22 gün sonra benimde dügünüm var vj bülent candamarımsın niran ünsal aklım hep sende rafetel roman ömrümün sahibi ferhat göçer cennet arasında daha karar veremedik
9 haziranda benimde düğünüm var dans müziği sezen aksu hoş geldin süper arkadaşlar:))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
22 gün sonra benimde dügünüm var vj bülent candamarımsın niran ünsal aklım hep sende rafetel roman ömrümün sahibi ferhat göçer cennet arasında daha karar veremedik
dans müziğimiz Zuhal Olcay - Pervane![]()
bizde özdemir erdoğanın söylediğini yapmak istiyoruz :) yani büyük ihtimal o olacak ama biraz dans etmek zor olur gibi geliyo salınarak etmek gerekiyo diye düşünüyorum siz nasıl dans etmiştiniz?
benim son dakika değişti :85: ama provasını yapmıştık çok kez bence gayette güzel oluyor zaten o heyecanla müziği pek duymuyorsun![]()
biz daha prova falan yapmadık ama o şarkı çook hoşuma gidiyo benim :) sen duymuyosun da dışardan insanlar hem görüyo hem duyuyo alakasız alakasız dans etmeyelim de![]()
benim son dakika değişti :85: ama provasını yapmıştık çok kez bence gayette güzel oluyor zaten o heyecanla müziği pek duymuyorsun![]()
yok yok gayet alakalı çokta güzel oluyor :)
Düğünümüz için çalınacak şarkıların tamamını oluşturduk, bizim ilk dans şarkımız
Scorpions - Still Loving You olacak Allah kısmet ederse.