- 11 Şubat 2017
- 23
- 15
- 3
- Konu Sahibi mevikelebek
-
İnanın hak vermeye çalısıyorum. Nişanlımla da paylaştım bu konuyu o da yanımda olmaya çalışıyor olabildiğince dikkat ediyor ama tahmin edemeyeceğiniz şekilde bağırıp resmen beş yaşındaki çocuk gibi azalıyor beniSizin evden uçup gitme korkunuz sarmış babanizi..
Üzülmeyin hakverin
son zamanlarda sizinle daha çok vakit geçirmek istiyordur ama babalık gururuna yedirmediğinden söyleyemiyordur. normalde hiçbir şeyime karışmayan ses çıkarmayan babam düğüne 15 gün kala falan resmen kan kusturdu hepimize. telefonum çalar neden sürekli arıyorlar seni der. balkona çıkarım neden balkondasın der. arkadaşlarımla buluşurum telefonda kalır ne zaman geleceksin falan diye. sonra düğünden bir gün önce gece yarısı 2 gibi odama gelip beni uyandırdı bana sarıldı bir ağladı. şimdi senin odan boş mu kalacak geceleri ben kimin üstünü örteceğim diye.. neye uğradığımı şaşırdım... anlayış gösterin zaten kalmış 2 ay. idare edin..Merhabalar ben de 2017 ağustos geliniyim nasipse.
Beş ay önce ailelerimiz tanıştı isteme söz nişan derken geçtiğimiz hafta bazı işlemler için nikahı erkene aldık.
Nikah kıyılana kadar babam sözlümle, nişanlımla dışarıya çıkmama veyahut geç kalmama vs çok kızmıyordu.
Nikahı öne aldık neyse nikâhımız kıyıldı o gün bugündür çektirmediğini bırakmadı. Normalde 11de evde ol diyen babam saat 9da evde ol veya daha erken zaten biz 8de anca çıkıyoruz o da haftada bir ya da iki.
Saçma sapan sebeplerden dolayı her fırsatta bağırıp çağırıyor bende artık dayanamıyorum.
Benim gibi bunları yaşayan var mı düğün yaklaştıkça artık olsa da evden gitsem dedirtiyor bana ağlamaktan harap oluyorum(
ahaha babanız nikahı yaptılar birlikte olur şimdi bunlar diye önlem almaya çalışıyor aklı sıra.. evliliğin düğünle gerçekleştiğini düşünüyor sanırım..
Dışarıya çıkmıyoruz zaten sağolsun nişanlım eşim bu konuda oldukça anlayışlı gezmeye çıksak içim acımayacak ama resmi kurumda işimiz var mesela uzun sürüyor ee nerde kaldın sen niye gittin ne işin var daha bişey yok şöyle böyle bir sürü şeyBende sizin gibiyim ağustos geliniyim ve nikahım erken oldu.
Ama bu durumu yaşamadım , babanız sizi belki de bişeyler yaşarsınız korkusuyla korumaya çalışıyor olabilir. Çok dışarı çıkmayın bu dönemlerde Zaten o sizin eşiniz babanıza vakit ayırın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?