Düğün yapmaktan utanmak

O da beni onaylıyor böyle istiyor. Biz de izmirliyiz :) ama aralarda zeybek falan oynamalı da ekleyelim diyor. Düğün gelin arabası falan diyor onlardan bile çekiniyorum :halay: olmadı bir kaç tane o şekilde ekleriz bi aralıkta. Gösterişten uzak olmak istiyorum yani. Çok teşekkür ederim :anne:
Aynı fikirde olmanız güzel bişey canım,umarım dilediğin gibi şık bi düğünle dünya evine girersin. Bol şans :) öpüyorum :)

Roman mahallesinde kokteyl tarzı jazz müzikli düğün yaparsanız büyük ihtimalle insanlar oynamak isteyecekleri için bu korkularınız gerçek olabilir ama yaşadığınız çevrenin insanına hitap ediyorsa neden olmasın korkmanızın bir anlamı Yok

ben yemek agirlikli yaptim. 3 kültür bir arada olunca. dayim kemenceci getirmis pat bi basladilar. tabi bu sefer filipinliler gaza geldi önce kemence sonra filipin dansi holdürü güldürü cok eglendik

Jazz da olsa klasik de o işin sonu halayda bitiyor:halay:

Annemin arkadaşının düğününe gittim. Adam ağır abi işadamı, davetliler yaşını başını almış oturaklı tipler.

Biraz entel liboş müzikler çaldı sonra gelinin arkadaşları hopaaa halay. Düğünün müziği halaydır beğenin beğenmeyin iş oraya gelir boşa kürek çekmeyi :halay::63:

Katıldığım konu sahibinin tarzında planlanmış iki nikahta aynı bu şekilde bitti.
Itiraf edeyim nikaha kadar sıkıldım, yemek içki faslı derken kim hafif çakır keyif olduysa kendini piste attı. Olayın sonu halaya bağlandı.

benim düğünde de oyanama olmadı, hatta şarkı söylenmesini de istemedim. Sadece enstrümantal takıldılar diğer türlü hem oyun yok, hem biri şarkı söylüyor , türkü barda evleniyor gibi hissedecektim. yeni türkü, nostaljik tarzı yan flüt gitar ağırlıklı bir şey oldu, hem müzik eşliğinde sohbet ettiler hem yemeklerini yediler. Sanki güzel gibiydi ya , sıkılmadılar sanki:super: yaşadığınız o tuhaf, karmaşık hissi anlıyorum..

O halde biz de ilk girişte bir dans ederiz sonra insanlarla falan selamlaşır öpüşürüz o sırada bişeyler içilir yenir müzik çalar. İsteyen yavaş müzikte dans eder. En olmadı arada bir erik dalı serpiştiririm :) biraz da stres olmuş olabilirim haha. Çok teşekkür ediyorum:KK76:

Katıldığım konu sahibinin tarzında planlanmış iki nikahta aynı bu şekilde bitti.
Itiraf edeyim nikaha kadar sıkıldım, yemek içki faslı derken kim hafif çakır keyif olduysa kendini piste attı. Olayın sonu halaya bağlandı.

Kesinlikle ben de alkolün yardımcı olacağını düşünüyorum. Saçma saçma bi his işte. :deli:

Beeeen

Ustelik o kadar gereksiz görüyordum ki bir nehir kenarinda kafe kiraladim. Nikah memurunu oraya cagirdik.

Kafe sahibi kanepe yaptırmışti . Masadaki orta süsleri ben kendim yapmistim. Hediyelikleri bile kendim yaptim. Bir de kemanci ve gitar calan iki kisi tuttuk.

Neyse kafe sahibi bize hediye olarak yine gondol ayarladı. Gondolla kafeye geldik. Girince planda olmamasina ragmen dans ettik :) icimizden geldigi icin sirf.

Gectik oturduk muzik yetersiz gelmisti. Kabalik herkes birbirini süzüyor. Konuşuyorlar. Yer bulmaya çalışıyorlar felan. Biz de nikah memurunu bekliyoruz. Geldi. Nikah kiyildi. Kotu yapılmış pastamiz geldi kestik. Güldük esimle ben takildik gerisi umrumuzda degildi o an. Sonra taki topladik. 2 saatte bitti.

Organizasyona verseymisim daha iyi olurdu hersey ama düğüne harcayagim paradab kalan para ile srilankaya balayina gittim.

Ben insanlar sohbet ederken kisa bir muzik calar doye düşünmüştüm. Dugunde de insanlar memnun olmuyorlar bos ver.

Dugun sonrasi herkes en iyisinu yaptin valla akilli kizsin dediler. Törene bile gerek yok. Direk nikah kiy takini topla gec balayina.. yorumlana degmez

Senin ailen de taki takmıştır simdiye kadar hic utanmana gerek yok. Istemeyen takmasın. Bu yeni evlenene yardim olsun diye verilen para. Bizi eğlenirsin diye verilmiyor.

Tebrik ediyorum seni. Sri lanka bile gitmek istediğim yer o kadar aynısını yapmışsın. Çok teşekkür ederim cesaret geldi :)

Ben de "Only you" filan yabancı müziklerle dans filan hayal ederken, en son bi baktım Tiridine bandım diyerekten göberk atıyorum. :KK70:

Peki ben de bunu baştan only you lar olarak ayarlasam sonra içtikçe açıldıkça sonradan tiridine bandım çaldırabiliyor muyum:halay: hiç bilgi sahibi değilim bunları görüşünce anlatırlar umarım

Peki ben de bunu baştan only you lar olarak ayarlasam sonra içtikçe açıldıkça sonradan tiridine bandım çaldırabiliyor muyum:halay: hiç bilgi sahibi değilim bunları görüşünce anlatırlar umarım

Çaldırırsın tabi.
Baştan kasıntı başlayabiliyor, sonra bi bakıyorsun dayın yengenin göbeğinden zeytin filan yiyor yani, rahat ol, millet eğlenecek yer arıyor :D

Tabi tabi çok yardımcı oluyor.
Başlarda baya dallasvari bir tavırla "Merhabalar müdür bey, hoca hanım, sayın konsolosum" diye başıyla selamlaşan birinin papyonunu elinde sallaya sallaya halay çekmesine olağanüstü yardımcı oluyor:halay:

arkadaşlar merhaba.

Benim gibi hisseden oldu mu hiç evlenecekken bilmiyorum saçma da bulabilirsiniz :KK45:ben hiç halaylı oynamalı düğün seven biri olmadım. Hep sadece kokteyl tarzı jazz müzik gibi istedim. Şimdi bu şekilde yapmayı planlıyoruz ama ya insanlar gelmezse, ya oynamadıkları için sıkılırlarsa, o kadar insan benim için saatlerce oraya niye toplansın, program nasıl ilerleyecek. Boş bişey yapmayıp otururken gereksiz bir sıkıcı hava mı oluşacak. Takı zamanı gelince ya kimse olmazsa ya da insanlardan takı alırken utanmayacak mıyım. Böyle saçma korkularım var tam anlatamıyorum bile hissettiğim duyguları. Hiç utangaç biri de değilim ama sanki rezil olucam güzel olmayacak bişeyler aksayacak insanlar sıkılacak gibi hissediyorum.

Var mı kokteyl tarzı yapan bana yapılabilecek şeyler önerebilecek ya da benle aynı duyguyu taşımış beni rahatlatabilecek arkadaşlar :KK43:

Yapin davullu zurnali kurtlarinizi dökunn :)

Şaka bi yana eger siz eglenecekseniz milleti düsünmeyin ama ben olsam yapmazdm insan coşuyor o muzikleri duyunca :)

Erik dalı calsada oynasak gaza geldim resmen :)

Bende düğün istemiyorum,nikah yapacaktım daha sonra 40-50 kişilik restorantta bir yemek verecektim. Hani mezeli,tatlılı falan. Daha güzel olur diye düşündüm ama ailem tutturdu düğün düğün diye,nişanlımın ailesi de istiyor. Bizde nişanlımla siz yapın biz bi uğrayıp çıkacağız dedik. Sahiden de öyle yapmayı düşünmüyor değilim ha. :) gelinlik kına bana çok masraflı geliyor,50bin tlyi sırf birilerini eğlendirmek için göbek atsınlar diye harcamak istemiyorum..
Çok haklısınız,bende aynı fikirdeyim.
Üstelik memnun olanda yok,günlerce dedikoduya meze olunyor.
Cillop gibi sıfır araba parasını yada ev parasının dörtte birini,alın tepinin diye millete yedirmek cidden cehalet.

Çok haklısınız,bende aynı fikirdeyim.
Üstelik memnun olanda yok,günlerce dedikoduya meze olunyor.
Cillop gibi sıfır araba parasını yada ev parasının dörtte birini,alın tepinin diye millete yedirmek cidden cehalet.
Aynen öyle biz o parayla tatile gitmeyi düşünüyoruz dönüşte de bebek için birikim yapıcaz allahın izniyle. Düğüne 1 tl vermek istemedik ama aileler tutturdu biz yapıcaz diye,bizde saçma buluyoruz kendi düğünümüze misafir gibi gidip gelicez açıkçası. Neden sırf millet 2 göbek atsın diye 50bin tl bayılayım yazık günah o paraya.

Millet müzikler için , eğlence için gelmiyor ki.
Zaten merak etmeyin, tek siz değil neredeyse kimse sevmez dugunleri. Ama işte hatır, gönül, akrabalık ilişkileri gelmek zorunda herkes. Yani ilahili de yapsaniz dansöz de oynatsaniz aynı insanlar gelecektir.
Takı olarak da aileniz onlara takmissa zamanında gelirler elbet. Bu mesele sizinle hiç alakalı değil ki :)
Ama cazli kokteylli dugunde sanki biraz tuhaf kacar ya takı töreni. Ona bir çare düşünebilirsiniz bence

arkadaşlar merhaba.

Benim gibi hisseden oldu mu hiç evlenecekken bilmiyorum saçma da bulabilirsiniz :KK45:ben hiç halaylı oynamalı düğün seven biri olmadım. Hep sadece kokteyl tarzı jazz müzik gibi istedim. Şimdi bu şekilde yapmayı planlıyoruz ama ya insanlar gelmezse, ya oynamadıkları için sıkılırlarsa, o kadar insan benim için saatlerce oraya niye toplansın, program nasıl ilerleyecek. Boş bişey yapmayıp otururken gereksiz bir sıkıcı hava mı oluşacak. Takı zamanı gelince ya kimse olmazsa ya da insanlardan takı alırken utanmayacak mıyım. Böyle saçma korkularım var tam anlatamıyorum bile hissettiğim duyguları. Hiç utangaç biri de değilim ama sanki rezil olucam güzel olmayacak bişeyler aksayacak insanlar sıkılacak gibi hissediyorum.

Var mı kokteyl tarzı yapan bana yapılabilecek şeyler önerebilecek ya da benle aynı duyguyu taşımış beni rahatlatabilecek arkadaşlar :KK43:
Ben sade bır nıkah yaptım.bwn de sevmem halayı horonu.sadece nıkah oldu:) gelenler hıc aklıma gelmedı ne derler diye ama kokteyl gibi bir ley düşünğyorsan gelen davetlılerın sevip sevmeyecegibi bence düşğnmelisin.mesela çevren akrabaların düğünden hoşlanan insanlarsa tabıkı bence uygun olmaz kokteyl.her ne kadar senın dugunun olsa da senın ıcın gelecek ınsanlar da hazırladıgın konsepte uygun olmalı..yanı alısık olmalı sevmelı veya.benım fikrim boyle:) insanlar rahst edemezse bu sana da yansır.sen de hızursuz olursun.tam tersi de aynı sekilde gscerlı.

Benim de nikahım yemekliydi. Kırda yaptık çok güzel oldu. Biz de halay falan istemedik. Hafif müzikler çalıyordu. Saçma sapan pasta merasimi de istemedim. Dans ettik sonra nikah kıyıldı, insanlar takı takmaya başladı biz masaları gezmeden onlar gelip tebrik edip takıyorlardı :) daha sonra yemekler yendi sonra bir baktık ki birisi flash bellek getirmiş içinde de liste yapmış hain :KK53: taktılar coştular saatlerce.
Yani isteseniz de istemeseniz de o düğün halaya bağlanıyor ama çok güzel oldu. Amcamın oğlu 1 sn durmadı, herhalde 10 kilo vermiştir :KK70:
Yıllar geçti hala benim düğümü anlatıp dururlar :KK45:

Back
X