Düğün ve korona

mermaid2608

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2015
2.860
2.429
133
44
Apartmanın önünde düğün var. Apartmana sabahtan beri giren çıkan belli değil. Herkesin maskesi çenede. Benim küçük bebeğim var, evde kalmayacağız iki gece. Ne olur ne olmaz diye. Ama annem ve babam bizde. Onlar mecbur kaldı. Annem evden çıkmayacak ama babam çıkmak zorunda bir iki sefer. Baktığımız kedileri var, onlara yemek vermek zorunda. Kaç kere söyledim. Maske ile in, ellerini yıka diye ama apartmanın kamerasından bakıyorum. Kimsenin umrumda değil korona. Herkes biribirinin dibinde. Maskeler göstermelik. Canım çok sıkıldı. Aylardır kimseyle görüşmedik, milletin mahalle arası düğününden bulaşırsa çok üzülürüm.

Yasak değilmiş ki.
maskesiz olmaları yasak, mesafe ihlali yasak.sahilde eğlenme amaçlı toplanan maske ve mesafe kurallarını ihlal eden gençlerin bile günler sonra instagram paylaşımları bulunup resimlerden ceza yazıldı.çek resimlerini de o dipdibe hallerini de.ara ihbar et polis gelince maske takarlarsa da elinde fotoğraflar var

İnsanların pek de umursadığı yok artık bu durumu. Düğün, nikah yapıyorlar kalabalıklar arasında bir de hediye olarak kolonya veriyorlar sanki virüs umurlarındaymış gibi 🤣 ya zaten düğün yapıyorsun nikahta zıkkım mı var bir de oraya topluyorsun milleti bu zamanda. Bulunduğum şehirde durum böyle, maske takan da yok, hala oyunlar da oynanıyor düğünlerde. Denetim de yok. Biz gitmiyoruz ama gelin diye arayanlar oluyor. Onlara da iki kat uyuz oluyorum. Davetiye bırakmışsın işte istersek geliriz daha üstüne ne arıyorsun gelin diye. Ben de dolmuşum bu konuda 🤭

maskesiz olmaları yasak, mesafe ihlali yasak.sahilde eğlenme amaçlı toplanan maske ve mesafe kurallarını ihlal eden gençlerin bile günler sonra instagram paylaşımları bulunup resimlerden ceza yazıldı.çek resimlerini de o dipdibe hallerini de.ara ihbar et polis gelince maske takarlarsa da elinde fotoğraflar var
Evin yan tarafında emniyet var. Geçen sokağa çıkma yasağında parkta alkol alanları şikayet ettim sivil polisler geldi, sohbet edip gittiler, bi de giderken korno çaldı, alkol alanlarda eyvallah anlamında el salladı ve devam ettiler.

İnsanların pek de umursadığı yok artık bu durumu. Düğün, nikah yapıyorlar kalabalıklar arasında bir de hediye olarak kolonya veriyorlar sanki virüs umurlarındaymış gibi 🤣 ya zaten düğün yapıyorsun nikahta zıkkım mı var bir de oraya topluyorsun milleti bu zamanda. Bulunduğum şehirde durum böyle, maske takan da yok, hala oyunlar da oynanıyor düğünlerde. Denetim de yok. Biz gitmiyoruz ama gelin diye arayanlar oluyor. Onlara da iki kat uyuz oluyorum. Davetiye bırakmışsın işte istersek geliriz daha üstüne ne arıyorsun gelin diye. Ben de dolmuşum bu konuda 🤭
Hiç kimse umursamıyorum gerçekten

Back
X