Gitmek istiyorsan git.Sanane eskisinden.Bakmaz geçer oturursun.Hayirli aksamlar benim sorum şu benim akrabamin oglunun dugunu var.ben bosandim ayrildim bunun yani sira ayrildigim kisi de akraba idi. ve bu kisi de ailesiyle birlikte dugunde olacaklar simdi ben kararsiz kaldim ben de annemle ile dugune gitsem mi gitmesem mi sizce. tesekkurler simdi den...
Hayirli aksamlar benim sorum şu benim akrabamin oglunun dugunu var.ben bosandim ayrildim bunun yani sira ayrildigim kisi de akraba idi. ve bu kisi de ailesiyle birlikte dugunde olacaklar simdi ben kararsiz kaldim ben de annemle ile dugune gitsem mi gitmesem mi sizce. tesekkurler simdi den...
Inadina guzel giyinip gider bide oynardim neden kaciyosun ki ayakta dimdik oldugunu gostermelisin
Git tabi ki düğünde karşılaşmamak için gitmezseniz başka bi yerde gene karşılaşma ihtimaliniz olacak.
düğün sahibini seviyorsan ve orada bulunmak istiyorsan seni herhangi bir kişi engelleyememeli.. ben olsam giderdim.
Git tabi ki düğünde karşılaşmamak için gitmezseniz başka bi yerde gene karşılaşma ihtimaliniz olacak.[/QUOTE
elbette heleki boylesi cok berbat birsey ya hatta sevmedigin kisiler ile karsi karsiya gelmek.
bosandiktan beri görmedin mi ki ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?