düğün tarihi sıkıntısı :(

selincannn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2014
139
61
38
Kızlar Allah aşkına kafayı yemek üzereyim. Nişanlım kendi kafasına göre bize hiç uymayan bir düğün tarihi belirlemiş kafasında. Koskoca yaz tatili geçecek okullar açıldığı tarih eylül ayında olacak diyor. Mantıklı hiç bir açıklaması yok. Ben öyle istiyorm kimse karışamaz diyor. Annesi ve babası ayrı ikisini de takmıyo annesi erken olsun istiyo. Benim düğünüm ben o zamana kendimi ayarladm diyor. Ailem duysa kötü seyler olacak. Dayatma resmen ağustos olsun istiyorum o bile geç 7 yıldır görüşüyoruz artık kaldıramıyorum çok asi annesi babasının ayrı olması psikolojisi iyi değil biliyorm. 7 yılın hatrı var. Kasım ayından bile bahsediyor kendisi öğretmen çpk şükür maaşı var. Nasıl vazgeçirebilitim ne yapmaşıyım bi akıl lütfenn hergün kavgasını ediyoruz :( nişan tarihinde ben ona sordum onu da ertelşyodu ama artk sabredemedim yaptık ona d kızgın hala :(

Benim düğünüm ben o zamana kendimi ayarladm diyor.
peki bu düğün senin de düğünün değil mi sevgili selin ?
aileler birleşip istişare ederek belirlerler bu günü...
artık dayanılmaz bir noktaya gelmişsin.. gerçekten evlenmek istiyor musun...
yakın vakitlerde ''boşanıyoruz'' konusu açarsan çok üzülürüm ....

Benim de cok sikintili oldu ya nikah tarihi.nisanlimin ailesi sorun cikardi.ama nisanlim benim taktigim sorunlari ortadan kaldirdi.
Simdi 7 senenin hatri var diyorsunuz.iyi dusunun.
Belirli bir sebep de yok aslinda.ilgincmis.
Bilemedim bak.dusun iyice

Butcesi belki o tarihe musait oluyordur sordunmu ki dugun masraflarini esyalari evi nasil yapacaksiniz ailemi yardim edecek yoksa ikiniz calisipmi borca gireceksiniz
bütçe meselesi olsa açık açık söylerdi. benim canım böyle istiyor kimse karışamaz nedir yani :/

Maliye mezunuyum atamam olmuyo :( geçiçi çalışıyorm suan ama yaşadığımız şehirler farklı. Bana atan artık bak atanamadın ne kadar zararımız var ben nasıl idare etcem evi diyo ama çok yanlış üsluplarla. Bende istiyorm ama alım çok az oluyor. Eylülü istiyoda benim ailem o tarihte müsait değil. Akrabalar hiç kimse gelemez hepsi uzakta yaşıyo sonuçta okul dönemi. Onu anlamalı mıyım ailelere taşınmadan çözmek istiyorum stresten uyuyamıyorum bile :( nişan tarihi onun istemediği tarih olduğu için beni konuşturmuyor bile kimse karışmycak diyo. Çok.mu abartıyorum ailemi mi karşıma alayım bu durumda bilmiyorum :(

Ayrılık bile düşünüyorum ama sonrasında yaşayacaklarımdan çok korkuyorum :( ailemi üzmek hiç istemiyorum. Nolur dua edin

Maliye mezunuyum atamam olmuyo :KK43: geçiçi çalışıyorm suan ama yaşadığımız şehirler farklı. Bana atan artık bak atanamadın ne kadar zararımız var ben nasıl idare etcem evi diyo ama çok yanlış üsluplarla. Bende istiyorm ama alım çok az oluyor. Eylülü istiyoda benim ailem o tarihte müsait değil. Akrabalar hiç kimse gelemez hepsi uzakta yaşıyo sonuçta okul dönemi. Onu anlamalı mıyım ailelere taşınmadan çözmek istiyorum stresten uyuyamıyorum bile :KK43: nişan tarihi onun istemediği tarih olduğu için beni konuşturmuyor bile kimse karışmycak diyo. Çok.mu abartıyorum ailemi mi karşıma alayım bu durumda bilmiyorum :KK43:
madem oyle atanmayı bıraz beklesenız daha rahat olmaz mıydı

uslup çok sert ama... kredi çekersiniz artık.. yapacak bir şey yok..
2 gönül 1 olunca samanlık seyran olur... takıldıgım yer uslup şahsen...

bütçe meselesi olsa açık açık söylerdi. benim canım böyle istiyor kimse karışamaz nedir yani :/
Ben o zamana kendim ayarladim diye soylemis nisanlisi demekki birsey var ya tayin yada borcu o zaman bitiyor konu sahibi bu konuda aciklama yapmamis herseyi tek basina yapacaksa kimseden destek almadan gayet normal tarihi uzatmasi

Maliye mezunuyum atamam olmuyo :KK43: geçiçi çalışıyorm suan ama yaşadığımız şehirler farklı. Bana atan artık bak atanamadın ne kadar zararımız var ben nasıl idare etcem evi diyo ama çok yanlış üsluplarla. Bende istiyorm ama alım çok az oluyor. Eylülü istiyoda benim ailem o tarihte müsait değil. Akrabalar hiç kimse gelemez hepsi uzakta yaşıyo sonuçta okul dönemi. Onu anlamalı mıyım ailelere taşınmadan çözmek istiyorum stresten uyuyamıyorum bile :KK43: nişan tarihi onun istemediği tarih olduğu için beni konuşturmuyor bile kimse karışmycak diyo. Çok.mu abartıyorum ailemi mi karşıma alayım bu durumda bilmiyorum :KK43:
Bekle o zaman canim isi zora kosma ev gecindirmek hic kolay degil sende onun oldugu sehire gideceksin is bulabilecekmisin buyuk sehir mi? İkiniz calisirsaniz fazla sorun cikmaz birikiminiz yok mu hic? Birde cok israrci olma altindan kalkamayacagi yuk yukleme evlenirsiniz ama huzurunuz olmaz iki kurus kenarda olsun borc kapatalim diye 5 aylik evliyim evden ise isten eve hic birsey anlamadim evliligimden surekli kredi ode kredi karti ode kira faturalar sitkkm siyrildi

Borcu var ama kim borçsuz evleniyor ki kaç senedir çalışıyo biriktirmedi düşünmedi Çok savurgan şimdi kendi rahatı için herkesi zora sokuyor. Borcu bir aya da bitecek. kafasına koymuş ya ben ailemi karşıma alıp istemediğim halde nişanlımın yanında olcm yada onun kadar bencil düşünüp bırakcam aileler çözsün sorunu iki yol var. 2. Yoldada kendisi istemedi diye burnumdn dökecek her sorunda

Nişan sizin zorunuzla olduğu için, düğün tarihini kendi belirlemiş olabilir. "Ona sen karar verdin, buna ben" şeklinde..!
Ya dedikleri gibi o dönem borcu bitiyor olabilir veya eylül-ekimde tatil-balayı ucuzladığı için..?

Ben hertürkü seye varım borçta olır öderiz babam ev bile almayı düşünyo bana hiç birşey sorun değil anlamıyo üslubunda benimde sorunum ben onun hayat arkadaşoyım bu şejilde yaklaşması beni çok üzğyo çok büyük sınavdan geçiyorum

Balayına bile nasıl gidelim borçlarla diyo. Düğünü de o yapmayacak altınları babası aldı zaten fazlasıyla. Düğünü de karşılayacak. Ona bir tek eşya kalıyor. Onunda zaten bir kısmını ben yapcm

Balayına bile nasıl gidelim borçlarla diyo. Düğünü de o yapmayacak altınları babası aldı zaten fazlasıyla. Düğünü de karşılayacak. Ona bir tek eşya kalıyor. Onunda zaten bir kısmını ben yapcm

Tekrar yazayım, sorununuz düğün tarihi değil.

Evlenmeye hiç hevesi olmayan bir nişanlınız var. Yani nişanda da biraz zorlamışsınız, şimdi de zorluyorsunuz sanki.

Size 2 yıl sonra senin zorunla evlendim demeyeceğine emin misiniz?

Ayne
Nişan sizin zorunuzla olduğu için, düğün tarihini kendi belirlemiş olabilir. "Ona sen karar verdin, buna ben" şeklinde..!
Ya dedikleri gibi o dönem borcu bitiyor olabilir veya eylül-ekimde tatil-balayı ucuzladığı için..?
Aynen öyle yapıyor nişanda onu komuşturmadım çünkü gene saçmalıyodu çok uçuk tarihler soyluyodu kendi ailesi bile karşıydu ona benim dediğim tarih oldu şimdi bu meselerde düşman bana

Borcu var ama kim borçsuz evleniyor ki kaç senedir çalışıyo biriktirmedi düşünmedi Çok savurgan şimdi kendi rahatı için herkesi zora sokuyor. Borcu bir aya da bitecek. kafasına koymuş ya ben ailemi karşıma alıp istemediğim halde nişanlımın yanında olcm yada onun kadar bencil düşünüp bırakcam aileler çözsün sorunu iki yol var. 2. Yoldada kendisi istemedi diye burnumdn dökecek her sorunda
Senin birikimin yokmu?
Bak canim evet herkes borcla evleniyor bende bunlardan biriyim ama dugun dedigin sey oyle ucuz olmuyor malesef iki kredi kartim var guya en hesapli sekilde mobilya aldik taksit yaptirdik kartlarimiz oldu 15.000 bankadan kredi cektik ev tuttuk tadilati depozitosu dugun salonu ivir ziviri derken 50.000 kredi geldi odemesi her ay 5000 lira kazanmiyoruz ustelik kira faturalarda cabasi evliyim mutluyum karnimda kelebekler ucusmuyor sabah kalk ise git aksam gel hesap kitap disari bile cikmiyoruz ay sonu elde para kalmiyor bu sefer huzursuz oluyoruz. Boyle bir hayati bende senin gibi dugune erken istedigim icin yasiyorum keske bende eylulde yapsaydim bu kadar zora sokmasaydim kendimizi

Back
X