- 26 Aralık 2014
- 351
- 111
- 323
- 34
- Konu Sahibi meraklitursucu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok şık ve güzelmiş hayırlı olsun.
Cok guzel umarim hersey cok guzel olur .gelin masasini merak ettim ben.mutluluklar canm.
Simdiden mutluluklar diliyorum..Harika ,cok begendim.Mor renkli dugun konseptlerini herzaman cok begenmisimdir.Siz de konsepti fotograflarda goruldugu gibi mor kullanacaksiniz degil mi?
Oo cok guzel canm.dilerim istedigin gibi olur hersey.allah mesut bahtiyar etsin ,bir yastikta kocayin insallah
Evet düğünüm tam olarak fotoğrafta gözüken konsept birebir aynısı olacak :) Teşekkürler
Çok beğendim.. Sorması ayıp burası neresi ne tarafta kalıyor..
Canım çok güzel burası yanlış anlamazsan ücreti ne kadar ve kaç kişilik?
Cok güzel bi mekan hayirli olsun ama bikac saat icin yazik degilmi onca paraya.. müstakbel esinizin durumu iyi sanirimgünaydın canım, niye yanlış anlayayım aşk olsun. 300 kişi için 35bin+ kdv olarak anlaştık. kişi vaşı 120+kdv, süsleme, pasta,müzik herşey içinde.
Cok güzel bi mekan hayirli olsun ama bikac saat icin yazik degilmi onca paraya.. müstakbel esinizin durumu iyi sanirimama ben olsam daha gerekli ihtiyaclarima harcardim sanirim
Hayat da parada sizin hersey gönlünüzce olsun ozaman.. Atla devede olur ins bi günhayatımızda bir kere yaşayacağız. ikimiz de düğün ve gelinlik konusunun pazarlığa açık bi konu olmadığını düşünüyoruz. evimizde eşya kırılır yenisini alır koyarız ama düğünümüzü tekrar yapamayız o yüzden hayallerimize en yakın düğünü yapmak için çabalıyoruz. Durum konusuna gelince rahat geçinebileceğimiz kadar durumumuz var çok şükür canım, öyle atla deve değil inşallah o da olur bi gün![]()