- 25 Ağustos 2014
- 21.210
- 50.809
- 798
- Konu Sahibi ellenoraa007
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ve bend maalesef okuyamayan çok öğrenci bilirimHangi yıllardı genel yasak olmayıp başörtüsüyle okuyan öğrenciler
Peki başörtüsü uğruna okulu bırakmak zorunda olanlar için ne dicez keyiften değildi heralde o kadar mücadele
Tabi polis zoruyla okuldan çıkarılan öğrenciler yoktu canım, ben ne bilirim?aynı şekilde genel bir yasak yoktu başörtüsüyle okuyan çok sayıda öğrenci bilirim.
siz tabii asker-politikacı ilişkisini bilmediğiniz için o orduevindeki manyaklardan okullarda da olduğunu da bilmezsiniz. asker ne yaparsa ona uyan tipler vardı bugün nasıl bazı poitikacılar ne yaparsa ona uyanlar gibi.
KesinlikleResmen ortalık karışsın diye açılmış bir konu gibi geldi bana.![]()
Tabi polis zoruyla okuldan çıkarılan öğrenciler yoktu canım, ben ne bilirim?
Hanımefendi yakın çevremde okulu sırf başını açmak istemediği için bırakan bir sürü tanıdığım var.
Siz Türkiye de yaşamıyorsunuz sanırım. Ya da yakın tarihinizden haberiniz yok.
Konu da sırf birilerine giydirmek için açılmış fake.
Hangi yıllardı genel yasak olmayıp başörtüsüyle okuyan öğrenciler
Peki başörtüsü uğruna okulu bırakmak zorunda olanlar için ne dicez keyiften değildi heralde o kadar mücadele
Hele benim
hanımefendi farkında değil heralde başörtüsüyle orduya girme yasağının yeni kalktığından haberi yok belli ki bence de kendinizi yormayın lütfensu dakika iyice emin oldum sana karsi bosa konustuguma
orduya girilebiliyodu ha basortusuyle? Okula da?? Su yorumundan sonra gercekten bitmistir sana laf anlatma çabam.. Cok yaşa emi
![]()
Okula çarşafla geleni gördü bu gözler gazetecilik sınıfında..
Mantık ne arar.. biz kan ter içinde koşarak haber yaptık o oturdu...
Ekrana peçe ile çıkamazsın
Sesim haram dersin
E yani çarşafla koşmak imkansız
Ablacım o fakültede ne aradı hiç bilmiyorum...
Yeşillik olsun diye