Düğün yaklaştıkça babamın değişimi

Düğünü de erkene al bari, baban birlikte olmanızı istemiyor evlenmeden ama o iş nikaha bakmıyor ki çok ilginç ya eski insanlar, benim babam annem gibi ama biz çoktan aynı eve taşınmıştık düğüne üç hafta kala

Onun yüreği şimdi yangın yeri ..biricik kızı gelin oluyor ..içi acıyor. .sakın ola kötü davranma ..

Muhafazakar biriyse, nikah da kiyilidigina göre gevşek davranıp beraber olmanızı önlemek adına saat sıkıştırması yapıyor olabilir (onun fikri benim degil ) ..

Her halükarda o bir baba ve sonunda çekeceği ayrılık acısı bu hale gelmesine sebep diyorum ..

Ben bu işe pek romantık bakamadım acıkcası, evden uçmanız fılan degıl mesele, nikah kıyıldı ya birşeyler yaşarsınız belki diye bu kadar sıkıyordur düğüne kadar.
Aynı fikirdeyim. Rahatlamayın diye yapıyordur.

Tepkisi elbette yanlış benimde nikahım olduğunda annem çılgın gibi davranıyordu anlamıştım, sarıldım kokladm teselli verdim... Bazen anne babalar ne diyeceğini bilmiyor. Benim aklımdan hic bişeyler yaşarsınız diye öyle davranıyor diye geçmedi.. belki de kıskanıyor seni :) babalar en çok kızlarını severler :) sarıl babana konuş onunla güzel vakit geçir :)

Gözlerim doldu yaa evlenip giderken annemi değil hep babamı düşündüm o üzüldüğünü gizleme halleri falan.
Konu sahibi babanız bence bi şeyler yaşamanızdan korkuyor onu sindiremiyor. İdare edin.

Ayyy

Canım babana hakver. Benimkiler burnumdan getirmişlerdi sürekli laf sokup duruyolardı sen gidiceksin artık tarzında falan. Ama çok haklılar evlat ya insan evladına kıyamıyo. Şuan doğmamış çocuğumun evleneceği aklıma geldi duygulandım

Sanırım evli çiftlerin cinsellik yaşaması için nikahın yeterli oldmadığını düşünen bir babanız var, düğün olmadan olmaz diyor kısaca, sizi bu yüzden sıkıyor. Eh evden ayrılacak olmanız da onun için üzüntü. Biraz idare edin.

He ya, resit olmus, evlenmis kizina bagiran ve kisitlayan baba modeli bunu romantiklik icin yapiyor. Kizini özleyecekmis..

Ya besbelli kiz'in seks yasamasindan korkuyor, hani o kirmizi kurdale biseye yarayacak ya daha.. Yemin ederim migdem bulandi. Konu sahibi baban ile ciddi bir sekilde konusman gerekiyor. Kimsenin sana bagirmaya, kisitlamaya hakki yok.

Ya beraber olmayin diye korkuyor yada olabildigince evde cok kalip onlarla zaman gecirmenizi istiyor..

Haklı olabilirsiniz kıskanabilir yakınlaşmamı istemeyebilir ama tepkisi beni öyle yoruyor ki ben zaten evden ayrılıp artık her akşam onlarla aynı evde olmayacağıma sabah kalktığımda onları görmeyeceğime bundan sonra kendi yuvamda olacağıma alışmaya çalışırken yeterince zorlanıyorum bir de böyle olunca sürekli salya sümük ağlama modundayım inanır mısınız nüfus cüzdanımı bile değiştirtmiyor soyadım iki ay daha aynı kalsın diye

Al işte aynı benimkiler. Geçen sene mayısta evlendim ben. Vakit yanastikca çok tuhaflastilar halden hale girdiler. Hiç elimde olmayan sebeplerden kizarlardi surat asarlardi 24 senelik anamı babamı tanıyamaz olmuştum

Sizin de duygusal olduğunuz bu dönem de malesef sizden daha zor durumda olanlar anne babalar. Evet mantıklı bakınca saçma ama duygusallaık böyle bişey. Gerek bişey yaşamanız korkusu, gerek evden ayrılacağınız gerçeğiyle yüzleşmek duygularını açık açık dile getiremeselerde alınganlık yapıyor. resmi nikahım ve dini nikahım ve ailemin olduğu şehirde düğünüm de olduğu halde , 2. düğün olmadığı için, bizim evde ayrı ayrı uyuduk. Otelde kalmamızı istemedi babam. İlk tanışma dönemlerinden itibaren hiç yapmayacağı şeyler yaptı. Olmadık şeylere bahane buldu.

Bizim imam nikâhımız yok eşim de bu konularda oldukça temkinli olduğu için bana yaklaşımı yok ama gel de bizimkilere anlat

Bizim imam nikâhımız yok eşim de bu konularda oldukça temkinli olduğu için bana yaklaşımı yok ama gel de bizimkilere anlat
İşte sadece yakınlaşmanız değil sebep, kız babası olma durumu, biraz kıskançlık biraz duygusallık biraz da diğer geleneksel şeyler. Siz suyuna gidin, size bağırdığında gidip sarılın. Biliyorum beni özleyeceğinden böyle yapıyosun deyin. Bence ikinciye yapmaz aynı şeyi.

Normal konu sahibi. Benim babam bana neler cektirdi nisanliyken ah ahh hatirladikca sinirlenirim.

Ama yine de sen kırma onu. Zaten kalmış surda birkac ayiniz.
Uzuldugunden de olabilir evlendigin insanla bir seyler yasamandan da korkuyor olabilir.

Hepsi de seni düşündüğü icin emin ol.

Bir daha böyle bir durum olduğunda tavsiyenize uyacağım. Bir an önce düğün olsun normale dönelim istiyorum artık. Çok stresli bi dönemmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…