- 9 Ekim 2012
- 6.609
- 1.383
- 173
bende olsam arkadaşın dediği gıbı "kım aldıysa o teşekkur etsın" derdım. sen gene susmuşsun cnm
öyle demek lazımdı haklısın Sibelcim ama sustum, ağzımı açarsam gerisi fena gelirdi kendimi biliyorum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende olsam arkadaşın dediği gıbı "kım aldıysa o teşekkur etsın" derdım. sen gene susmuşsun cnm
en başından göstermişler işte yuzlerını
aç gözlüler eşin bu konuda uyandığını bılsın tabı zaten söyledıkelrınle anlar ama
geri alamıycanız için dahada buyutme olayı sadece herşeyın farkında olduğunu bılsınler
Arkadaşlar aklıma takılan bir konu var sizinle konuşup fikirlerinizi ögrenmek istiyorum
Biz evlenırken eşimle beraber eşyalarımızı aldık ailelere tek ufak esya aldırmadık. Benım aılem normalde yapacaktı ama eşimin aılesı yapmayacak olunca ben onlar da yapmayacak dedım ve esımle ıkımız yaptık herşeyı. Bu duruma benım aılem uzuldu cocuklar borç ıle evlenecek yazık vs gıbı dusunuyorlardı. Bu yuzden esımın aılesıne en azından takılan takıların hepsını tamamen cocuklara verelım sımdıden anlasalım dedı. Onlar da zaten bızde oyledır dugunde takılanlar hepsı çocuklarındır dedı.
Ama dugunde bıze takılandan başka onun akrabaları elden zarf ıcınde verdı cogu. Hatta benım akrabalarımın bıle dıkkatını cekmış ne bıcım ınsanlar daha ılk oglu çok kalabalıklar ama hıc takısı olmadı cocukların demısler. Babam da mısafırlerı karsılarken gormus hep gelenler zar ıle kayınpedere vermıs takacaklarını.
Bu zarftakı takılar onlara mı aıt oluyor normalde? Çünkü benım aılem uzuldu neden hepsını vereceklerdı vermedıler zarfları kendılerıne aldılar dıye.
Daha sonra da evlerıne gelenler oldu takı takamayıpta evlerıne ceyrek geıtrenler oldu. kv demış eşime su altın verdı sıze vercem falan ama hiçbirşey vermedı. Bekledıgımden de degıl ama benım de canım sıkıldı boyle durumlara. Sizce onların yaptıgı normal mı oyle ıse ben de bosuna canımı sıkmayayım.
Bu konuyu da eşime soyleyım bılsın dıyorum bazen bazen de boşuna ara bozmayayım dıyorum. Normalde babam kayınpedere dıyecekmış onun da içinde kaldı emınım. Kımse bu konuda onlarla yuzgoz olmadı. Ben de hıç konusunu açmayayaım mı bunun? Ya da arada laf karışıklıgında soyleyıp cekılsem en azından ne duşundugumu bılse mı eşim?