- 5 Mayıs 2013
- 33.870
- 41.414
- 798
- Konu Sahibi TersAlfabe
Çok şık, çok beğendim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba hanimlar, dert sayilmaz pek cok sukur ama yorum yaparsaniz sevinirim. Kuzenimin dugunu var ve kuzenimin kizkardesi ( yani benim de kardesim sayilir), dugun elbisesini aldi. Ben de bugun elbise denedim ve onunkiyle ayni renk ve hatta benzer model bi elbise begendim. Benim elbise secme kriterim cok zor oldugu icin koskoca carsida bi tek kriterlerime uyan o elbise vardi ve kucuk kuzenimin elbisesiyle ayni renk. Henuz almadim, satilnazsa haftaya kadar dusuncem ama icime sinmiyo, ayip gibi geliyo. Kendisini aradim sordum, istedigini al hic takilmam ben dedi ama kibarliktan olabilur. Yani akrabalar laf fln ederse veya kuzen uzulur sinir olursa diye cekiniyorum ama cok da begendim elbiseyi![]()
Çok güzel olmuşsunuz, bu rengi de çok severim zaten. Size de çok yakışmış![]()
Çok şık, çok beğendim![]()
Elbise güzel. Aynı rengin sorun olacağını sanmam. Model çok benziyorsa o zaman ayıp değil de hoş olmaz, pişti gibi bir şey olur.
Ama bazı insan takar böyle şeyleri. Neymiş aynı renk olmayacakmış bla bla, renk dağıtımı var sanki. Aynı renk giymek istemeyenlere sözüm yok, ama 'benim elbisem yeşil, sen de yeşil giyemezsin' dediler mi ben bir tuhaf oluyorum.
Model farklıysa nasıl pişti oluyor? Renk tonları da farklı. Birebir aynı model veya renkten bahsediyorum ben =)Gelinin kardesi olmasaydi o kadar takmazdim. O saks mavisi giydi, ben turkuaz giydim sorun cozuldu, buna ragmen fotolari gorenlerden yine de " aa pisti olmussunuz" yorumu yapanlar oldu :)
Model farklıysa nasıl pişti oluyor? Renk tonları da farklı. Birebir aynı model veya renkten bahsediyorum ben =)
nısanımda kız kardesımle bende aynı renk gıymıstım o benım ıcın sorun olmamıstı zaten kardesım sormustu bana abla sorun olurmu dıye bende olmayacagını soledım onunkı elbıse benımkı nısanlıktı , ama o gun eltımde aynı renk gıymıstı ona cok sınır oldum bıde ne renk gıycemı bılmıyormus gıbı ay bızde pıstı olduk demezmı![]()