düğün yerim, yorumlarınızı istesem yaparmısınız? (resimli)

meraklitursucu

Guru
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2014
351
111
323
34
arkadaşlarım merhaba :) Düğün yerimin resimlerini sizlerle paylaşarak, iyi yada kötü yorumlarınızı öğrenmek istedim.. Umarım yorumlarınızı esirgemezsiniz :)

Eklentiler

• Sophia1_2.webp
    Sophia1_2.webp
    64,7 KB · Görüntüleme: 709
  • Sophia1_16.webp
    Sophia1_16.webp
    127,5 KB · Görüntüleme: 626
  • Sophia1_29.webp
    Sophia1_29.webp
    86,3 KB · Görüntüleme: 595
Simdiden mutluluklar diliyorum..Harika ,cok begendim.Mor renkli dugun konseptlerini herzaman cok begenmisimdir.Siz de konsepti fotograflarda goruldugu gibi mor kullanacaksiniz degil mi?

Oo cok guzel canm.dilerim istedigin gibi olur hersey.allah mesut bahtiyar etsin ,bir yastikta kocayin insallah

günaydın canım, niye yanlış anlayayım aşk olsun. 300 kişi için 35bin+ kdv olarak anlaştık. kişi vaşı 120+kdv, süsleme, pasta,müzik herşey içinde.
Cok güzel bi mekan hayirli olsun ama bikac saat icin yazik degilmi onca paraya.. müstakbel esinizin durumu iyi sanirim :-) ama ben olsam daha gerekli ihtiyaclarima harcardim sanirim

Cok güzel bi mekan hayirli olsun ama bikac saat icin yazik degilmi onca paraya.. müstakbel esinizin durumu iyi sanirim :-) ama ben olsam daha gerekli ihtiyaclarima harcardim sanirim

hayatımızda bir kere yaşayacağız. ikimiz de düğün ve gelinlik konusunun pazarlığa açık bi konu olmadığını düşünüyoruz. evimizde eşya kırılır yenisini alır koyarız ama düğünümüzü tekrar yapamayız o yüzden hayallerimize en yakın düğünü yapmak için çabalıyoruz. Durum konusuna gelince rahat geçinebileceğimiz kadar durumumuz var çok şükür canım, öyle atla deve değil inşallah o da olur bi gün :-):-):-):-)

hayatımızda bir kere yaşayacağız. ikimiz de düğün ve gelinlik konusunun pazarlığa açık bi konu olmadığını düşünüyoruz. evimizde eşya kırılır yenisini alır koyarız ama düğünümüzü tekrar yapamayız o yüzden hayallerimize en yakın düğünü yapmak için çabalıyoruz. Durum konusuna gelince rahat geçinebileceğimiz kadar durumumuz var çok şükür canım, öyle atla deve değil inşallah o da olur bi gün :-):-):-):-)
Hayat da parada sizin hersey gönlünüzce olsun ozaman.. Atla devede olur ins bi gün:KK70::KK70::KK71:

Back
X