Düğün

Dilara55333

Guru
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2014
5.992
5.203
398
Kızlar yakın zamanda düğünümüz var korona zamanı nasıl olacak nasıl edecez kimse gelmez haklı da.. Kimseye birşey diyemeyiz ama biz geçen sene salon günü alırken mart başında bitecek diyorlardı 😣
Ya düğün bom boş olursa ya o 100 kişi bile gelmezse çok üzgünüm

Kimsenin vebaline girmek istemem elbette ama düğün kardeşimin Gelinimiz laf dinledi olsun aradan çıksın dedi 😣

Salon 700 kişilik 100 kişi gelse arada 7 masa Aralık olacak salon 10 dk da bir havalacakmis

Düzenleme = hafta sonu yasak geldi bu defa inatla hafta içi olacak diyorlar millet hiç gelemez herkes çalışıyor onuda geçtim sağlığımız tehlikede annem babam ben yapmayın dedik adım görümce olacak ama canımız söz konusu kötü olan biz olduk

Son düzenleyen: Moderatör:
Kızlar yakın zamanda düğünümüz var korona zamanı nasıl olacak nasıl edecez kimse gelmez haklı da.. Kimseye birşey diyemeyiz ama biz geçen sene salon günü alırken mart başında bitecek diyorlardı 😣
Tamam herkes gelsin sen üzülme diye millet covit olsun vebali sana kalsın oldu mu

Gelmiyor kimse benim kardeşim evlendi 1 saat izin vardı kimse olmadı doğal olarak okadar söyledi annemler ertele diye dinlemediler

Yalniz kimse net bir bitis zamani vermemisti koronayla ilgili. Siz baya baya oyle istemissiniz ve gun almissiniz. Bir de salon dugunu diyorsunuz, insallah kimse gelmez de korona banyosuna donmez is 😡 o kadar insanin ve ailesinin vebalini alacaksiniz ama sizin derdiniz bombos dugun salonu mu? Sizin gibiler yuzunden bizim gibi kurallara uyan insanlar evlerinden cikamiyor aylrdir haberiniz var mi?

Burda dügüne gidip ölenler oldu. Cocuklar yetim kaldi. Yani sizin icin talihsizlik tabi, ama bu aralar insanlarin sagligi daha önemli. Sahsen dügün yaparak kimseyi riske atmazdim. Heleki su mutasyonlar ortada dolasirken
Allah korusun ama salon 700 kişilik 100 kişi gelse arada 7 masa Aralık olacak salon 10 dk da bir havalaniyormus

Yalniz kimse net bir bitis zamani vermemisti koronayla ilgili. Siz baya baya oyle istemissiniz ve gun almissiniz. Bir de salon dugunu diyorsunuz, insallah kimse gelmez de korona banyosuna donmez is 😡 o kadar insanin ve ailesinin vebalini alacaksiniz ama sizin derdiniz bombos dugun salonu mu? Sizin gibiler yuzunden bizim gibi kurallara uyan insanlar evlerinden cikamiyor aylrdir haberiniz var mi?
Elbette değil kazasız belasız koronasiz hayırlısı ile dua ediyorum ayrıca kardeşimin düğünü benim olsa asla yapmam ertelerm Gelinimiz laf dinlemedi ertelemedi

Benim evin yanında hastane var

Sen gel bi bak balkondan hastalara hastane çalışanlarına
O doktorların göz yaşlarına tanık oldum ben
Sırf nefes almak için neler yapıyorlar o maskeler siperler

Sonra düşün düğünü kalabalığı

Ha herkes ister en güzel anı daha bir mutlu olsun ama durum bu canım
Vaka sayısı 30 bini geçti bilmem anlatabildim mi

Allah korusun ama salon 700 kişilik 100 kişi gelse arada 7 masa Aralık olacak salon 10 dk da bir havalaniyormus

Orasi öyle olabilir de bir cok dügünde kurallara yine uyulmadigini görüyoruz. En gec halayda felan. Tabi ki dügün sizin, ama bence büyük risk. Biz aile büyükleri hic baskalarinin yanina sokmuyoruz. Türkiyede durum su anda nasil bilmiyorum ama su anda Almanyada mutasyonlu enfeksiyonlar almis basini gidiyor yani.

45.dkkada salon görevlileri ışıkları kıstı zaten çıksın herkes diye. Kimse olmayınca takisida fazla olmadı sizin yerinizde olsam ertelerim yani takıya kalabalığa fln önem veriyorsanız elbisemi giymeme deymedi yahu 😂

45.dkkada salon görevlileri ışıkları kıstı zaten çıksın herkes diye. Kimse olmayınca takisida fazla olmadı sizin yerinizde olsam ertelerim yani takıya kalabalığa fln önem veriyorsanız elbisemi giymeme deymedi yahu 😂

Gelinimiz illa olsun dedi yazın olsun dedik aslında takimz herkes de vardı taki gelsin diye de yapmak istediler ama millet gelmeyince maalesef taki da gelmeyecek

Orasi öyle olabilir de bir cok dügünde kurallara yine uyulmadigini görüyoruz. En gec halayda felan. Tabi ki dügün sizin, ama bence büyük risk. Biz aile büyükleri hic baskalarinin yanina sokmuyoruz. Türkiyede durum su anda nasil bilmiyorum ama su anda Almanyada mutasyonlu enfeksiyonlar almis basini gidiyor yani.

Konu ile alakalı değil ama almanyayi çok merak ediyorum orda yaşam nasıl pahalı mı mesela doğan çocuk için devlet para veriyormuş ne kadar veriyor.
Kiralar asgari ücret vs ne kadar şimideden teşekkürler

Benim evin yanında hastane var

Sen gel bi bak balkondan hastalara hastane çalışanlarına
O doktorların göz yaşlarına tanık oldum ben
Sırf nefes almak için neler yapıyorlar o maskeler siperler

Sonra düşün düğünü kalabalığı

Ha herkes ister en güzel anı daha bir mutlu olsun ama durum bu canım
Vaka sayısı 30 bini geçti bilmem anlatabildim mi

Çok haklısınız çok inanın bende erteleme isterim ama Gelinimizi ikna edemedik olacak da olacak dedi üstelik tahsilli birisi.
Allah hayırlısını versin

Back
X