düğün tarihi sıkıntısı :(

Kız evine de vermez kız verir, köylerde bile kıza sorulur ki adet dönemine gelmesin diye .

gün olarak değil de dönem olarak bizim sıkıntımız. haziran kasım tartışması yapıyoruz.
hani günü kız söyler de ayı da kız evi belirler diye biliyorum ben.

bunda düşüncek birşey yok besbelli atanma ihtimalinizi düşünüyor nişanlınız yani.e canım memur olamazsanız nolurki başka işte çalışırsınız(kpss ye bu yıl girmiş ve alanı iktisat olan biri olarak söylüyorum bunu)

ayrıca bu sene kpss a var...sen düğün telaşı içindeyken ne kadar verimli çalışabilirsinki o_O birde bu yönden düşünmesini sağla.

bunda düşüncek birşey yok besbelli atanma ihtimalinizi düşünüyor nişanlınız yani.e canım memur olamazsanız nolurki başka işte çalışırsınız(kpss ye bu yıl girmiş ve alanı iktisat olan biri olarak söylüyorum bunu)

ayrıca bu sene kpss a var...sen düğün telaşı içindeyken ne kadar verimli çalışabilirsinki o_O birde bu yönden düşünmesini sağla.

Evet akışına bırakmalıyım herşeyi unutup ders çalşmalıyım olan bana oluyor :( neyi düşündüğünü bana anlasa anlarım ukalalk ediyo işte

Kızlar Allah aşkına kafayı yemek üzereyim. Nişanlım kendi kafasına göre bize hiç uymayan bir düğün tarihi belirlemiş kafasında. Koskoca yaz tatili geçecek okullar açıldığı tarih eylül ayında olacak diyor. Mantıklı hiç bir açıklaması yok. Ben öyle istiyorm kimse karışamaz diyor. Annesi ve babası ayrı ikisini de takmıyo annesi erken olsun istiyo. Benim düğünüm ben o zamana kendimi ayarladm diyor. Ailem duysa kötü seyler olacak. Dayatma resmen ağustos olsun istiyorum o bile geç 7 yıldır görüşüyoruz artık kaldıramıyorum çok asi annesi babasının ayrı olması psikolojisi iyi değil biliyorm. 7 yılın hatrı var. Kasım ayından bile bahsediyor kendisi öğretmen çpk şükür maaşı var. Nasıl vazgeçirebilitim ne yapmaşıyım bi akıl lütfenn hergün kavgasını ediyoruz :KK43: nişan tarihinde ben ona sordum onu da ertelşyodu ama artk sabredemedim yaptık ona d kızgın hala :KK43:
Sizde biraz uzatın seneye filan diye ama ciddi ciddi eksıkleri tamamlayamadım vs .Kesin ters teper

Canım benimde eşim öğretmen bizde 14eylül okulların açıldığı hafta yaptık yani.7 sene beklemişsiniz 1 ay daha bekleyin canım.Sor bakayım nişanlına belki kafasında planlar vardır.Hem eylül ayı daha ucuz oluyor öyle düşün

kızlar herkese çook tşk edermmm şuan çk mtluyum temmuz 18 e yer ayırtmış o gündendir sert tepki koyup telefonlarına cevap vermiyodm bitirmeyi bile düşünüyodm herşeyi gerçekten çok zor günler geçirdim aklımdan herşey geçti tam ümidi kesmş ayrılık planları yaparken simdi mesaj attı yeri ayırttm diye. hayırlı olur inşallah çok şükür ki kötüye gitmeden halloldu pazartesi babasınu arayıp isyan edecektm çnkü neyse tavsiyelernz işe yaradı iyiki varsınız

kızlar herkese çook tşk edermmm şuan çk mtluyum temmuz 18 e yer ayırtmış o gündendir sert tepki koyup telefonlarına cevap vermiyodm bitirmeyi bile düşünüyodm herşeyi gerçekten çok zor günler geçirdim aklımdan herşey geçti tam ümidi kesmş ayrılık planları yaparken simdi mesaj attı yeri ayırttm diye. hayırlı olur inşallah çok şükür ki kötüye gitmeden halloldu pazartesi babasınu arayıp isyan edecektm çnkü neyse tavsiyelernz işe yaradı iyiki varsınız
Hayırlı olsun ramazan bayramı oluyor bildiğim kadarıyla

oyy kızlae heyecandan yanlş soylemşm o arar aramaz açıp bayram tarihine baktım çakışıyo mu diye buraya yazmışm aklımı sevym ya 25 i düğün inş temmuz

oyy kızlae heyecandan yanlş soylemşm o arar aramaz açıp bayram tarihine baktım çakışıyo mu diye buraya yazmışm aklımı sevym ya 25 i düğün inş temmuz

Hayırlısı olsun inşallah...

ama sen düğün tarihine çok takıldığın için diğer sorunları göremiyorsun bence...

hayırlı olsun tatlım. Allah bir ömür mutluluk versin.biz evlenirken aileler ayarlarladı tarihi ama şimdiki gençler her şeye kafa yoruyor yok düğün yok ev eşyası sonra tartışmalar.daha evlenmeden sinir stres sonrasına sabır kalmıyor.sabrınızı evlendikten sonraya saklayın asıl iş evlendikten sonra.sadece senin için demiyorum yanlış anlama.

hayırlı olsun tatlım. Allah bir ömür mutluluk versin.biz evlenirken aileler ayarlarladı tarihi ama şimdiki gençler her şeye kafa yoruyor yok düğün yok ev eşyası sonra tartışmalar.daha evlenmeden sinir stres sonrasına sabır kalmıyor.sabrınızı evlendikten sonraya saklayın asıl iş evlendikten sonra.sadece senin için demiyorum yanlış anlama.

haklısın tavsiyen için çok tlkkr ederm. oyle sözden bu yana okdr çok stres yaşadıkki sabır kalmadı tahammül kalmadı. artk ses çkarmyorm farkına vardım olan bize oluyo herşeyi sorun etmenin anlamı yok

Back
X