam eziyet. kucucuk kabinlerde dene dene cikar hele ki bu yaz sicaginda, yapiş yapis
söz kıyafetimi sozden 4 gun once trendyoldan aldim, ayakkabimi 3, takımı 1 gun once
oyle ki artik istedigim takiyi bulamayinca "amaaan kim benim takima bakacak, icime sinmezse sevgilim photoshoptan ekler resimleri oyle cikartiriz" demistim:))
neyse ki son saniye bir arkadasim yetişti buldum:))
olabileceken az sayida toren yapacak olmama ragmen yine tonla alisveris vs iyy gozumde büyüyor. kinama birkac hafta kaldi ne kiyafetim var ne ayakkabim ne bindallim:))
aklimda gelinligimi dolaptan alip isim bitince dolapta satip 0 tl ile günü kapatmak var

tatil isini de hic dusunmedim bile. normalde 11 ulke gezdik yarimle ama balayinda evde oturmayi düşünüyoruz

yeter ki evleneyim su alisveris sacmaligi bitsin baska bir sey istemiyorum:)
bence hic de keyifli bir surec degil.
ki benim evim ev esyam falan tam, nisani düğünü vs atladim ve yaptıklarımı cok kendimi yormadan yapmaya calisiyorum.
herseyi tam layikiyla yapan insanlar bu sureci nasil geciriyor, ki bu surece ev bulmayi falan da ekliyorlar.
helal olsun valla:)